http://www.youtube.com/watch?v=u9VwV...layer_embedded
Balotelli yine şımarıklık yapıyor
http://www.youtube.com/watch?v=u9VwV...layer_embedded
Balotelli yine şımarıklık yapıyor
adam sonradan görmegerçekten sonradan görme. biraz hoş görüyle karşılıyorum ben.
Kendi kariyerine zarar veriyor farkında değil.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bence bu adam deli.
İbo ile kapıştırmak lazım.
İnter Man City'e iyi kapatmış Balotelli'yi. Helal olsun İnter yönetimine.![]()
yok artık diyorum ben bu adama.. harbi deli zır deli![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Son bir ya da iki yılı ondan sonra görürüz Balotelli'yi alt düzeylerde takımda.
Decions 1, Determination 20 , IQ 20
Ganalı fakir bir ailenin çocuğu bu. evlatlık veriyorlar doğduğunda veya italyaya göç ediyorlar orda doğuyor tam emin değilim.
ama alan ailede çok zengin bir aile değil. çok kısa sürede bu derece parladı. 16 yada 17 yaşında inter forması giyip devasa paralar aldığını biliyorum. daha sonra man city'de dünyanın en çok kazananlarından biri oldu. bana göre sonradan görmedir. o yüzden ciddi anlamda hoş görüyle karşılıyorum. sıradan bir insan 3 - 4 senede bu derece şöhrete erişirse kişilik bozuklukları yaşayabilir. ha bir çoğu yaşamaz ama yaşayanı da --bir yere kadar-- hoş görürüm ben.
Ya orası beni ilgilendirmez şimdi saha içindeki ciddiyetsizlikle saha dışındaki görmemişlik kendimce farklıdır, ama saha içindi bencillik ve ciddiyetsiz oluşu görmemişlik değildir yani he pozisyon olarak belki öyle bir pozisyon gelmemiştir ömrü boyunca yapmıştır onu kabul ederim .![]()
Zaten artık zor görür formayı Mancini'yi deli etmiş![]()
heh EyvALLAH ciddiyetsiz bencil desen tamam derim![]()
Balotelli benim takımımda olsa döve döve öldürürüm. Mancini iyi dayanmış ben olsam tekme tokat girerdim![]()
Bu kafa ile giderse 30 yaşından sonra kelter kelter üzüm taşır. Başka bir işe de yaramaz.
Bu hareketi ödetmesine oynanan halı saha maçında yapsın bakalım.Sahaya gömerler![]()
bu kadar amaçsız bir oyuncu görmedim
Mario Balotelli vukuatlarına bir yenisini daha ekledi. Manchester City'nin Galaxy ile oynadığı hazırlık maçında girdiği bir pozisyonda gayriciddi davranan İtalyan oyuncu, Mancini'nin büyük tepkisini çekti.
Manchester City'nin Los Angeles Galaxy ile oynadığı hazırlık maçı, skorundan çok bu pozisyonla gündeme oturdu.
İngiliz ekibinin hırçın yıldızı Mario Balotelli, izleyenlerin ve takım arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında denediği sıradışı vuruşla bir kez daha eleştiri oklarının hedefi oldu.
20 yaşındaki yıldıza olan tepkisini oyundan olarak anında gösteren City menajeri Roberto Mancini'nin maç sonrası düzenlenen basın toplantısında da merak edilen; Balotelli hakkında söyleyecekleriydi.
Sözlerine, "Futbolda her zaman ciddi ve profesyonel olmalısınız" diyerek başlayan Mancini, "Mario davranışlarına dikkat etmeli. Umarım bu onun için bir ders olur" dedi.
İtalyan menajer, Balotelli'ye ceza vermeye gerek görmediğini belirtmesine karşın, sabrının taşmak üzere olduğunu belirtmeyi de ihmal etmedi. Mancini, "O da hata yaptığının farkında, hatasının cezasını da yanıma gelerek ödedi. Mario genç bir futbolcu ona yardımcı olmak istiyorum ama bunun da bir sonu var" ifadelerini kullandı.
Düzensiz yaşamı ve istikrarsız performansı ile sık sık eleştirilen Balotelli, geçtiğimiz sezon üst üste West Brom ve Dinamo Kiev maçlarında kırmızı kart görmüş, Mancini’de genç yıldız için "Aptal" kelimesini kullanmıştı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu çocuktan adam olmaz . Yakında kendisini büyük bir ihtimalle orta sınıf bir takımda izliyor olacağız .
Düdük çaldı, maç durdu zannettim numarası yapıyor ama pek inandırıcı değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Batuhan - Balotelli forvet hattini dusunsenize![]()
Bu adam olmuş ama fazla olmuş sanki. Potasyumunu falan fazla koymuş olabilirler.
Buna bir yılmaz vural gerek![]()