1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: I - Doser

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default I - Doser

Böyle bir program var. Programı satın alıp ve çeşitli temalar indirip, kulaklığı kulağımıza takık, gözlerimizi kapatıp dinliyoruz. Kulağımıza sinyal geliyor sadece. Örneğin alkol etkisi teması var. Onun sinyalini veriyor. Sanırım beyin o sinyali o şekilde algılıyor. Bir çok tema var; alkol, marijuana, uyku verici, orgazm vs... Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? İşe yarıyor mu deneyen flan var mı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bira 5 lira, uyku hapı 10 lira, orgazm 40 lira, marijuana 100 lira, SAĞLIK pahı biçilemez

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O programı bende görmüştüm. Hatta Youtube'de videoları felan var. İşe yaradığı da söyleniyor, yaramadığıda.

Yalnız bu bir nevi uyuşturucu. Zaten arattığımız zaman dijital uyuşturucu olarak geçiyor.
    Last edited by Nedvedmania : 01.Kasım.2011 at 16:37
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bir siteden buldum indirdim flan. 2-3 dakika dinledim ama sadece bir sinyal sesinden ibaret. Başka bir şey yok. Sanırım uzun bir süre dinlemek gerekiyor. Yoksa 2-3 dakika da ben hiç bir etki alamadım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sonuna kadar dinlemelisin. Ve karanlık ortamda yatarak. Googleden araştırma yaparsan daha detaylı bilgi bulursun. Adamın biri uzun uzun açıklama yapmış ama altına edit koymuş " Uzun uğraşlarımdan sonra edit : Bir işe yaradığı yok beyler"

Ben tavsiye etmiyorum. İçinde ne sinyali olduğunu net olarak bilmediğiniz şeyleri dinlemeyin derim.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben iPhone'u jb'li kullanıyorum. Geçen sene buna bir dönem merak salmıştım. O gördüğünüz paralı bütün şeyleri tek tek mp3 olarak bulmuştum bazı sitelerden. 16 GB telefonun 8'i i-Doser'a ayrılıydı resmen. Denilen şeylerin bir kısmını denedim denediklerim birebir doğru ama bağımlılık yarattığı bir gerçek. Ben uyku için olanı kullanıyordum ilk başta ama bir süre sonra onsuz uyuyamaz oldum. Bazı etkileri gerçekten ciddi olabiliyor. Ama ufak ufak başlamanız lazım. Direkt en ağır olanıyla başlarsanız sadece başınız ağrır ve hiçbir etkisi olmaz. Yapmak için konsantre olacağınız bir ortam gerekli öncelikle. Sessiz olması çok önemli ortamın çünkü tüm konsantrasyonunuzu sese vermelisiniz.

Ben de tavsiye etmiyorum, hatta bırakırken "Ben bunlara muhtaç bi çocuk muyum lan" diye kendime atarlanarak bırakmıştım. Hiç gerek yok.

@Ralf: Trailer'ını dinlemiş olabilirsin ya da kafanı vermemişsindir. Uyku için olanı konsantre olmadan dinlediğinizde sadece fan sesi olarak gelir size ama gerçekten dikkat kesilerek dinlediğiniz zaman gerçekten de uykunuz geliyor.

Belki hepsi tamamen psikolojiktir ama ben yaşadığımdan paylaşmak istedim. Tekrar görüşmek üzere, özlemişim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Denilen şeylerin bir kısmını denedim denediklerim birebir doğru ama bağımlılık yarattığı bir gerçek. Ben uyku için olanı kullanıyordum ilk başta ama bir süre sonra onsuz uyuyamaz oldum.
    Uyku olduğuna emin misin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim telefonda var bu program ama konsantrasyon sorunum olduğu için bende işe yaramamıştı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post

Ben de tavsiye etmiyorum, hatta bırakırken "Ben bunlara muhtaç bi çocuk muyum lan" diye kendime atarlanarak bırakmıştım. Hiç gerek yok.
    Atarlı gençlik

Dediğin gibi psikolojik de olabilir. Birisini adına bakmadan seç ve dene. Sonra vücudundaki belirtilere bak bakalım programın adıyla aynı mı çıkıyor.
    Last edited by meddah : 01.Kasım.2011 at 19:42 Reason: İmla

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valla ben denedim uyusturuculu olanını 30 dakika karanlık odada taktım son ses kulaklıgı açtım gözümü hiç birşey olmadı.Fm 11'imi oynamaya devam etmistim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Valla ben denedim uyusturuculu olanını 30 dakika karanlık odada taktım son ses kulaklıgı açtım gözümü hiç birşey olmadı.Fm 11'imi oynamaya devam etmistim.
    ahahah en güzelini yapmışsın
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Dediğin gibi psikolojik de olabilir. Birisini adına bakmadan seç ve dene. Sonra vücudundaki belirtilere bak bakalım programın adıyla aynı mı çıkıyor.
    Hah, rakip firma da geldi.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Hah, rakip firma da geldi.
    Hahaha .

Mesaj Yetkileri