SECOND DIVISION - CENTRAL 3.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Julio Cesar ( dk.71 ) -> Emerson
Cadinha ( dk.71 ) - Fary
Asistler:
1: Cadinha, Ricardo Malafaia, Renato Queiros
Kanatsız taktiğimin daha etkili olduğunu düşündüm ve onunla çıktım ve sonuç olarak ilk galibiyetimizi aldık
Çok üstün oynadık ve bütün maç etkiliydik. Zaten erken dakikalarda 2 gol ile maçı kazanacağımızın sinyallerini verdik ve öyle de oldu. İlk 3 puanımızı ligin 3.maçında alıyoruz böylelikle
Maçın yıldızı daha önceki maçlarda da etkisini gösteren Ricardo Malafaia oldu. Röportaj da onunla yapıldı.
Muhabir: Ricardo, bugün çok etkili oynadın ve Boavista'nın 3 puan almasında etkili oldun. Son dakikalarda uzaktan müthiş bir gole imza attın. Ancak bizim ilgimizi çeken golden sonra formanın altındaki T-Shirt'teki yazıydı. Ne olduğunu anlamadık, açıklar mısın acaba?
Malafaia: Türkçe bir söz, " Endocuğum daha kaç tane kapak gerekiyor? " yazıyor. Türkiye'de bir dingile ithafen bir sözdü bu. Kendisi de almıştır umarım. Naber len endop 
Muhabir: Iı, teşekkürler.
SECOND DIVISION - CENTRAL 4.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Renato Quieros ( dk.23 ) ( SAKATLIK ) -> Dedé
Asistler:
1: William, Guerra
Müthiş oynadık, çok iyi bir oyun çıkardık, 7 CCC bulduk. 2-0'da öne geçtik zaten. Ancak ama ancaaak... İlk yediğimiz golde ön direğe düşen topa ( bkz. düşen, ön direkte kafa mesafesinde değil, yere düşmüş ) kaleci arka direğe doğru çıkınca rakibe çarpan top kaleye girdi. Kalesinde dursaydı çok rahat çıkarabilirdi kaleci. İkinci gol ise daha defans bölgemizde top çevirirken, iki stoper arasındaki paslaşmada, bir stopere çarpan top ikisinin ortasında kalıyor, rakip forvetlerden biri alıyor, hemen yanındakine pas atıp golü attırıyor. İki hatadan 2 ccc ve 2 gol verdik, çok iyi oynadık ama puan kaybettik. Çok üzüldüm, hele ki ilk 2 maçta yenilmiş olmamızdan dolayı çok koydu 
Sakatlık
Maç içerisinde sakatlanıp oyundan alınan Renato Quieros 2 ay sahalardan uzak kalacak! Takımın kötü gidişatındaki nadir iyi isimlerden Quieros'un sakatlanışı, takımı kötü etkileyecek. :/
---GENEL DEĞERLENDİRME---
Takımın morali çok bozuk. Sezon başından beri. Maç kazanılınca biraz düzeliyor geri düşüyor. Takımın kupa ve lig primlerini düşürmemden neredeyse herkes şikayetçi, bazılarının morali ise direk "abysmal", yani en düşükte. Hiçbir şekilde düzeltemiyorum, ne private chat yapabiliyorum, ne takım toplantısı yapabiliyorum. Şu an için maç kazanmaya çalışıp bunları düzeltmeye çalışacağız.
Bu arada;

Son 64'teki rakibimiz çok zayıf. Top 32'ye kalmak bizim için rahat olacak gibi. Alt lig takımı O Elvas. Bu arada ismi biraz garip, O. Elvas değil, O Elvas. "O" herhangi bir şeyin kısaltması değil
Her neyse önemli değil, zaten eleyeceğiz onları
Bu gecelik bu kadar arkadaşlar, takip eden herkes yarın akşama doğru güncelleme bulabilir, iyi akşamlar.