Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Beşiktaş ve Gaziantepspor'a Avrupa'dan Men Cezası [Bursaspor'un cezası kaldırıldı]

Del Piero_10 Misafir

Default Beşiktaş ve Gaziantepspor'a Avrupa'dan Men Cezası [Bursaspor'un cezası kaldırıldı]

UEFA, Beşiktaş'a 1 yıl boyunca Avrupa kupalarından men edilme cezası verdi.

Siyah-beyazlı takımın takımın yerine Avrupa'ya, Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nu 2. sırada tamamlayan Eskişehirspor gidecek...

Beşiktaş ile ilgili kararın açıklanmasının hemen ardından Beşiktaş hisseleri sert bir şekilde düştü. Hisseler yüzde 8.84 kayıpla 4.34 liraya geriledi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet bu kadar büyük bir konu ayrı bir yerde konuşulabilir.

Peki nedir bu ödemelerdeki aksaklık ? UEFA'ya verilmesi gereken paralar mı verilmemiş (Böyle ise ne için para verilecekti, hangileri ödenmemiş ?) yoksa diğer klüplere olan borçları yüzünden mi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'ın büyüklüğünü tartışmaya zaten gerek yok ama Beşiktaş'ı zamanla anadolu kulübü haline sokacaklar demiştim. Tepki çeker ya da çekmez bilemem ama bu düşünce tek nedenle oluşmuştu; Yıldırım Demirören.

Beşiktaş bu adamdan kurtuldu ama verdiği zararlardan kurtulamadı.

En azından geleceğini kurtardığı için sevinçliyim demeyi çok isterdim. Unutulmamalıdır ki Beşiktaş Türk futbol camiasının en önemli kulüplerinden birisidir. Yıldırım Demirören'de Türk futbolunu yönetiyorsa geleceği diğer kulüpler gibi tehlike altında demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet bu kadar büyük bir konu ayrı bir yerde konuşulabilir.

Peki nedir bu ödemelerdeki aksaklık ? UEFA'ya verilmesi gereken paralar mı verilmemiş (Böyle ise ne için para verilecekti, hangileri ödenmemiş ?) yoksa diğer klüplere olan borçları yüzünden mi ?
    Ödemedeki aksaklık değilmiş dostum belgede sahtecilikmiş suç.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de şöyle bir olay var:

"Uefa'dan gelen cezanın finans bakımından değil yanlış bir evraktan dolayı oldugu duyumunu aldım. Finans olsa Uefa lisans vermezdi."
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yıldırım Demirören'in ektiği meyveleri topluyor Fikret Orman.Yazık gerçekten yazık.Kulübü bu kadar borca sokup birde üstüne kendi parasını isteyen bir adam yüzünden Avrupa'ya gidemiyor Beşiktaş.Sezon boyu o oyuncuların akıttıkları terlere yazık günah.O oyuncuların hakkını ödeyemezken Beşiktaş kulübünün hakkını hiç bir zaman ödeyemez Yıldırım Demirören.
    Last edited by di canio : 30.Mayıs.2012 at 20:10 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ödemedeki aksaklık değilmiş dostum belgede sahtecilikmiş suç.
    O zaman daha rezil bir durum var ortada. Peki hangi konudaki belgelerde olduğu belli mi ? Yine para konusundaki belgelerde mi sahtecilik varmış ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi muhtemelen itiraz edeceğiz ama itiraz etsek ne olacak ki? Bizden yüklü miktarda para isteyecek UEFA. Biz ne verebileceğiz, hiç. Çok zor çok. Tam yeni başkanımız çok uğraşıyor çalışıyor didiniyor ve iyi günlere doğru gidiyoruz derken bu haber hiç iyi olmadı. Her gün Y.D in bıraktığı ayrı bir pislik çıkıyor önümüze. Nasıl kurtulacağız bu adamın pisliklerinden ooof of...
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

ertem şener ‏@_ertemsener
    Uefa 65 .madde "kulübün çalışanlarına borcu olmamalı " Uefa 66.madde "kulübün vergi borcu olmamalı" İkisi de Beşiktaş'ta varmış
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

