Valla son dönemde özellikle ÖSS'den sonra vizyondaki her filme gittim diyebilirim hatta Örümcek Adam 3'e 2 defa gittim. Bu nedenden dolayı alıp izliyecegim bir cd kalmıyor![]()
Alıorum Tabi
1 MıLyondan Her Hafta 3-4 Tane Alıp IzLıom
OrjınaLe Para Yeter mi
Mecbur korsan alıyorum.Bir DVD filme 20-30 Ytl vericek mütçeye sahip değilim.
Ben internetten indiriyorm..
Yalova'da korsan bulmak çok zor ama herkes orjinalinide satın alamıyor tabi ki.Genelde ben dahil çoğu kişi orjinalleri kiralıyor.
bizde eskiden kiralardık ama dükkan kapandı bizde mecburen korsana kaldık
Korsan'a evet!![]()
eskiden aliyordum artik kendim indiriyorum
Ben almam zaten de genelde kiralıyorum daha makul oluyor.Arşivci olsam da orijinal alırıdm.Yoksa korsan almanın ne mantığı var.Sonuçta arşiv yapacaksın.
FM Gazetesi
Bende korsan almıyorum indiriyorum bazen,o da bir tür korsan tabi.Ama sinema da izlemenin farklı bir duygusu var
Arkadaşlar korsan film alıp DVD de izlermisiniz?
Netten indirip, bilgisayarda izlerim..
Bazı durumlarda mecbur kalıyorum.Türkiye'de yayınlanmamış bir sürü güzel film var.Denizli'de de orijinal cd bulmak zor.El mahkum indiriyor insan
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Valla bende karışık bazen hiç almıyorum Tv'de yayınlanmasını bekliyorumBazen sinemada seyrediyorum bazen korsan olayına giriyorum...
So what?
Saike
genelde korsanı tercih ederim![]()
Bende korsan alıp PC de izleRim... Netten indiremiyom malüm kotalıyım...
Malasef evet.
Evet![]()
Evet itiraf ediyorum....
Fİlm DVD de izleniiiiirrrrr.......
Hayır almam. Korsan'a para vermem. Orjinal DVD veya VCD. Eğer istediğim film yok ise internetten orjinal çekim ise indiririm.
Mecbur kalmassam almamaya çalışırım![]()
alıyorum çünkü orjinal cd ler pahalı
Almıyorum.Almayı da düşünmüyorum.Özellikle dağıtıcı şirketlerin yaptıkları kampanyalar ile artık orjinal cd'nin ucuzladığı görüşündeyim.
Korsan CD almak asla bir marifet gibi gösterilmemelidir ve gösterilemez.Sürekli eleştirdiğimiz Türk Sinemasında kaliteli yapımlar görmeyişimizin sebebi bu korsan ürünlerdir.Korsan ürün başarılı olabilecek potansiyeller için bir tehlikedir.Türkiye'nin uluslararası alanda sağlam bir başarısının olmayışının sebeplerinden de biridir.
Lütfen daha duyarlı olalım.
Korsan ürün almak bir suçtur.Siz de bu suça ortak olmayın!
A Little Bit Longer
Orjinale verecek kadar param yok :s
orjinal film alırmısınız diye değiştiriyorum ve cevap veriyorum hayır.türkiyedeki malum maddi durum sebebiyle korsan daha makbul