1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Beşiktaş ve Gaziantepspor'a Avrupa'dan Men Cezası [Bursaspor'un cezası kaldırıldı]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orman yaptığı açıklamada;

"Beşiktaş'ın Uefa'ya bir sene katılmaması benim açımdan üzücü olan taraf değil. Beşiktaş Kulübü böyle şeylerle muhattap olmamalıydı. Bu beni çok üzdü. Beşiktaş ön eleme oynayıp Uefa'ya katılamayabilirdi. Çok fazla bir şey söylemek istemiyrum. Her ne kadar Tahkim heyeti bizim iyi niyetimizi anladığını ifade etsede, geçmişteki Uefa Kurallarına uyulmadığı için bu cezanın verildiğini söylediler. Bunun yanında 200 bin Euro ceza verdiler. Cas'a gideceğiz. Beşiktaş Kulübü böyle şeylerle muhattap olmamalıydı. Benim olduğum dönemde bir daha böyle şeyler olmayacak." diyerek sözlerini tamamladı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Orman yaptığı açıklamada;

"Beşiktaş'ın Uefa'ya bir sene katılmaması benim açımdan üzücü olan taraf değil. Beşiktaş Kulübü böyle şeylerle muhattap olmamalıydı. Bu beni çok üzdü.
    Uzun süredir böyle bir yönetici yorumu görmemiştim. Aslında bizim başkanda böyle başladı ama sonrasında değiştiğini kabul etmek lazım.

Beşiktaş Avrupa'da olmayabilir. Sıkıntı bununla yüz yüze gelmesidir.

İsviçre ile başlayan bir sürecimiz vardı. Euro 2008'de bunu biraz toparlar hale geldik ama gün geçtikçe damga üzerine damga yiyoruz.

Şike davası, maç sonu çıkan kavgalar, Milli maçın tatil edilmesi, Beşiktaş'ın ceza alması vs. Bana İtalya futbolu ile ilgili ilk çağrışım sorulsa içeriğini bilmememe rağmen şike diyorum. Adımızı çok güzel hale soktular.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Uzun süredir böyle bir yönetici yorumu görmemiştim. Aslında bizim başkanda böyle başladı ama sonrasında değiştiğini kabul etmek lazım.

Beşiktaş Avrupa'da olmayabilir. Sıkıntı bununla yüz yüze gelmesidir.

İsviçre ile başlayan bir sürecimiz vardı. Euro 2008'de bunu biraz toparlar hale geldik ama gün geçtikçe damga üzerine damga yiyoruz.

Şike davası, maç sonu çıkan kavgalar, Milli maçın tatil edilmesi, Beşiktaş'ın ceza alması vs. Bana İtalya futbolu ile ilgili ilk çağrışım sorulsa içeriğini bilmememe rağmen şike diyorum. Adımızı çok güzel hale soktular.
    Futbolun içinde böyle insanlar oldukça bunlar normal.Daha bunlar iyi günler.Şuan kulüpler yayın gelirlerinden çok büyük bir para kazanıyor bu yaşanan olaylardan sonra yapılacak ilk ihalede verilen rakam 3'te 2 oranında azalır ve o zaman kulüplerin girecekleri sıkıntılar dahada artacak.Bu olacaklardan sadece bir tanesi daha buna eklenecek çok şey var.

Halbuki o ihale yapılıp o rakamın bu lige verilmesi bir mucizeydi ve bu para iyi değerlendirilmiş olsaydı hem ligimizin sportif kalitesi artardı hemde ilerideki ihalelerde belki de daha iyi rakamlar gelir daha da iyi yerlere gelirdik.Tabiki çıkarlarn kol gezdiği ülkemizde ortada büyük bir para varsa ne zaman düzgün bir iş yapılmış ki bunda olsun.

Mesaj Yetkileri