daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Zor mac olucak ama bursaspor taraftarinin onunde kazanir zorda olsa tagoe"den gol bekliyorum
Kazanırız. Bu maçta Quaresma'dan çok iyi bir performans bekliyorum. Defansımız hata yapmazsa kazanırız bana göre.
Çok zor bir maç olacak, kötü futbolumuz devam ederse lige iyi başlayan Bursa banko alır maçı. Fakat bu maçta en azından maçın atmosferiyle orantılı olarak en azından beraberliği yakalayacak bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum ve bu maçta kaybetmeyeceğimizi umuyorum. Hatta akıllı oynarsak ve defans üstüne düşeni yaparsa kazanabiliriz de.
Zor maç olacak gollü beraberlik bekliyorum...Bursa formda gidiyor Beşiktaş'ta Ankaragücü'nü yenerse bu maça moralli çıkacak...Ki ben yeneceğini düşünüyorum bu maça da iyi asılırlar 1 puan çıkarırlar en kötü...
Tel-Aviv maçında aman aman bir oyun oynamasak da 5 gollü galibiyet takıma moral kazandırdı. Ankaragücü'nün de içinde bulunduğu kötü durumdan faydalanarak yine gollü bir galibiyet bekliyorum. Bu iki maçın getirisiyle Bursa önüne çok daha sağlam çıkacağız Es-es maçına nazaran. En kötü 1 puan alırız düşüncesindeyim.
2 maç üst üste aldık. Bunun verdiği güvenle Bursa maçını rahat alırız gibi geliyor bana. Belki başta baskılı başlar Bursa ama maçın sonraki dakikalarında kontrolü ele alırız.
FM Gazetesi
Bursa çok havaya girdi. Kadrosuda kaliteli. O özgüven ile taraftarının desteğiyle, bana göre hala birşeyler eksik olan Beşiktaş'ı yenmeye daha yakınlar. Oyumu Bursa'ya verdim.
Ama bu demek değil ki banko Bursa alır. Daha yakın geliyor yinede 3 seçeneğe açık bir maç.
Bu karşılaşmayı da kazanırsak özgüven tavan yapar takımda, zor olacak
çetin bir mücadele olacak orası kesin, inşallah son düdük çaldığında gülen taraf oluruz. 1-0 olsun bizim olsun![]()
Beşiktaş'ta Bursa'yı yenecek direnç görmüyorum. Bursa yenilmez.
Beklentim;
Rüştü
Toraman Sidnei Egemen İsmail
Aurelio Ernst(Guti) Fernandes
Simao Q7
Pektemek
İstediğim 11;
-----------Rüştü-----------
Toroman-Egemen-Sivok-??????
------------Ernst-------------
------Necip-Fernandes-----
Q7------------------------Simao
Pektemek
Ama hoca bence şöyle bi 11 ile başlayacaktır,
-----------Cenk--------------
Ekrem-Toro/Sivok-Egemen-İso
--------Ernst------------
-----Necip-Fernandes---
Q7------------Simao
---------Edu---------
Last edited by kalemci : 21.Eylül.2011 at 02:56
eto'o bitmiş.
İkinci onbir bir kişi eksik olmuş.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Sol bek eksik yaklaşık 10 yıldır
İlk 11'e bakmışım.İkinci 11'e Ernst'i eklemeyi unutmuşum.
eto'o bitmiş.
bugün takım otele girerken tüm futbolcularımızı, teknik direktörümüzü ve cengiz zülfikaroğlu'nu gördüm. umarım bu maçda yüzümüzü kara çıkartmazlar.
Rakiplerimiz puan kaybetti yenersek çok iyi olur.
Toraman'ı nasıl sağ back'a koyuyorsunuz abi anlamıyorum. Adam bura bana göre değil diye ağlıyor resmen orada![]()
Geçen Hafta; G.Antep 1-3 FB , GS 3-1 Samsun , MİY 1-3 Bursa , BJK 3-1 A.Gücü
Bu Hafta; FB 1-1 Manisa , Karabük 1-1 GS , Samsun 1-1 TS
Skor tahminim 1-1![]()
Ben herkesin aksine bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
Carvalhal'da bu maça Pektemek ile başlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence böyle çıkar Beşiktaş bu akşam.
--------------- Edu ----------------
Quaresma -------------- Simao
------ Fernandes - Necip ------
-------------- Aurelio --------------
İsmail - Sidnei - Sivok - Ekrem
-------------- Cenk ----------------
Bursaspor'u galibiyete daha yakın taraf olarak görüyorum. Çok sert maç olur, az gol olur.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Cengiz abinin yazdığı kadro güzel ancak ben olsam ya Edu'nun yerine Pektemek'i koyarak ya da Sivok'un yerine Egemen'i koyarak yabancı kontenjanını boşaltır ve Ernst'i oynatırım. Bursa'ya ortasahada üstünlüğü vermememiz gerek.
stada pankartlarımızı astık. sonrasında yaklaşık 100 Beşiktaş'lı parkda "devlet bursa'yı bize teslim et" diye bağırdık. olsun bu kadarda deplasman yeter bize. seneye bu saçmalığın son bulmasını dileyerek, bu maçı kazanmamız gerektiğini söylüyorum.
Hepsi güzel de "devlet bursa'yı bize teslim et" ne demek ? Bunu anlayamıyorum ben de. Teslim etse ne yapacaksınız ? Öldürecekmisiniz ? Bir insan hayatına kıymak bu kadar kolay mıdır ? Bir maç uğruna değer mi ? Kendi ailenizi düşünün o öldürdüğünüz insanın ailesi yerinde...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tepki o şekilde verilmez. Bence yanlış yoldasınız o konuda.
İşte İlk Onbir
Rüştü
İsmail
Ekrem
Sidnei
Egemen
Sivok
Fernades
Marco Aurelio
Quaresma
Simao
Edu
sivok defansif ortasaha olucak galiba, edu yerine pektemek oynamaliydi
Pektemek 2. yarıda girer atar golünü arkadaşlarama yeterli olurmu göreceğiz
![]()
Rustu
Ekrem-sivok-sidnei-egemen
Aurelio - Simao
Q7 - Fernandes - ismail
Edu
Ilginc bir kadro ile cikiyor besiktas bole duzen ve dizilis ile cikacak demin ligtv"de aynisini gosterdi enteresan geldi bana