Ben iPhone'u jb'li kullanıyorum. Geçen sene buna bir dönem merak salmıştım. O gördüğünüz paralı bütün şeyleri tek tek mp3 olarak bulmuştum bazı sitelerden. 16 GB telefonun 8'i i-Doser'a ayrılıydı resmen. Denilen şeylerin bir kısmını denedim denediklerim birebir doğru ama bağımlılık yarattığı bir gerçek. Ben uyku için olanı kullanıyordum ilk başta ama bir süre sonra onsuz uyuyamaz oldum. Bazı etkileri gerçekten ciddi olabiliyor. Ama ufak ufak başlamanız lazım. Direkt en ağır olanıyla başlarsanız sadece başınız ağrır ve hiçbir etkisi olmaz. Yapmak için konsantre olacağınız bir ortam gerekli öncelikle. Sessiz olması çok önemli ortamın çünkü tüm konsantrasyonunuzu sese vermelisiniz.

Ben de tavsiye etmiyorum, hatta bırakırken "Ben bunlara muhtaç bi çocuk muyum lan" diye kendime atarlanarak bırakmıştım. Hiç gerek yok.

@Ralf: Trailer'ını dinlemiş olabilirsin ya da kafanı vermemişsindir. Uyku için olanı konsantre olmadan dinlediğinizde sadece fan sesi olarak gelir size ama gerçekten dikkat kesilerek dinlediğiniz zaman gerçekten de uykunuz geliyor.

Belki hepsi tamamen psikolojiktir ama ben yaşadığımdan paylaşmak istedim. Tekrar görüşmek üzere, özlemişim