Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Vazgeçemedikleriniz

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Smile Vazgeçemedikleriniz

Hepimizin vazgeçemediği ve en çok sevdiği olaydır transfer.Hepimizin vazgeçemediği sevdiği ve her takıma almak istediği oyuncular vardır.Böyle oyuncuları bu başlık altında paylaşalım

Kendimle başlayayım Annan transferini çok yapardım 11.3'e kadar o transfer oldu bu sefer de Sandro Ranieri'ye taktım

Adam Vass diyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Alexandru Epureanu,Emenike

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Phil Jones veya Ryan Shawcross.Hangisi ucucza gelirse kesin alırım.

Annan transferini neden 11.3'de yapmıyorsun? Hala çok iyi bence. 1. sezon sonunda 6 milyon Pound civarına rahatlıkla alınabiliyor. Şöyle ufak bir liste yapmak gerekirse:
    Eden Hazard
    Moussa Sissoko
    Milan Badelj
    Christian Benitez
    Peter Masilela

Liste uzar gider. Ancak favorilerim bunlar

Falcao-Hangeland

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Annan transferini neden 11.3'de yapmıyorsun? Hala çok iyi bence. 1. sezon sonunda 6 milyon Pound civarına rahatlıkla alınabiliyor. Şöyle ufak bir liste yapmak gerekirse:
    Eden Hazard
    Moussa Sissoko
    Milan Badelj
    Christian Benitez
    Peter Masilela

Liste uzar gider. Ancak favorilerim bunlar
    Şöyle hem Schalke'ye transfer oldu gerçekte aldığım zaman ilk sezon alır 3-4 sene oynatırdım.Hem Sandro daha sağlam Annan'a göre Annan çok pislik Sandro'ya göre

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Aklıma gelmişken Mexes vazgeçilmez stoperim

mesela vazgeçilmez derken her başladığın oyunda ilk tercihlerin gibi yani

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Şöyle hem Schalke'ye transfer oldu gerçekte aldığım zaman ilk sezon alır 3-4 sene oynatırdım.Hem Sandro daha sağlam Annan'a göre Annan çok pislik Sandro'ya göre
    Annan defansif anlamda daha başarılı Sandro'ya göre. Ayrıca daha hızlı. Tercih meselesi ama Annan'dan vazgeçme bence

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Dario Conca (Herkesin denemesini tavsiye ederim orta seviye takımlara gelir )
    Emenike
    Eden Hazard
    Paulo Henrique
    Nermar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ile daha çok vakit geçirdiğim için:
    Selçuk İnan
    Ceyhun Gülselam
    Serdar Kesimal
    Diego Tardelli
    Adam Hlousek

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Annan defansif anlamda daha başarılı Sandro'ya göre. Ayrıca daha hızlı. Tercih meselesi ama Annan'dan vazgeçme bence
    Sistemimde defansif orta saha oynayacak oyuncu biraz teknik olmak zorunda iyi defans yapmasının yanında Annan'ı teknik olarak değil süpriz golleri için alıyodum defansif yönü söylemeye gerek yok galiba amaSandro'nun teknik özellikleri çok kaliteli defansif yönüde aynı şekilde

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    mesela vazgeçilmez derken her başladığın oyunda ilk tercihlerin gibi yani
    Yok öyle değil her oyunda aldığın kaçırmadığın Annan istisna yani

Sistemimde defansif orta saha oynayacak oyuncu biraz teknik olmak zorunda iyi defans yapmasının yanında Annan'ı teknik olarak değil süpriz golleri için alıyodum defansif yönü söylemeye gerek yok galiba amaSandro'nun teknik özellikleri çok kaliteli defansif yönüde aynı şekilde
    Hocam aynı Sandro'dan mı bahsediyoruz acaba? Tottenham'da oynayandan bahsediyorum ben Defansif anlamda Annan daha iyi geldi bana. Sandro'nun marking-tackling 14. Annan'ın ise marking-tackling 16. Teknik anlamda Sandro daha iyi diyebilirsin ama defansif olarak kesinlikle Annan derim. Ayrıca bir şey demeden edemeyeceğim Annan sürpriz gol mu atıyor
    Ayrıca Sandro'yu nasıl alıyorsun? Tottenham 30 milyon Pound civarı para istiyor bende. Ona o kadar para vereceğine kimler alınır kimler... M'Vila, Fellaini, Arturo Vida... Sadece fikirlerimi sunuyorum yanlış anlama sakın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hulk.....

ve transfer manyağıyım bu sefer hiç oyuncu almıcam diyom bakıyorum almışım beş altı adam

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Badelj
    Benitez
    Vrsaljko

Nereye gidersem gideyim bunları kesin alıyorum. Baba-Oğul ilişkisi oluştu resmen aramızda

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hocam aynı Sandro'dan mı bahsediyoruz acaba? Tottenham'da oynayandan bahsediyorum ben Defansif anlamda Annan daha iyi geldi bana. Sandro'nun marking-tackling 14. Annan'ın ise marking-tackling 16. Teknik anlamda Sandro daha iyi diyebilirsin ama defansif olarak kesinlikle Annan derim. Ayrıca bir şey demeden edemeyeceğim Annan sürpriz gol mu atıyor
    Ayrıca Sandro'yu nasıl alıyorsun? Tottenham 30 milyon Pound civarı para istiyor bende. Ona o kadar para vereceğine kimler alınır kimler... M'Vila, Fellaini, Arturo Vida... Sadece fikirlerimi sunuyorum yanlış anlama sakın
    Konunun biraz dışına çıktık ama neyse

