1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: FM 2012'de Turksportal'dan Beklentileriniz

Hybrid View

Sevgili Arkadaşlar;

Yama zaten yapılır her sene yapılıyor..
    Yöneticiler oyunda TR ligi ile ilgili vermek istediğimiz bir yön var mı diye sormuşlar, iyi de yapmışlar..
    Onlar sormasa, zaten ben bir başlık açmayı düşünüyordum..

Fikrime göre,
    Bizim Süper Lig'de, takımlarımızın (özellikle 4 büyükler) TV yayınlarından aldıkları pay müthiş az oyunda. Yanlış bilmiyorsam 25-30 Milyon Dolar seviyesinde bir şey alıyorlar, FB-GS-Bjk ve TS olarak fazladan aza doğru sıralarsak..
    Yani Fb 30- Gs 28 - Bjk 25 - Ts 18
    gibi olsa (şampiyonluk sayıları v.s. ile alakalı) bizim oyunda alınanlar bunların yarısına bile yaklaşamıyor.
    Ligde alınan her puana karşılık da para alamıyoruz, hatırladığım kadarı ile.

Hatıladığım kadarıyla diyorum, çünkü bu futbolcuların kontrat yenilerken çok para istemeleri ve değerli bir oyuncuyu bile 3 kuruşa zorla satma durumlarını bu forumdan takip ettiğim için FM 2011'e başlayamadım.. 2010'dan hatırladıklarım da bu şekilde, yanılıyorsam düzeltiniz..

Ligimizin Standardı da default olarak 13 geliyor galiba, onun da artık biraz biraz yükselmesi lazım..
    İngiltere ligi 18 iken bizim de 15 olmamız gerekir en azından..

Bu "lig standardı" neyi etkiliyor derseniz arkadaşlar, sadece "oyunun zorluk derecesi" diye nitelersek yanlış olur.
    O arttığı zaman klüpler daha kaliteli oyuncu transferleri yapıyorlar, daha akılcı oynuyor ve maçlara daha çok asılıyorlar. Evet, biraz daha zorlanıyoruz, ancak ligin kalitesi de çok yukarılara çıkıyor.

Son olarak, TR liginde "Türk statüsü" için benim bildiğim kadarı ile 5 sene oynamak yetiyor..
    Bu oyunda neden 10 sene?

Benim katkılarım bunlardır..
    Söz yöneticilerimizde

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    Sevgili Arkadaşlar;

Yama zaten yapılır her sene yapılıyor..
    Yöneticiler oyunda TR ligi ile ilgili vermek istediğimiz bir yön var mı diye sormuşlar, iyi de yapmışlar..
    Onlar sormasa, zaten ben bir başlık açmayı düşünüyordum..

Fikrime göre,
    Bizim Süper Lig'de, takımlarımızın (özellikle 4 büyükler) TV yayınlarından aldıkları pay müthiş az oyunda. Yanlış bilmiyorsam 25-30 Milyon Dolar seviyesinde bir şey alıyorlar, FB-GS-Bjk ve TS olarak fazladan aza doğru sıralarsak..
    Yani Fb 30- Gs 28 - Bjk 25 - Ts 18
    gibi olsa (şampiyonluk sayıları v.s. ile alakalı) bizim oyunda alınanlar bunların yarısına bile yaklaşamıyor.
    Ligde alınan her puana karşılık da para alamıyoruz, hatırladığım kadarı ile.

Hatıladığım kadarıyla diyorum, çünkü bu futbolcuların kontrat yenilerken çok para istemeleri ve değerli bir oyuncuyu bile 3 kuruşa zorla satma durumlarını bu forumdan takip ettiğim için FM 2011'e başlayamadım.. 2010'dan hatırladıklarım da bu şekilde, yanılıyorsam düzeltiniz..

Ligimizin Standardı da default olarak 13 geliyor galiba, onun da artık biraz biraz yükselmesi lazım..
    İngiltere ligi 18 iken bizim de 15 olmamız gerekir en azından..

Bu "lig standardı" neyi etkiliyor derseniz arkadaşlar, sadece "oyunun zorluk derecesi" diye nitelersek yanlış olur.
    O arttığı zaman klüpler daha kaliteli oyuncu transferleri yapıyorlar, daha akılcı oynuyor ve maçlara daha çok asılıyorlar. Evet, biraz daha zorlanıyoruz, ancak ligin kalitesi de çok yukarılara çıkıyor.

Son olarak, TR liginde "Türk statüsü" için benim bildiğim kadarı ile 5 sene oynamak yetiyor..
    Bu oyunda neden 10 sene?

Benim katkılarım bunlardır..
    Söz yöneticilerimizde
    2011 de Türkçe Yamam vb. yapılmadı..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    Sevgili Arkadaşlar;

Bu oyunda neden 10 sene?

Eğer oyuncu başka bir ülkenin milli takımlarında hiç oynamamışsa 5 yıl ama milli takımlarda oynadıysa 10 yıl.

Mesaj Yetkileri