Bienvenu ve Caner'in de sakatlığı varmış. Zaten pek de geniş olmayan kadromuz bu sakatlıklarla iyice daralıyor. Devre arasına en az hasarla girmeliyiz. Özellikle önümüzde zorlu maçlar olması dolayısıyla Ankaragücü maçında kesinlikle puan kaybı olmamalı.
Ne ara aldıysak küfürden 2 uyarı almışız. Bu maçta 3. uyarıyı alırsak Trabzonspor maçı seyircisiz oynanacak. Dolayısıyla bu maçta tribünlerimiz en ufak bir taşkınlık çıkarmamalı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ziya Doğan'ın da işi zor bu maç. Es-es maçında ilk yarı savunma ikinci yarı hücum ağırlıklı oynattı neredeyse 2-0dan maçı çevirecekti, ama bu maç Es-es maçının ikinci yarısında ki mentalite ile çıkmaz takım yine tipik savunma kurgusuyla çıkacaktır. Murat Duruer'in bu maç oynamaması dileği ile..
eto'o bitmiş.
Hiç ümitli değilim hadi hayırlısı . Para bulursam gideceğim Kadıköy'e .
solda stoch ile başlarız bu maç. bienvenu yerine de semih oynar. alırız diye düşünüyorum bu maçı. her zamanki gibi az gol olur diyorum. 1-0 alırız.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bilet fiyatlarının 33 tl olması çok iyi oldu..
İçimde Trabzon maçını seyircili oynatmazlar diye bir his var inşallah aralarına birkaç adam girmez.Artık rahat bir maç kazanmamız lazım durum pek iç açıcı değil liderliğimizin sebebi diğer takımların da kötü oluşu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Beraberlik dusunuyorum bu mac hakkinda fenerbahce zor kazaniyor ankaragucude tahminen beraberlik macina cikcak gibi...
Her hafta bir daha izlemeyeceğim diyip ertesi hafta gidip izlediğim maçlardan biri olacak sanırım yine. Ankaragücü enteresan bir takım bizi çok zorlarlar diye düşünüyorum. Umarım kazanan taraf biz oluruz.
İlk 20 dakika'da gol atamadığımız zaman stres basıyor oyuncuları.
Yine Özer,Uğur,Selçuk gibi adamlarla oynayacaksak maça çıkmamak daha iyi
...
Sağ kanatta bir Stoch neden denenmiyor? Stoch sol kanat oynamıyor ki birtek. Aykut hoca oynatmıyor bir türlü onu sağda.
stoch kendisi de istemiyor. düşünün artık uğur sağda oynadı stoch oynamıyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kötü futbol sıktı artık bu maç için 1-0 olsun bizim olsun demek istemiyorum adam gibi seyir zevki verirler umarım.
Fenerbahçe ilk 20 dakika da golü bulursa rahat kazanacaktır..Bulamadığı takdirde işi zor olacaktır...Bence rahat kazanırlar kalite farkı ön plana çıkar...
Seyircisiz oynama cezası kalkmadı mı beyler? Birkaç arkadaş bir uyarı daha alırsak Trabzon maçı seyircisiz demiş de.
Biliyorsunuz ki kadın ve çocuklarla da stadımızı rahatlıkla doldurabiliyoruz.
Unutmuşum cezanın değiştiğini.Trabzon maçında meydana gelebilecek herhangi bir olaydan çekinip taraftarımızın arasına birkaç "eleman" yerleştirilebilir diye korkum var da.Hoş ben Trabzon maçında olay olacağını düşünmüyorum bizim taraftar takımına güvenerek sahada kazanmayı yeğleyerek sadece desteğiyle cevap verebilir bu korkulara o ayrı mesele.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Böyle birşey yok arkadaşlar. Yok taraftarımızın arasına birkaç eleman yerleştirirler, yok bizi provoke ederler falan bunlar yok artık. İş kendimizde bitiyor. Tezahüratı başlatan Amigolardır. Amigo küfür ettirmese kimse durduk yere birden küfür etmeye başlamaz. Etse bile kimse ciddiye alıp destek olmaz tezahürata.
61. dakika tezahüratı da geçen maç yapılmadı sanırım.
Trabzon maçında atılabilir fakat Ankaragücü maçında atılmaz. En basitinden Shaktar maçındaki olaylarda sahadaydım ve ilk şişeler atıldığında bir grup tarafından tepki geldi. Sahaya girmemeleri için birkaç kişi engel olmaya çalıştı. Ama orda o olay ve yaşanan durum herkesin gözünü döndürmüştü. Oraya kimse maç izlemeye gitmedi, takımını desteklemeye gitmişti(şike soruşturması için).
Yani ben tutup durup dururken sahaya şişe atsam yanımdaki adam "hooop napıyorsun yeğenim" diye kolumu indirir. Yanınızda bayan varsada zaten tek başınıza bağırarak küfür edemezsiniz.
Kaç uyarı aldık biz bu yıl ?
Bu maçıda kazanalım bir zahmet. A.Gücü her takıma kaybetmeye başladı. Kötü günler geçiriyorlar. Temennimiz 3 puan. Ne bu maçta nede Trabzon maçında felan küfür olmamalı ayrıca.
Bu maçta sakin olalım. Çünkü Trabzon maçına gitmeyi düşünüyorum2 uyarı olmuş bu arada. Ne zaman olduysa..
Temenni ediyoruz ama bence çok küfür olur TS maçında.Hele Burak Bjk maçında yaptıgı işleri burdada yaparsa..
Yorumları okudum ve aksine ben Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü çok rahat devireceğime inanıyorum.
Uyarı konusunda ise umarım provakötrler çıkmaz...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok. Derbi haftasına kayıpsız gireceğiz Allahın izniyle.
yarın iddianame açıklanıyor ve tek küfür bile olmamalı. fırsat kolluyorlar zaten. verirler hemen uyarıyı...
Takım iyice revire döndü. Topuz sakat, Emre sakat, Caner sakat.
-----
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacak:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Özer Hurmacı, Miroslav Stoch, Alex De Souza, Henri Bienvenu
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti