1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Kornerleri Karşılayamama

Default Kornerleri Karşılayamama

Merhaba, FM 2012 de 2015'e kadar geldim, her şey iyi güzel ama bir sorun var oyundan soğutuyor, isterse küçük isterse büyük takım olsun korner oldu mu hep bir gol yiyorum ya da gelen topu adamlarım karşılayamıyor. Dönen toptan gelişine bir şekilde gol yiyorum. 3 tane takım değiştirdim hepsinde aynı sorun en son acaba taktikten mi dedim bu sefer farklı taktikler kullandım yine de olmuyor, 2 kornerden 1 inde kalemde gol yiyorum, acaba bu bir tek bende mi böyle. Ya da bu sorun için ne yapmalıyım ?

Defansına uzun adamlar lazımki hava toplarına egemen olsunlar.Örn:Papathapoulos(Werder Bremende Kirada kendimden biliyorum)Boyları 1.90larda olmaları gerek

Adam paylaşımını düzgün yaparsan sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Uzun oyuncuların uzun oyuncuları tutsun. En az iki oyuncun ileride kalsın, savunması zayıf hücumu kuvvetli bir ortasaha oyuncunu da ceza sahası dışında bekletmeni tavsiye ederim. Seken topları almanda yardımcı olur. İlerideki oyuncularında hem hızlı bir hücum şansı yaratır, hemde en az rakipten 3 oyuncuyu ceza sahandan uzak tutar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

birde mac preparatıonda defensıve set pıeces var onuda kullanabılırsın

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ben de şunu ekleyeyim tüm denilenleri yaparak minimuma düşürürsün gol yemeyi..kornerden atmakta yemekte zor iş değil bu seride..O yüzden belki 2 kornerden biri gol olmaz ama 6-7 tanesinden biri kesin olur ne yaparsan yap..

Quote Originally Posted by zolok View Post
    Defansına uzun adamlar lazımki hava toplarına egemen olsunlar.Örn:Papathapoulos(Werder Bremende Kirada kendimden biliyorum)Boyları 1.90larda olmaları gerek
    2 göbek defans oyuncusunun birinin boyu 1,84 14 kafa vurma yeteneğine sahip, zıplama değeri ise 16. Diğeri ise, 1,91 boyu var 15 kafa vurma , 16 zıplama var ama yine de top karşılayamıyoruz rakip forvetlerin boyu kısa olmasına rağmen gol atabiliyorlar hatta gelen topların %80 ' i ayakla gol oluyor. kimse dokunamıyor ortaya gelen topa adam ayağını uzatıyor ve gol oluyor.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Adam paylaşımını düzgün yaparsan sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Uzun oyuncuların uzun oyuncuları tutsun. En az iki oyuncun ileride kalsın, savunması zayıf hücumu kuvvetli bir ortasaha oyuncunu da ceza sahası dışında bekletmeni tavsiye ederim. Seken topları almanda yardımcı olur. İlerideki oyuncularında hem hızlı bir hücum şansı yaratır, hemde en az rakipten 3 oyuncuyu ceza sahandan uzak tutar.
    Adam paylaşımlarını 2012 ' de nerede yapacağım tam bulamadım acaba biraz yardımcı olabilir misin?

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    birde mac preparatıonda defensıve set pıeces var onuda kullanabılırsın
    match prepartion da oyun stilim "Takım Oyunu" olarak ayarlamıştım, ofansif olarak takımım çok iyi ama kalemde çok gol yiyorum defansif yapsam da bu sefer ofansta zorlanmam mı ?

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    ben de şunu ekleyeyim tüm denilenleri yaparak minimuma düşürürsün gol yemeyi..kornerden atmakta yemekte zor iş değil bu seride..O yüzden belki 2 kornerden biri gol olmaz ama 6-7 tanesinden biri kesin olur ne yaparsan yap..
    Ben 2-3 maçta 1 gol atabiliyorum ancak kornerden ama her maç gol yiyorum, öyle hiç adamların organize bi şekilde gelip gol attıklarını görmedim hep duran toplar.

Nesil
    2007

Şöyle bir örnek vereyim; bir sezonda ilk 25 maçta 4 kez yenildim hepsi 1-0 hepsinde de rakip kornerden attı Spor Toto Süper Lig takım Galatasaray

Oyunda problem var bu konuda atmakda yemekde kolay gerçekten.Bu konuda denilenleri yap ama 2 maçta kornerden gol yemessen 5 maçta kesin yersin.

8. Default

Ben müthiş korner taktigi yapıyorlar hiç fokunmadım bile fernandes kullanıyo ya sivok yada foncesa mydı işte o vuruyo ve golll hep öyle gol atıyorum çogunlukla

Nesil
    2006
    Yer
    football manageri olduğum

fm2010 a kadar defanstaki ön diregi tut, uzun adamı al.vs adam paytlaşımını rahatca yapıyorduk.fm 2012 de nasıl ?tam oalarak nereden yapılıyor o paylaşımlar bilen varmı?ben sorun yasamıyorum ama aklıma gelmişken öğrenmek istedim.mseela bi st aldım 2,03 onu defansta kornerde de uzun adam alması için görevlendirmek istiyorum...nasıl yapıcam

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by simbat26 View Post
    fm2010 a kadar defanstaki ön diregi tut, uzun adamı al.vs adam paytlaşımını rahatca yapıyorduk.fm 2012 de nasıl ?tam oalarak nereden yapılıyor o paylaşımlar bilen varmı?ben sorun yasamıyorum ama aklıma gelmişken öğrenmek istedim.mseela bi st aldım 2,03 onu defansta kornerde de uzun adam alması için görevlendirmek istiyorum...nasıl yapıcam
    burda edit set pieces var oraya tıkladığında alttaki ekran gelir ordan gerekli ayarlamaları yapabilirsin

Nesil
    2006
    Yer

çok saol artık gol yemem heralde19 maçta 5 gol yemişim

@ÖNDER HOCA

teşekkürler bu işimi görür

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

rica ederim

Nesil
    2006
    Yer

arkadaslar transfer bütçem var fakat maaş bütçemi nasıll arttırabilirm beceremedim fazla maaş vermediğim içn oyuncuları kaçııyorum

Mesaj Yetkileri