2003/2004 sezonundan beri yaşanılan en kötü sezon. En dibi gördük bakalım, çıkış nasıl olacak.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş Avrupa'ya gidemezse yerine Türkiye'den bir takım mı davet ediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orman yaptığı açıklamada;

"Beşiktaş'ın Uefa'ya bir sene katılmaması benim açımdan üzücü olan taraf değil. Beşiktaş Kulübü böyle şeylerle muhattap olmamalıydı. Bu beni çok üzdü. Beşiktaş ön eleme oynayıp Uefa'ya katılamayabilirdi. Çok fazla bir şey söylemek istemiyrum. Her ne kadar Tahkim heyeti bizim iyi niyetimizi anladığını ifade etsede, geçmişteki Uefa Kurallarına uyulmadığı için bu cezanın verildiğini söylediler. Bunun yanında 200 bin Euro ceza verdiler. Cas'a gideceğiz. Beşiktaş Kulübü böyle şeylerle muhattap olmamalıydı. Benim olduğum dönemde bir daha böyle şeyler olmayacak." diyerek sözlerini tamamladı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Beşiktaş Avrupa'ya gidemezse yerine Türkiye'den bir takım mı davet ediliyor.
    Eskişehir gidiyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizde geçen sene dibi görmüştük ama sadece sportif alanda oldu bu.Beşiktaş dipten çikacaktir eninde sonunda fakat bu cok zor olacak.Yd kulubu batirmiş bari Türk Futbolunu batirmasa.Allah Beşiktaş taraftarina sabir versin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir adam koca kulübü nasıl bataklığa sürükledi bunu görüyoruz.Allah Beşiktaşlılara sabır versin ne diyeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Orman yaptığı açıklamada;

"Beşiktaş'ın Uefa'ya bir sene katılmaması benim açımdan üzücü olan taraf değil. Beşiktaş Kulübü böyle şeylerle muhattap olmamalıydı. Bu beni çok üzdü.
    Uzun süredir böyle bir yönetici yorumu görmemiştim. Aslında bizim başkanda böyle başladı ama sonrasında değiştiğini kabul etmek lazım.

Beşiktaş Avrupa'da olmayabilir. Sıkıntı bununla yüz yüze gelmesidir.

İsviçre ile başlayan bir sürecimiz vardı. Euro 2008'de bunu biraz toparlar hale geldik ama gün geçtikçe damga üzerine damga yiyoruz.

Şike davası, maç sonu çıkan kavgalar, Milli maçın tatil edilmesi, Beşiktaş'ın ceza alması vs. Bana İtalya futbolu ile ilgili ilk çağrışım sorulsa içeriğini bilmememe rağmen şike diyorum. Adımızı çok güzel hale soktular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keçeci yaptığı açıklamada;

- HEM CEZA HEM TAZMİNAT DAVASI AÇILMALI -

"Bu işin sorumlusu Fikret Orman ve yönetim kurulu değil. Bu işin sorumluları Yıldırım Demirören ve ekibi. Artık neler olacak dememek lazım. Yıldırım Demirören ve yönetimine görevlerini kötüye kullandığı ve Beşiktaş A.Ş'yi zarara uğrattığı gerekçisi ile hem ceza davası hemde tazminat davası açılması gerekiyor. Haziran ayının sonuna kadar Beşiktaş'ın 70 milyon TL borç ödemesi lazım. Bu dönem içerisinde Beşiktaş'ın 7 kuruş geliri yok. Uefa'nın açıkladığı 65 ve 66.madde hükümleri içerisinde yalan beyanda bulunmak var. Bunlar eski yönetim döneminde yapılmış. Yani Yıldırım Demirören yönetimi yapmış. Uefa'nın bu kişiler hakkında da işlem yapması lazım. " dedi.

- BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK -

" Uefa'nın yanlış evrak dediği olay, Beşiktaşlı futbolcunun alacağı olmasına rağmen futbolcunun elinden alacağım yoktur diye kağıt alınmasıdır. Yani Fernandes'in elinden borcum yoktur diye kağıt alıyorsunuz ama Fernandes 15 gün sonra parası ödenmeyince Uefa'ya müracaat edip ben paramı alamadım diyor. Bunun başka bir açıklaması yok. " diyerek sözlerini tamamladı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Tüpün patlasın emi sevgili(!) Demirören!!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yazık oldu besıktasa ...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Uzun süredir böyle bir yönetici yorumu görmemiştim. Aslında bizim başkanda böyle başladı ama sonrasında değiştiğini kabul etmek lazım.

Beşiktaş Avrupa'da olmayabilir. Sıkıntı bununla yüz yüze gelmesidir.

İsviçre ile başlayan bir sürecimiz vardı. Euro 2008'de bunu biraz toparlar hale geldik ama gün geçtikçe damga üzerine damga yiyoruz.

Şike davası, maç sonu çıkan kavgalar, Milli maçın tatil edilmesi, Beşiktaş'ın ceza alması vs. Bana İtalya futbolu ile ilgili ilk çağrışım sorulsa içeriğini bilmememe rağmen şike diyorum. Adımızı çok güzel hale soktular.
    Futbolun içinde böyle insanlar oldukça bunlar normal.Daha bunlar iyi günler.Şuan kulüpler yayın gelirlerinden çok büyük bir para kazanıyor bu yaşanan olaylardan sonra yapılacak ilk ihalede verilen rakam 3'te 2 oranında azalır ve o zaman kulüplerin girecekleri sıkıntılar dahada artacak.Bu olacaklardan sadece bir tanesi daha buna eklenecek çok şey var.

Halbuki o ihale yapılıp o rakamın bu lige verilmesi bir mucizeydi ve bu para iyi değerlendirilmiş olsaydı hem ligimizin sportif kalitesi artardı hemde ilerideki ihalelerde belki de daha iyi rakamlar gelir daha da iyi yerlere gelirdik.Tabiki çıkarlarn kol gezdiği ülkemizde ortada büyük bir para varsa ne zaman düzgün bir iş yapılmış ki bunda olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bir kulübü yönetemeyen ve bu hallere düşüren adam gelmiş ülke futbolunu yönetiyor.Yakında yaptıklarından dolayı ülkede ceza alacak.Sorada gider yurtdışına yerleşir.Paşa paşa yaşar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk yönetiminden Demirören'e ilk net tepki geldi..Seyit Ateş:''Cezaya sebep olanlar şu an TFF'yi yönetiyorlar.''

Cezasın açıklanmasından hemen sonra borsada işlem gören Beşiktaş hisseleri ortalama %-9,05 oranında değer kaybetti.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynısını yazacaktım. Beşiktaş'a bu utancı yaşatanlar utanıp sıkılmadan futbolun en tepesine getirildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

BJK yönetimi bu adam seçilirken tepki koyacaktı. İttifak kurup federasyonun başına getirdikten sonra bu zihniyet TFF'yi yönetiyor açıklaması samimiyetsiz oluyor.

Çıkarına ters düştü mü eleştir, eleştir. Bu adamın federasyon başkanı olması baştan yanlıştı.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Belgede sahtecilik söz konusu değilmiş.Üzüldüm Beşiktaşlılar adına.1 senelik ceza aldılar ama finansal durum 1 sende düzelecek gibi durmuyor.İnşallah en kısa zamanda toparlanır eskisinden daha güçlü olur.Son yıllarda Türkiye'yi avrupada en iyi temsil eden takımdı.Beşiktaş bu kötü durumu umarım lehine çevirmeyi başarır ve genç oyunculara,altyapısına yönelerek hem kendi için hem de ülke için önemli futbolcular çıkarır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sahte belgeleler sike davasindada çikmisti besiktasla ilgili galiba , yildirim demiroren neden istifa ettigini ve tff baskani olup dokunulmazlik hakki oldugunu simdi daha iyi anladim , çok gecmis olsun 1 yil tez geçer iyiki 3-5 yil vermemisler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'ın dostu yok ama düşmana da ihtiyacı yokmuş.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 2012 yılının Beşiktaş ve Beşiktaşlılar'ın yılı olacağını öne sürdü.

Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi'nin ocak ayı sayısında yer alan yazısında, öncelikle siyah-beyazlı taraftarlara seslenerek, şunları kaydetti:

'Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, umut demektir. Biz de Beşiktaş ailesi olarak 2012 yılını yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, yeni beklentilerle ve yeni hedeflerle karşılıyoruz.

Bu büyük aile içerisinde zaman zaman fikir ayrılıklarımız olsa da, Beşiktaşımız'ın başarıları, geleceği için her zaman el ele omuz omuza olmalıyız. 2012 yılı, her anlamda Beşiktaş'ın, Beşiktaşlılar'ın yılı olacaktır.'

Teknik ekip ve futbolculara teşekkür

Geleceğe yönelik çalışmalarının önemli bir parçası olan futbol takımlarının, yüzlerini güldüren ve kendilerini gururlandıran sonuçlara imza attığını belirterek, 'Her platformda çok güvendiğimi ifade ettiğim ve mutlaka destek olmamız gerektiğini belirttiğim ekibimiz, UEFA Avrupa Ligi'nde grubundan lider olarak olarak çıktı ve ikinci tura yükseldi. Türkiye'nin Avrupa kupaları tarihinde ilk kez grup statüsünde oynanan bir turu lider olarak bitirerek camiamıza ve tüm futbolseverlere büyük mutluluk yaşatan teknik ekibimize, oyuncularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı.

Demirören, siyah-beyazlı formanın hakkını veren, sahada canını dişine takarak mücadele edip, stattan başı dik ayrılan oyuncularının UEFA Avrupa Ligi'nde daha önemli zaferlere imza atacağına tüm kalbiyle inandığını ifade ederek, 'Spor Toto Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda da şampiyonluk kovalayan takımımız, hedeflerini yürekten vereceğiniz destek ve inancınızla gerçekleştirecektir. Bu yolda önemli bir sorumluluk üstlenen Futbol Takımları Genel Direktörümüz Tayfur Havutçu'ya da yeni görevinde başarılar diliyorum' dedi.

'Beşiktaş'ın Beşiktaşlı'dan başka dostu yok'

Geride kalan senede sıkıntılı ve zor günler yaşadıklarını anlatan Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Gördük ki, Beşiktaş'ın Beşiktaşlı'dan başka dostu yoktur. Bu da Beşiktaşlılar'ın her zamankinden daha fazla dayanışma içinde olmaları gerektiğinin en açık göstergesidir. Yaşadığımız her olumsuzluktan gerekli dersleri çıkarttık. Yeni dönemde daha güçlü, daha umutlu olarak yine Beşiktaşımız'a hizmet etmenin gururuyla, gece gündüz demeden çalışacağız ve kulübümüzü dünya standartlarına taşıyacağız.

2012 yılının Beşiktaşlılar'ın birlikteliğinden doğacak büyük zaferlerin şahidi olmasını diliyor, yeni yılın tüm camiamıza sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.'

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yazik oldu Besiktasa.

Yildirim Demiroren eserinle gurur duy!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Ya bu nasıl bir memleket arkadaş. Adamın teki geliyor 109 yıllık kulübü babasının malı gibi kullanıyor, kendi şahsi borçlarını bile kulübe transfer yaparak kapatıyor, hibe ediyorum dediği parayı bile aradan zaman geçtikten sonra taksitlendiriyor. Sonra da bu adamı TFF başkanı seçiyoruz??? İnanılır gibi değil.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri