Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

13 81.25%
  • Berabere biter

3 18.75%
  • Ankaragücü kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: [13.Hafta] Fenerbahçe - Ankaragücü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Unutmuşum cezanın değiştiğini.Trabzon maçında meydana gelebilecek herhangi bir olaydan çekinip taraftarımızın arasına birkaç "eleman" yerleştirilebilir diye korkum var da.Hoş ben Trabzon maçında olay olacağını düşünmüyorum bizim taraftar takımına güvenerek sahada kazanmayı yeğleyerek sadece desteğiyle cevap verebilir bu korkulara o ayrı mesele.
    Böyle birşey yok arkadaşlar. Yok taraftarımızın arasına birkaç eleman yerleştirirler, yok bizi provoke ederler falan bunlar yok artık. İş kendimizde bitiyor. Tezahüratı başlatan Amigolardır. Amigo küfür ettirmese kimse durduk yere birden küfür etmeye başlamaz. Etse bile kimse ciddiye alıp destek olmaz tezahürata.

61. dakika tezahüratı da geçen maç yapılmadı sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Böyle birşey yok arkadaşlar. Yok taraftarımızın arasına birkaç eleman yerleştirirler, yok bizi provoke ederler falan bunlar yok artık. İş kendimizde bitiyor. Tezahüratı başlatan Amigolardır. Amigo küfür ettirmese kimse durduk yere birden küfür etmeye başlamaz. Etse bile kimse ciddiye alıp destek olmaz tezahürata.

61. dakika tezahüratı da geçen maç yapılmadı sanırım.
    Küfür için dediğin gibi evet.Ya sahaya birşey atma falan ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Küfür için dediğin gibi evet.Ya sahaya birşey atma falan ?
    Trabzon maçında atılabilir fakat Ankaragücü maçında atılmaz. En basitinden Shaktar maçındaki olaylarda sahadaydım ve ilk şişeler atıldığında bir grup tarafından tepki geldi. Sahaya girmemeleri için birkaç kişi engel olmaya çalıştı. Ama orda o olay ve yaşanan durum herkesin gözünü döndürmüştü. Oraya kimse maç izlemeye gitmedi, takımını desteklemeye gitmişti(şike soruşturması için).

Yani ben tutup durup dururken sahaya şişe atsam yanımdaki adam "hooop napıyorsun yeğenim" diye kolumu indirir. Yanınızda bayan varsada zaten tek başınıza bağırarak küfür edemezsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Trabzon maçında atılabilir fakat Ankaragücü maçında atılmaz. En basitinden Shaktar maçındaki olaylarda sahadaydım ve ilk şişeler atıldığında bir grup tarafından tepki geldi. Sahaya girmemeleri için birkaç kişi engel olmaya çalıştı. Ama orda o olay ve yaşanan durum herkesin gözünü döndürmüştü. Oraya kimse maç izlemeye gitmedi, takımını desteklemeye gitmişti(şike soruşturması için).

Yani ben tutup durup dururken sahaya şişe atsam yanımdaki adam "hooop napıyorsun yeğenim" diye kolumu indirir. Yanınızda bayan varsada zaten tek başınıza bağırarak küfür edemezsiniz.
    Dediğin gibi olmasını umuyorum ben de zaten.Uzatmayacağım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri