1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Balotelli adam olmaz

Hybrid View

adam sonradan görme gerçekten sonradan görme. biraz hoş görüyle karşılıyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    adam sonradan görme gerçekten sonradan görme. biraz hoş görüyle karşılıyorum ben.

sonradan görmeyle ne alakası var eleman daha 20 yaşında ne görmüş ki sonradanı olsun adam İnter'den M.City'e gitmiş.

Selametspor'dan Fenerbahçeye transfer olmamış ki zaten en yüksekteymiş daha en yükseğe çıkmış..

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    sonradan görmeyle ne alakası var eleman daha 20 yaşında ne görmüş ki sonradanı olsun adam İnter'den M.City'e gitmiş.

Selametspor'dan Fenerbahçeye transfer olmamış ki zaten en yüksekteymiş daha en yükseğe çıkmış..

Yaşam olarak bahsetmiş arkadaş

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Ganalı fakir bir ailenin çocuğu bu. evlatlık veriyorlar doğduğunda veya italyaya göç ediyorlar orda doğuyor tam emin değilim.

ama alan ailede çok zengin bir aile değil. çok kısa sürede bu derece parladı. 16 yada 17 yaşında inter forması giyip devasa paralar aldığını biliyorum. daha sonra man city'de dünyanın en çok kazananlarından biri oldu. bana göre sonradan görmedir. o yüzden ciddi anlamda hoş görüyle karşılıyorum. sıradan bir insan 3 - 4 senede bu derece şöhrete erişirse kişilik bozuklukları yaşayabilir. ha bir çoğu yaşamaz ama yaşayanı da --bir yere kadar-- hoş görürüm ben.

Mesaj Yetkileri