Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: FM 2012'de Turksportal'dan Beklentileriniz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default FM 2012'de Turksportal'dan Beklentileriniz

Yeni oyun bildiğiniz üzere yaklaştı arkadaşlar. Yeni seride Turksportal'dan beklentilerinizi yazarsanız biz de bu doğrultuda hareket edebiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Mümkün olduğunda çok orijinal oyun sattırmak Geçimş dönemlerde pek takip edemedim siteyi ama Steam gibi platformlarda gruplar kurulup turnuvalar ile ödüller verilebilir.

bir insanın içinde orjinal alma gibi bi his,anlayış yada parası yoksa almaz zaten turksportaldan türkçe yama ile bize destek olmalarını bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Türkçe yama olursa büyük ihtimalle FM 08'deki gibi olur,sadece orjinal oyunlarda çalışır tahminim. Grafik konusunda beklenti içindeyiz,bu kadar erken başlamayacaklardı.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Forumu Hitler gibi yönetmeyin yeterli,yeni sezonda lig sonunda ilk 4 takım arasında oynayanacak bu saçma play offlarla ilgili sadece ''işin içinde siyaset var'' diye yorum yazdığım için mesajım GeNç KaRTaL tarafından silindi.Kural 5'i çok iyi biliyorum,kaldı ki kesinlikle siyaset de yapmadım.O zaman Türkiye cumhuriyet rejimi ile yönetiliyor gibisinden bir mesaj yazmak da yasak olsun.Yaşadığım resmen bir saçmalık

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=101461

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Forumu Hitler gibi yönetmeyin yeterli,yeni sezonda lig sonunda ilk 4 takım arasında oynayanacak bu saçma play offlarla ilgili sadece ''işin içinde siyaset var'' diye yorum yazdığım için mesajım GeNç KaRTaL tarafından silindi.Kural 5'i çok iyi biliyorum,kaldı ki kesinlikle siyaset de yapmadım.O zaman Türkiye cumhuriyet rejimi ile yönetiliyor gibisinden bir mesaj yazmak da yasak olsun.Yaşadığım resmen bir saçmalık

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=101461
    çok doğru düşünüyosun

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

"Terörist gibi düzen bozmayı bir kenara bırakıp kurallara uyun" diyerek sizlere karşı böyle benzetmeler yaptığımızı hatırlamıyorum. Yapmadığımız birşeyin bize karşı yapılmasını yanlış bulsamda belli ki bir hayli sinirlenmişsiniz. Tabi bizlerde insanız Allah'tan sinirlendiğimizde bizde ağzımızın ayarını kaçırmıyoruz. Neyse sağlık olsun.

Kuralları çok iyi bildiğinide dile getirmişsin ama bu konu FM2012'de beklentilerle alakalıdır. Bu konuyla bağlantılı birşey yazdığını zannetmiyorum. FM12 ile forumunu yönetme arasında benim kaçırdığım bir bağlantı varsa aydınlanmamı sağlayabilirsin.

Herhangi sıkıntı duyduğun birşey varsa destek merkezine beklerim. Sorununa ilgisiz kalırsak o zaman ayrı konuşursun.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Türksportal Masaüstü 2012 bekliyorum,bekliyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Türkçe dil yaması bekliyorum.Türkçe dil yaması çıktığı zaman orjinal alıcam şahsen.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Türkçe dil yaması ve takım incelemeleri bulunsun. Bildiğim kadarıyla birkaç yıldır takım incelemeleri için bir bölüm yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kesinlikle Türkçe dil yaması bekliyorum. Başka birşey olmasada olur. Kaldıki Grafik takımı çok güzel çalışıyor... Tebrik ediyorum onlarıda...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Türkçe dil yaması cidden çok zor ve uzun bir iş.Keşke diğer oyunların Türkçe dil eklentisi kadar kolay olsa FM'ye dil yaması eklemek.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yeni oyuncular için el kitabı çevirileri, Türkçe yama.

Tabi ki Türkçe yama bekliyorum ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En başta Türkçe yama bunda herkes hemfikir sanırım O

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

grafik ekibi zaten şimdiden başladı çalışmalara ve çok iyi gidiyorlar. bir de türkçe yama olursa mükemmel olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bende türkçe yama bekliyorum ancak 2008 de miydi neydi şu mach 3 ün sponsorluğuyla yapılan program gibi olmasın.Oyuna girmek 2 saat alıyordu reklamı izle ona buna tıkla.Yapılacaksa direk dosya halinde yapılsın language ye atalım.Oyuna direk girip oynayalım.Sitenin reklamını başka türlü de yaparsınız.

