Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
Konunun biraz dışına çıktık ama neyse

Sandro'yu ilk sene kiralarım genelde yoksa dediğin gibi müthiş paralar istiyo TottenhamAncak ilerleyen sezonlarda Sandro ya transfer listesine koyuluyo ya da boşa çıkıyo bu da benim fazlasıyla işime geliyoDefansif anlamda yetersiz kaldığı konusuna katılmıyorum Sandro'nun marking ve tackling özellikleri Annan'a göre düşük ama sadece 2'sine bakmıyoruz mental ve fiziksel özelliklerde öne çıktığı noktalar var Sandro'nun.Annan çok kaliteli ancak çok pislik bir oyuncu her maç seni 10 kişi bırakma potansiyeline sahip bir oyuncuÖzellikle kader maçlarında defansif anlamda müthiş işler çıkarsa da maçın ilk dakikalarında ya da son dakikalarında takımı 10 kişi bırakarak takımı yakabilir.Oynattığımda çok başıma gelen bir olaySandro'da bu olay Annan'a göre daha azYani kısaca ikisinin birbirine göre önde olduğu noktalar var ancak Annan'ın oynaması her zaman risktirEkleme yapayım Lazio'ya aldığımda acayip goller atıyodu öyleki bunları Annan mı atıyo dersin

Fazla uzattım ama kusura bakma
Anladım hocam. İleride Sandro mükemmel bir kimliğe bürünüyor. Ama DM arıyorsan M'Vila'ya bakmanı öneririm. İleride gerçekten mükemmel oluyor