orjinal filmler ile korsanlar arasında 5-6 ytl fark var orjinal filmlerin fiyetını indirseler herkers orjinal alır.
orjinal filmler ile korsanlar arasında 5-6 ytl fark var orjinal filmlerin fiyetını indirseler herkers orjinal alır.
Bende korsan aliyorum ve almaya devam edecegim malum hayat şartları...
korsan almıyorum orjinal kiralıyorum...aynı gibi ama fiyatı fazla olmasa orjinal alırım
Ben film almıyorum. Alırsam orjinal almam ama. Digiturkten izliyorum.
En iyisi o filmin Tv'de yayınlanmasını beklemek![]()
So what?
Saike
orijinal alıyormusunuz diye sorsaydın keşke
Korsan film almıyorum..Korsan film satan kişileri göremiyorum diyormuşum heheYok ya film kiralamak bütçeme en uygunu..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
ben cd ciye filmin orjinalini kopyalattırıyorum.2-3 ytl tutuyo.en güzeli bence bu
Ben Türk Filmleri Orjinal ve Yabancılarda Başyapıt olan Filmleri Orjinal Alırım ...
Gerisi Boş , x film orjinal fiyatı 10 YTL ama o 10 ytl verdiğine pişman oluyorsun keşke almasaydım nerden aldım diyorsun ama Ben The Godfather serisine toplam 72 YTL Verdim Hiçde Pişman Değilim ve iyiki almısım diyebiliyorum ben şimdi 7 tane dediğim x gibi filmden alsam benim basyapıta verdiğim parayla aynı ama filmlerde bişey yok boşa zaman kaybı oluyor... örnegin 7 tane inomoto alıyorsun ama 7sinin toplamı bir aurelio ya da appiah gibi oynayamıyor...
ee o ne oluyor korsan olmuyor mu ??? bana korsanın ne oldunu anlatsana ...
Eğer CD'sini alacaksam orjinal alırım,cd'ye gerek duymazsam Divx'ini indiriyorum
benim izlemeye calıstıgım filmler genelde korsan tezgahlarında bulunmuyor onun icinidrki gidip her zaman alısveris yaptıgım mekanımdan orjinali kiralarım, daha sonrada bilgisayarıma kaydederim pasa pasa eski hollywood filmlerini ve gunumuzun bagımsız sinema orneklerini izlerim tabii arasıra yerli yapımlarıda alıyoruz mesela en son Zeki Demirkubuz'un "Kader"adlı filmine bastım parayı aldım
![]()
Yalana gerek yok.Arasıra alırım..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
gönlü orjinal almaktan yana ama mecburen korsan alıyoruz.Piyasada doğru düzgün yok bile.
Bugüne kadar 1 kere bile orjinal DVD\CD almadım hep korsan hep korsan
ben almıyorum genelde indiriyorum![]()
15 yaşına kadar orjinal almadım...15 yaşından sonra korsan almadım=)
Babamın arkadaşı korsan cd satanları yakalıyıp cd leri ele geçiriyor. Babamda rica ediyor ve evde 1000 lerce filim vartabiki hepsi korsan
.
bugüne kadar hiç orjnal almadımhep korsan aldım
![]()
şu sıralar korsan almıyorum alırsa babam alıyor ben orjinal kiralamaya başladımk korsan burada 2 kira 1,5 lira
Orjinal almayı tabi ki isterim ama ben koleksiyon yapıyorum ve ayda en az 7-8 film alıyorum.Orjinla alsam ayda 70-80 TL para ediyor.O da benim harçlığımı aşıyorSonuç olsarak korsan alıyorum.Ama bazen Carrefour'da falan kampanya oluyor.O zaman orjinal alıyorum.Bir de henüz vizyona girmeyen filmlerde aldığım için onlar mecburen korsan oluyor
![]()
en iyisi kiralmak ve kopyalamak![]()
korsansız hayat dusunulemez
Şu ana kadar bir tane korsan film almadım .![]()
İntden İndiririm![]()
herşeyin orijinalini anlamınızı öneririm.
konuda, korsanı güzel birşeymiş gibi gösteren mesajlar da var. bu yüzden konu kapanır.
(/s)