Taktik Rehberi tarzı bir şey hazırlarsanız güzel olur. Önceki senelerde Walter ve Nannar'ın yaptığı gibi.

Tam kapasiteli Türkçe yama. Bütün herşey bırakılıp bütün yönetim Türkçe yamayı çıkarmaya çalışmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yıllarca Türkçe yama yerine ücretsiz İngilizce dil kursu isteseydiniz şimdi forum Buckingham sarayı gibiydi.

Valla ben en çok böyle değişik bilinmeyen oyuncuların incelemesini isterim. Hem okuması hemde oyun içinde alıp tecrübe etmesi çok zevkli oluyor.

eskıden beri en kalıteli türkçe yama yapan turksportaldan yine türkçe yama istiyorum

Türkçe yama çıkartın yeter

Öncelikle kendi adıma Türkçe yama bekliyorum. Daha önce FM 2012 Neden Türkçe Değil? başlıklı konuda da dile getirmiştim; elinizde belirli oranda türkçeleştirilmiş dosyalar mevcut bu oran zamanla daha iyileştirilip adam gibi bir türkçe yama çıkarılıp orjinal oyuna teşvik amaçlı, orjinal oyun kullananlara sunulabilir diye bir önerim olmuştu ve Vieri isimli yönetici arkadaş bu öneriyi kendilerininde düşündüğünü söylemişti. Bu uygulama hayata geçer ise, bu sene sizinde orjinal oyun satacağınızı göz önünde bulundurarak oyunu orjinal olarak sizden temin edebilirim. Aksi takdirde adam gibi yama olmadan ben oyuna para vermeyi düşünmüyorum. Tabi ne SI, nede siz böyle bir uygulamayı gerçekleştirmekte zorunlu değilsiniz bunun bilincindeyim, sözlerimin yanlış anlaşılmasını istemem. Yama çıkmış, çıkmamış bu size karşı olan saygımızı etkilemiyecektir. Bizim saygısızlığımız ve samimiyetine inanmadığımız, Türk halkını tii ye alan, görmezden gelen SI şirketinedir. Söylemlerimde yanlış bir ifade mevcut ise kusura bakmayın, turksportal camiasına kesinlikle bir art niyet veya saygısızlık söz konusu değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Bende türkçe yama bekliyorum ancak 2008 de miydi neydi şu mach 3 ün sponsorluğuyla yapılan program gibi olmasın.Oyuna girmek 2 saat alıyordu reklamı izle ona buna tıkla.Yapılacaksa direk dosya halinde yapılsın language ye atalım.Oyuna direk girip oynayalım.Sitenin reklamını başka türlü de yaparsınız.
    Yama çıktı da reklama mı takıldın? Hem Mach 3 bir Turksportal markası değil ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Ben de birşey söyleyeceğim. Bu yamayı bir site yapmış olsun ve reklam vermemiş reklamsız oyuna girmiş vs olsun. Akla mantığa sığmıyor. Kaldı ki önceki serii de bizim kendi reklamımızda yoktu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Dediğim anlaşılmadı sanırım mach 3 turksportal reklamı değil biliyorum ancak para kazanmak için sponsor anlaşması filan olunca öyle uzun programlar oluyor(Yanlış anlaşılmasın tabiki para kazanacak site kendini devam ettirebilmesi için.Buna itirazım yok ancak başka şekillerde yapması iyi olur.).Yada daha önceki serilerde türkçe yamayı setupla kuruyor ve pc de fazladan bir program ve dosyanın olmasına neden oluyor.Masaüstünde,başlatta fazladan bir program daha olmuş oluyor.Hiç gerek yok bence buna.Tamam o kadar emek harcanacak tabiki reklam yapılması lazım emeği geçenlerin görülmesi lazım ancak bari turksportal üyeleri için direk dosya şeklinde de piyasaya sürülse iyi olur.Çünkü biz zaten turksportaldayız her gün.Yani sitenin adını ayrı bir program şeklinde görmemize gerek yok.

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Yeni oyun bildiğiniz üzere yaklaştı arkadaşlar. Yeni seride Turksportal'dan beklentilerinizi yazarsanız biz de bu doğrultuda hareket edebiliriz.
    logo ve forma paketleri,
    grafik

Sevgili Arkadaşlar;

Yama zaten yapılır her sene yapılıyor..
    Yöneticiler oyunda TR ligi ile ilgili vermek istediğimiz bir yön var mı diye sormuşlar, iyi de yapmışlar..
    Onlar sormasa, zaten ben bir başlık açmayı düşünüyordum..

Fikrime göre,
    Bizim Süper Lig'de, takımlarımızın (özellikle 4 büyükler) TV yayınlarından aldıkları pay müthiş az oyunda. Yanlış bilmiyorsam 25-30 Milyon Dolar seviyesinde bir şey alıyorlar, FB-GS-Bjk ve TS olarak fazladan aza doğru sıralarsak..
    Yani Fb 30- Gs 28 - Bjk 25 - Ts 18
    gibi olsa (şampiyonluk sayıları v.s. ile alakalı) bizim oyunda alınanlar bunların yarısına bile yaklaşamıyor.
    Ligde alınan her puana karşılık da para alamıyoruz, hatırladığım kadarı ile.

Hatıladığım kadarıyla diyorum, çünkü bu futbolcuların kontrat yenilerken çok para istemeleri ve değerli bir oyuncuyu bile 3 kuruşa zorla satma durumlarını bu forumdan takip ettiğim için FM 2011'e başlayamadım.. 2010'dan hatırladıklarım da bu şekilde, yanılıyorsam düzeltiniz..

Ligimizin Standardı da default olarak 13 geliyor galiba, onun da artık biraz biraz yükselmesi lazım..
    İngiltere ligi 18 iken bizim de 15 olmamız gerekir en azından..

Bu "lig standardı" neyi etkiliyor derseniz arkadaşlar, sadece "oyunun zorluk derecesi" diye nitelersek yanlış olur.
    O arttığı zaman klüpler daha kaliteli oyuncu transferleri yapıyorlar, daha akılcı oynuyor ve maçlara daha çok asılıyorlar. Evet, biraz daha zorlanıyoruz, ancak ligin kalitesi de çok yukarılara çıkıyor.

Son olarak, TR liginde "Türk statüsü" için benim bildiğim kadarı ile 5 sene oynamak yetiyor..
    Bu oyunda neden 10 sene?

Benim katkılarım bunlardır..
    Söz yöneticilerimizde

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    Sevgili Arkadaşlar;

Yama zaten yapılır her sene yapılıyor..
    Yöneticiler oyunda TR ligi ile ilgili vermek istediğimiz bir yön var mı diye sormuşlar, iyi de yapmışlar..
    Onlar sormasa, zaten ben bir başlık açmayı düşünüyordum..

Fikrime göre,
    Bizim Süper Lig'de, takımlarımızın (özellikle 4 büyükler) TV yayınlarından aldıkları pay müthiş az oyunda. Yanlış bilmiyorsam 25-30 Milyon Dolar seviyesinde bir şey alıyorlar, FB-GS-Bjk ve TS olarak fazladan aza doğru sıralarsak..
    Yani Fb 30- Gs 28 - Bjk 25 - Ts 18
    gibi olsa (şampiyonluk sayıları v.s. ile alakalı) bizim oyunda alınanlar bunların yarısına bile yaklaşamıyor.
    Ligde alınan her puana karşılık da para alamıyoruz, hatırladığım kadarı ile.

Hatıladığım kadarıyla diyorum, çünkü bu futbolcuların kontrat yenilerken çok para istemeleri ve değerli bir oyuncuyu bile 3 kuruşa zorla satma durumlarını bu forumdan takip ettiğim için FM 2011'e başlayamadım.. 2010'dan hatırladıklarım da bu şekilde, yanılıyorsam düzeltiniz..

Ligimizin Standardı da default olarak 13 geliyor galiba, onun da artık biraz biraz yükselmesi lazım..
    İngiltere ligi 18 iken bizim de 15 olmamız gerekir en azından..

Bu "lig standardı" neyi etkiliyor derseniz arkadaşlar, sadece "oyunun zorluk derecesi" diye nitelersek yanlış olur.
    O arttığı zaman klüpler daha kaliteli oyuncu transferleri yapıyorlar, daha akılcı oynuyor ve maçlara daha çok asılıyorlar. Evet, biraz daha zorlanıyoruz, ancak ligin kalitesi de çok yukarılara çıkıyor.

Son olarak, TR liginde "Türk statüsü" için benim bildiğim kadarı ile 5 sene oynamak yetiyor..
    Bu oyunda neden 10 sene?

Benim katkılarım bunlardır..
    Söz yöneticilerimizde
    2011 de Türkçe Yamam vb. yapılmadı..

türkçe yama. başka bişey değil.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri