Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

12 70.59%
  • Berabere biter

1 5.88%
  • Beşiktaş kazanır

4 23.53%
1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: [3. Hafta] Bursaspor - Beşiktaş

Hybrid View

stada pankartlarımızı astık. sonrasında yaklaşık 100 Beşiktaş'lı parkda "devlet bursa'yı bize teslim et" diye bağırdık. olsun bu kadarda deplasman yeter bize. seneye bu saçmalığın son bulmasını dileyerek, bu maçı kazanmamız gerektiğini söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    stada pankartlarımızı astık. sonrasında yaklaşık 100 Beşiktaş'lı parkda "devlet bursa'yı bize teslim et" diye bağırdık. olsun bu kadarda deplasman yeter bize. seneye bu saçmalığın son bulmasını dileyerek, bu maçı kazanmamız gerektiğini söylüyorum.
    Hepsi güzel de "devlet bursa'yı bize teslim et" ne demek ? Bunu anlayamıyorum ben de. Teslim etse ne yapacaksınız ? Öldürecekmisiniz ? Bir insan hayatına kıymak bu kadar kolay mıdır ? Bir maç uğruna değer mi ? Kendi ailenizi düşünün o öldürdüğünüz insanın ailesi yerinde...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hepsi güzel de "devlet bursa'yı bize teslim et" ne demek ? Bunu anlayamıyorum ben de. Teslim etse ne yapacaksınız ? Öldürecekmisiniz ? Bir insan hayatına kıymak bu kadar kolay mıdır ? Bir maç uğruna değer mi ? Kendi ailenizi düşünün o öldürdüğünüz insanın ailesi yerinde...
    deplasman seyirci yasağına tepkiydi sadece.

Mesaj Yetkileri