Sandro'yu ilk sene kiralarım genelde yoksa dediğin gibi müthiş paralar istiyo TottenhamAncak ilerleyen sezonlarda Sandro ya transfer listesine koyuluyo ya da boşa çıkıyo bu da benim fazlasıyla işime geliyoDefansif anlamda yetersiz kaldığı konusuna katılmıyorum Sandro'nun marking ve tackling özellikleri Annan'a göre düşük ama sadece 2'sine bakmıyoruz mental ve fiziksel özelliklerde öne çıktığı noktalar var Sandro'nun.Annan çok kaliteli ancak çok pislik bir oyuncu her maç seni 10 kişi bırakma potansiyeline sahip bir oyuncuÖzellikle kader maçlarında defansif anlamda müthiş işler çıkarsa da maçın ilk dakikalarında ya da son dakikalarında takımı 10 kişi bırakarak takımı yakabilir.Oynattığımda çok başıma gelen bir olaySandro'da bu olay Annan'a göre daha azYani kısaca ikisinin birbirine göre önde olduğu noktalar var ancak Annan'ın oynaması her zaman risktirEkleme yapayım Lazio'ya aldığımda acayip goller atıyodu öyleki bunları Annan mı atıyo dersin

Fazla uzattım ama kusura bakma

sinan bolat, atila turan, ömer toprak, serdar kesimal, orhan şam defans dörtlümü bu oyuncularla kurarım mutlaka öndeki adamlarım hep yabancı oyuncular olur. hazard, neymar, poulo henrique, moussasa sisoko, christian benitez, gervinho

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Sandro 3 sene içinde çok iyi ve değerli bir defansif orta saha oluyor.Marking tackling güç pozisyon alma sezme ve hız özelikleriklerini yanı sıra teknik özelikleride artıyor.Gelişmeye açık oyuncu

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Atila Turan , Arturo Vidal , Javier Hernandez ( Chicharito )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Savunmada problem varsa Gokhan Suzen, Orhan Sam, Dzmitry Verkhovtsov'dan en az biri. Kanatlarda problem varsa Martin Zeman. Forvet de cok ust duzey degilse Sergio Araujo

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Ömer Toprak,Tayfun Özkan .
    malatyAdana!

Konunun biraz dışına çıktık ama neyse

Sandro'yu ilk sene kiralarım genelde yoksa dediğin gibi müthiş paralar istiyo TottenhamAncak ilerleyen sezonlarda Sandro ya transfer listesine koyuluyo ya da boşa çıkıyo bu da benim fazlasıyla işime geliyoDefansif anlamda yetersiz kaldığı konusuna katılmıyorum Sandro'nun marking ve tackling özellikleri Annan'a göre düşük ama sadece 2'sine bakmıyoruz mental ve fiziksel özelliklerde öne çıktığı noktalar var Sandro'nun.Annan çok kaliteli ancak çok pislik bir oyuncu her maç seni 10 kişi bırakma potansiyeline sahip bir oyuncuÖzellikle kader maçlarında defansif anlamda müthiş işler çıkarsa da maçın ilk dakikalarında ya da son dakikalarında takımı 10 kişi bırakarak takımı yakabilir.Oynattığımda çok başıma gelen bir olaySandro'da bu olay Annan'a göre daha azYani kısaca ikisinin birbirine göre önde olduğu noktalar var ancak Annan'ın oynaması her zaman risktirEkleme yapayım Lazio'ya aldığımda acayip goller atıyodu öyleki bunları Annan mı atıyo dersin

Fazla uzattım ama kusura bakma
    Anladım hocam. İleride Sandro mükemmel bir kimliğe bürünüyor. Ama DM arıyorsan M'Vila'ya bakmanı öneririm. İleride gerçekten mükemmel oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Anladım hocam. İleride Sandro mükemmel bir kimliğe bürünüyor. Ama DM arıyorsan M'Vila'ya bakmanı öneririm. İleride gerçekten mükemmel oluyor
    Aynen öyle Sandro ilerleyen yıllarda daha bir kaliteli oluyorM'Vila büyükler kapmazsa ve param yeterse yoksa imkanı yok alamıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Mvilla tam aranan adam.Orta sahanın ortasında kullanıyorum ama defansif olarak.Pas gibi teknik özelikleri olunca ara sıra ataklarada katıldıgı gibi kontrayada çıkarken iyi yardımı oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Resmen durdukça aklıma geliyo yahuNerdeyse her kariyerimde kalecim ama 1.sezon ama 5.sezon Romero olmuştur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hep aynı adamları almamayı dikkat ederim ancak Cabaye'yi hep almaya çalışırım.İlerleyen yıllarda ise Mata vazgeçilmezim.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sadece Vladimir Yurchenko . Belki alt liglerde fazla oynadığımdandır .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Sadece Vladimir Yurchenko . Belki alt liglerde fazla oynadığımdandır .
    Bressan'a da bak derim Ozzy

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri