Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

13 81.25%
  • Berabere biter

3 18.75%
  • Ankaragücü kazanır

0 0%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: [13.Hafta] Fenerbahçe - Ankaragücü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [13.Hafta] Fenerbahçe - Ankaragücü

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bienvenu ve Caner'in de sakatlığı varmış. Zaten pek de geniş olmayan kadromuz bu sakatlıklarla iyice daralıyor. Devre arasına en az hasarla girmeliyiz. Özellikle önümüzde zorlu maçlar olması dolayısıyla Ankaragücü maçında kesinlikle puan kaybı olmamalı.

Ne ara aldıysak küfürden 2 uyarı almışız. Bu maçta 3. uyarıyı alırsak Trabzonspor maçı seyircisiz oynanacak. Dolayısıyla bu maçta tribünlerimiz en ufak bir taşkınlık çıkarmamalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ziya Doğan'ın da işi zor bu maç. Es-es maçında ilk yarı savunma ikinci yarı hücum ağırlıklı oynattı neredeyse 2-0dan maçı çevirecekti, ama bu maç Es-es maçının ikinci yarısında ki mentalite ile çıkmaz takım yine tipik savunma kurgusuyla çıkacaktır. Murat Duruer'in bu maç oynamaması dileği ile..
    eto'o bitmiş.

Hiç ümitli değilim hadi hayırlısı . Para bulursam gideceğim Kadıköy'e .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

solda stoch ile başlarız bu maç. bienvenu yerine de semih oynar. alırız diye düşünüyorum bu maçı. her zamanki gibi az gol olur diyorum. 1-0 alırız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bilet fiyatlarının 33 tl olması çok iyi oldu..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İçimde Trabzon maçını seyircili oynatmazlar diye bir his var inşallah aralarına birkaç adam girmez.Artık rahat bir maç kazanmamız lazım durum pek iç açıcı değil liderliğimizin sebebi diğer takımların da kötü oluşu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Beraberlik dusunuyorum bu mac hakkinda fenerbahce zor kazaniyor ankaragucude tahminen beraberlik macina cikcak gibi...

Her hafta bir daha izlemeyeceğim diyip ertesi hafta gidip izlediğim maçlardan biri olacak sanırım yine. Ankaragücü enteresan bir takım bizi çok zorlarlar diye düşünüyorum. Umarım kazanan taraf biz oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk 20 dakika'da gol atamadığımız zaman stres basıyor oyuncuları.
    Yine Özer,Uğur,Selçuk gibi adamlarla oynayacaksak maça çıkmamak daha iyi
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağ kanatta bir Stoch neden denenmiyor? Stoch sol kanat oynamıyor ki birtek. Aykut hoca oynatmıyor bir türlü onu sağda.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Sağ kanatta bir Stoch neden denenmiyor? Stoch sol kanat oynamıyor ki birtek. Aykut hoca oynatmıyor bir türlü onu sağda.

Stoch daha çok kanattan içeri girip şut atan veya orta yapan bir oyuncu olduğu için solda daha verimli olur sağda fazla verimli olamaz diye düşünüyordur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

stoch kendisi de istemiyor. düşünün artık uğur sağda oynadı stoch oynamıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kötü futbol sıktı artık bu maç için 1-0 olsun bizim olsun demek istemiyorum adam gibi seyir zevki verirler umarım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçe ilk 20 dakika da golü bulursa rahat kazanacaktır..Bulamadığı takdirde işi zor olacaktır...Bence rahat kazanırlar kalite farkı ön plana çıkar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Seyircisiz oynama cezası kalkmadı mı beyler? Birkaç arkadaş bir uyarı daha alırsak Trabzon maçı seyircisiz demiş de.

Biliyorsunuz ki kadın ve çocuklarla da stadımızı rahatlıkla doldurabiliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Seyircisiz oynama cezası kalkmadı mı beyler? Birkaç arkadaş bir uyarı daha alırsak Trabzon maçı seyircisiz demiş de.

Unutmuşum cezanın değiştiğini.Trabzon maçında meydana gelebilecek herhangi bir olaydan çekinip taraftarımızın arasına birkaç "eleman" yerleştirilebilir diye korkum var da.Hoş ben Trabzon maçında olay olacağını düşünmüyorum bizim taraftar takımına güvenerek sahada kazanmayı yeğleyerek sadece desteğiyle cevap verebilir bu korkulara o ayrı mesele.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Unutmuşum cezanın değiştiğini.Trabzon maçında meydana gelebilecek herhangi bir olaydan çekinip taraftarımızın arasına birkaç "eleman" yerleştirilebilir diye korkum var da.Hoş ben Trabzon maçında olay olacağını düşünmüyorum bizim taraftar takımına güvenerek sahada kazanmayı yeğleyerek sadece desteğiyle cevap verebilir bu korkulara o ayrı mesele.
    Böyle birşey yok arkadaşlar. Yok taraftarımızın arasına birkaç eleman yerleştirirler, yok bizi provoke ederler falan bunlar yok artık. İş kendimizde bitiyor. Tezahüratı başlatan Amigolardır. Amigo küfür ettirmese kimse durduk yere birden küfür etmeye başlamaz. Etse bile kimse ciddiye alıp destek olmaz tezahürata.

61. dakika tezahüratı da geçen maç yapılmadı sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Böyle birşey yok arkadaşlar. Yok taraftarımızın arasına birkaç eleman yerleştirirler, yok bizi provoke ederler falan bunlar yok artık. İş kendimizde bitiyor. Tezahüratı başlatan Amigolardır. Amigo küfür ettirmese kimse durduk yere birden küfür etmeye başlamaz. Etse bile kimse ciddiye alıp destek olmaz tezahürata.

61. dakika tezahüratı da geçen maç yapılmadı sanırım.
    Küfür için dediğin gibi evet.Ya sahaya birşey atma falan ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Küfür için dediğin gibi evet.Ya sahaya birşey atma falan ?
    Trabzon maçında atılabilir fakat Ankaragücü maçında atılmaz. En basitinden Shaktar maçındaki olaylarda sahadaydım ve ilk şişeler atıldığında bir grup tarafından tepki geldi. Sahaya girmemeleri için birkaç kişi engel olmaya çalıştı. Ama orda o olay ve yaşanan durum herkesin gözünü döndürmüştü. Oraya kimse maç izlemeye gitmedi, takımını desteklemeye gitmişti(şike soruşturması için).

Yani ben tutup durup dururken sahaya şişe atsam yanımdaki adam "hooop napıyorsun yeğenim" diye kolumu indirir. Yanınızda bayan varsada zaten tek başınıza bağırarak küfür edemezsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kaç uyarı aldık biz bu yıl ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Trabzon maçında atılabilir fakat Ankaragücü maçında atılmaz. En basitinden Shaktar maçındaki olaylarda sahadaydım ve ilk şişeler atıldığında bir grup tarafından tepki geldi. Sahaya girmemeleri için birkaç kişi engel olmaya çalıştı. Ama orda o olay ve yaşanan durum herkesin gözünü döndürmüştü. Oraya kimse maç izlemeye gitmedi, takımını desteklemeye gitmişti(şike soruşturması için).

Yani ben tutup durup dururken sahaya şişe atsam yanımdaki adam "hooop napıyorsun yeğenim" diye kolumu indirir. Yanınızda bayan varsada zaten tek başınıza bağırarak küfür edemezsiniz.
    Dediğin gibi olmasını umuyorum ben de zaten.Uzatmayacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu maçıda kazanalım bir zahmet. A.Gücü her takıma kaybetmeye başladı. Kötü günler geçiriyorlar. Temennimiz 3 puan. Ne bu maçta nede Trabzon maçında felan küfür olmamalı ayrıca.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu maçta sakin olalım. Çünkü Trabzon maçına gitmeyi düşünüyorum 2 uyarı olmuş bu arada. Ne zaman olduysa..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Temenni ediyoruz ama bence çok küfür olur TS maçında.Hele Burak Bjk maçında yaptıgı işleri burdada yaparsa..

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Yorumları okudum ve aksine ben Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü çok rahat devireceğime inanıyorum.

Uyarı konusunda ise umarım provakötrler çıkmaz...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kazanacağız arkadaş lami cimi yok. Derbi haftasına kayıpsız gireceğiz Allahın izniyle.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post

O bilinen en büyük çin işkencesi yalnız
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yarın iddianame açıklanıyor ve tek küfür bile olmamalı. fırsat kolluyorlar zaten. verirler hemen uyarıyı...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Takım iyice revire döndü. Topuz sakat, Emre sakat, Caner sakat.
    -----
    Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacak:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Özer Hurmacı, Miroslav Stoch, Alex De Souza, Henri Bienvenu

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri