Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: Bataktaki Bir Efsane, Yeniden Ayaklanma Yolunda (Boavista) II.Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Default Bataktaki Bir Efsane, Yeniden Ayaklanma Yolunda (Boavista) II.Sezon

- Kariyere küçük bir hikaye girelim, yazmayı severim. -

Önemli Not: Hikaye kısmında geçen herhangi kişisel bilgi muhtemelen ve hatta %90 yalandır, ha doğru da olabilir. Ama yaşı sallayacağım ona göre haberiniz olsun. He bir de isim doğru.

Önce sizlere kendimi tanıtayım. Adım Doğay Kamar. 36 yaşında emekli bir futbolcuyum. Kariyerimin ilk 5 yılında(16-21 yaş aralığı ) Mardinspor'un 3.kaleciliğini yaptım. Daha sonra 3.kalecilik olmaz derken, Tokatspor'un sağ bek eksiği açığından yararlanarak, kariyerime sağ bek olarak devam ettim. Burada 3 yıl görev yaptım. ( 21-24 yaş aralığı ) Yaklaşık 50 maç oynadım takımın 1.sağbeki olmama rağmen. Bu dönemde sakatlıklardan etkilendim, bir de önüme gelene dalıyordum. Faul yaparlardı " NOLUYORUZ KARDEŞİM HİŞŞ * kafayı yedek kulübesine çevirir." AHMET LEVYEYİ FIRLATSANA BENİM! " Haliyle bayağı da ceza alıyordum. Daha sonra Tokatspor battı, para kazandırmak için de transfer oldum. Adana Demirpor ile yeni bir sayfa açtım. 8 yılımı burada harcadım. ( 24-32 yaş aralığı ) Adana Demirsporda sağ bek olarak görev almaya başlamama rağmen, hücuma çok katkı sağladığımdan ve teknik yönümün çok iyi olmasından dolayı 1 sene sonra daha çok sağ kanat olarak görev yapmaya başladım. Burada sakatlık sıkıntım neredeyse hiç olmadı, ayrıca levyeme de kulübün el koyması ile sürekli maça çıkan bir oyuncu oldum. 8 sene de 230 maça çıktım ve bu maçlarda 32 gol, 103 asist yaptım, taraftarın sevilen bir ismi oldum. Hiçbir zaman milli takım kapımı çalmadı tabi. Daha sonra Adanaspor'dan yaklaşık 1,2 Milyon Pound'a İngiltere'nin Southampton takımına transfer oldum. 3 sene daha burada görev aldım. ( 32-35 yaş aralığı ) 30 maça çıktım, pek etkinlik gösteremedim ve daha sonra emekliye ayrıldım. Menajerlik kursuna katıldım, 2 gün sonra oradaki eğitmenlere ben ders vermeye başladım. Sertifikamı vermezseniz devam eder ve eğitimi bozarım diye tehditte bulunup 2 günde de sertifikamı aldım. Bundan bir kaç kulüp etkilenmiş galiba, bana teklif yolladılar. Yoldan geçerken alayım diye aldığım için ve işle ciddi ilgilenmediğim için hepsini reddettim. "Menajer olmayacağım, esnaf açıp çalışan menajerlere öğlen kurufasülye pilav götüreceğim, geçimimi burdan kazanacağım." dedim. Bundan bile etkilendi herifler anlamadım. Her neyse ben bu kurufasüyleciyi açtım Portekiz'in ortasına. Niye Portekiz onu da bilmiyorum. Neyse ilk birkaç gün gelip deneyen oldu, aha tuttu dedim. Bir şeyler söylüyorlar ama Portekizce, anlamıyorum. Bu paralı birkaç günden sonra sevmemişler olsa gerek, daha da gelen olmadı. Şu sıralar Portekizde bir kaç Türk'e satıyorum kurufasülyeci, eski artistlik yaptığım kulüplerin de menajerleri var almıyorlar, parasız kaldım. Derken;

?: Merhaba, kurufasülyeci Doğay siz misiniz?

Doğay: Buyur abi geç otur, koyayım hemen.

?: Teşekkürler, dükkan bayağı boş görünüyor.

Doğay: İşler kötü be abi, idare etmeye çalışıyoruz.

?: Bir tabak da siz alın, oturun konuşalım, esnafla samimiyet kurayım.

Doğay: Nasılsın abi iyisin? İsim, meslek?

ABJ: Alvaro Braga Junior, bir kurumda yöneticiyim.

Doğay: Oh oh iyi, bizim gibi sürünmüyorsundur abi sen.

ABJ: Aslında sürünüyoruz be koçum.

Doğay: Hadi ya? İş ne senin abi?

ABJ: Boavista takımının başkanıyım ben. Ha bak şu tepeye bak, onun yanında bizim stat falan var, tesisler aşağıda. Bizim de bayağı borç batağı var kulüp lig düştüğünden beri.

Doğay: Hadi beeee. Bak üzüldüm şimdi. Benim gibi parasızsın.

ABJ: Parasız parasızın halinden anlarmış koçum. Şimdi de sağda solda menajer arıyoruz, o da yok. ( Aha iş fırsatı ) Kimse bedavaya çalışmıyor ki. ( Ve bir iş fırsatı daha sönüyor. )

Doğay: Hadi abicim bedavaya iş yapmıyorum ben çık git dükkandan. Bunun için geldin değil mi he?

ABJ: He zaten parasızsın, gel takıma geç dedim. Ulen zaten fakirsin gelsen n'olur, buradan bi' şey yapacağın yok, kuru fasulyen iğrenç zaten, Portekiz'liyim ama kuru fasulyenin kötü olduğunu bile anlıyorum be yuh ulan!

Doğay: Ben fasulyelerim ile gayet barışığım, seviyorum onları kardeşim!

ABJ: Bak buralarda bu fasulye ile geleceğin yok belli. Gel kulübe diyorum, lig atlatırsan kalırsın, atlatamazsan gidersin. Atlatırsan maaş da bağlarız. Daha sonra paralı işin olur, futbola dönersin, hem hele kulübü bi' kalkındırırsan 5 sene içerisinde tanınan biri de olursun dünyada bir menajer olarak. Fasulyeleri bırak, fasulyelerden iş yok sana!

Doğay: Hmm, para diyorsun, bir sene bekle diyorsun, sonra dünya kulüplerine gider, parayı ruloya sarıp tuvalet kağıdı olarak kullanırsın diyorsun.

ABJ: Öyle de düşünebilirsin.

Doğay: Fakir fakiri çeker gardaş, kabul ediyorum.

ABJ: Yatırımların ile kulübü kalkındıracağız umarım.

Doğay: Aha bu dükkanı satıp parasını da kulübe geçirsek? Borçları öderiz azıcık.

ABJ: Oha çok iyi fikir. Hemen başladın ha, bu ticari kafayla zaten borcumuz felan kalmaz ehuehue. Hadi kulüp binasına gidek.

Der iken boş mukaveleye sözleşmeyi imzaladık, başkan oraya bol sıfır koydu. Başka da rakam koymadı. Biz de Boavista kulübünün başına geçtik. Para hala bana yok. Ama kulübe kazandırırsak bana da akacak. Hedef bu!

Kuralları okudum, kabul ediyorum.

Kariyere daha yeni başlıyorum, aynı zamanda bir de ortak kariyer yürüttüğüm için hızlı değil ama orta halli gider diye düşünüyorum. FM 12'de son "tek başıma" kariyerim diyeyim bunun için. Ortak Kariyer felan yaparız belki yine arkadaşlarımla. Sonraki mesajımda kulüp hakkında bilgileri derlerim, toplarım. Borcumuzu öğrenirsiniz. Ve başlarız hayırlısıyla.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Teşekkür ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Başarılar dilerim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler, akşam 4'ten sonra ss'leri ayarlamaya koyulurum, hazır olduğunda da hemen siteye koyarım, en geç 5 gibi olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Başarılar Doğay'ım .Buralardayım

Başarılar dilerim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

@Yarkın

Sağolasın senin takibin değerli, seni kullanacağım, malum bedava adam lazım

@BurakKaraca

Teşekkür ederim

Başarılar Doay

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

@Endop

Teşekkür ederim bol bol takibini bekliyorum seninde

-Öncelikle takım hakkında biraz bilgi vereyim kendimce.

BOAVISTA KULÜBÜ NEDİR, NE DEĞİLDİR?

Futbol kulübüdür, basket kulübü değildir. Belki de öyledir de, bilemem. Bizim işimiz, futbol şubesidir. Boavista, 1903 yılında kurulmuş olan Portekiz'in köklü kulüplerinden biridir. Uzun yıllardır Portekiz'in en üst liginde yer almıştır. Çok değil, 2000'li yıllar içerisinde Boavista, Portekiz'in en iyi kulüplerinden biriydi ve hatta Avrupa'da da tanınan bir kulüptü. Portekiz ligini 2001 yılında şampiyon olarak bitirmiştir hatta. Tek şampiyonlukları budur. 1976, 1999 ve 2002 yıllarında ikincilik, 1989, 1992 yıllarında ise üçüncülük başarısı göstermişlerdir. Avrupa kupalarında boy göstermelerine rağmen en büyük başarıları UEFA Yarı Finali olmuştur. ( Azmış gibi söyledim ama neyse ehueh ) Kulüp son zamanlarda tarihinin en kötü dönemlerini yaşamaktadır ve üst üste iki sene küme düşerek ( ilkinde rüşvet verildiği için ikinci lige düşürülmüştür ) 2009-2010 sezonundan itibaren Porteguese Second Division'da mücadele etmektedir. Taça de Portugal adındaki kupayı da müzelerine 5 kere götürmüşlerdir kendileri. Şu an çok büyük bir borç içerisindedir Boavista, finansal açıdan çok kötü durumdadır. İşte ben de düzeltmeye çalışacağım.

KADRO

Sezon başındaki elimizdeki kadro budur. Ligimizdeki diğer takımlara göre kaliteli bir kadroya sahibiz. Kadro seçiminde 30 kişilik bir seçim yapabiliyoruz. Daha sonra ayrıntılı açıklamalar yapacağım.

KADRO KALİTESİ VE BEKLENTİLER: Yan başlık olarak bahsedeyim biraz bundan. Takımımız lige göre kaliteli. Eski oyunculardan kalma da değil takım, ama yine de kaliteli bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Hem zaten bizden ilk sene içerisinde lig atlamamız bekleniyor ve bulunduğumuz Division'da birinci olmamız bekleniyor ki çıkmanın da tek yolu bu. Bakalım neler yapacak kadromuz.

FİNANS

İlk resimde gördüğünüz üzere transfer bütçesi bile alamıyoruz takımdan ki normal karşılanmalı. Bu ligde kulüplerin 5'er bin, 10'ar bin Pound ile döndüklerini ve bu paralara bile büyük gözle baktıklarını düşünürsek, çok büyük bir borç batağındayız. Yaklaşık 4 Milyon Pound gibi bir borcu var kulübün ve bu çok büyük bir miktar. Maaş konusunda da sıkıntıdayız, zaten haftalık maaş bütçesinin çoğunu kullanmaktayız. Ben ilk gördüğüm anda transferi unutayım elimdeki kadroyla oynayayım mantığını kullandım. Elimden de oyuncu çıkarmak neredeyse imkansız, kaliteli olanları da çıkarmak istemiyorum, bir tek onlara talip olduğunu düşünürsek tabi ki.

TAKIMIN BAŞINI ÇEKECEK OYUNCULAR

Bu noktada iki oyuncu belirledim;

Ligin en iyi oyuncularından biri kendileri. Bu lige göre müthiş kaliteli bir kurt oyuncu. Zaten eğer bu ligdeyseniz ve kalite arıyorsanız ancak kurt oyunculara bakabiliyorsunuz. Takımımızın zaten kadrosunda bulunan bir oyuncu.

Ricardo takımın beyni rolünde. Ayrıca frikik, penaltı, korner, kaptanlık vs. hepsi bu adamda. Takımın teknik yönünü çekecek bir oyuncu.

*Önemli bir not: Aslında bu noktada 2 oyuncu belirledim dememin bir sebebi, takıma hücum oyunu oynatmak istemem. Defansta da kaliteli stoperimiz bulunmuyor mu? Bulunuyor. Kalemiz de idare eder ancak ben kesinlikle hücum oyununa yormayı planlıyorum takımı. Bu yüzden bu iki oyuncu kilit olmakta.

LİG İŞLEYİŞİ

Porteguese Second Division'da olduğumuzdan bahsetmiştim. Burada 3 farklı Division'a ayrılıyor takımlar. Kuzey, Merkez ve Güney gurubu diye. Biz Merkez grubundayız bir Porto şehri takımı olarak. Her grupta 16'şar takım var ve her takım birbirleriyle 2'şer maç yapıyor. 30 maç sonunda, her grupta birinci olan takım bir "Yükselme Play-off'u"na kalıyor. Toplam 3 takım bu play-offta, ve buradan 2 takım üst lige çıkmaya hak kazanıyor. Play-off sistemi nasıl işliyor fikrim yok, lig ilerleyince öğreneceğiz. Ancak Division'da birinci olmak şartımız. Bu arada alt ligle bizim ligimiz arasında çok takım değişimi yaşanıyor. Her gruptan 4'er takım olmak üzere toplam 12 takım küme düşüyor ve 12 takım da alt ligden üst lige çıkmakta. Heyecanlı bir lig olacağa benziyor.

Bu da benim bulunduğum Merkez Grubu:

TAKTİK ANLAYIŞIMIZ

Açıkçası burası biraz içime oturdu. FM hayatımda kanatsız taktik neredeyse 0 kere yaptım. Belki bir keredir, emin değilim. Ancak takımın sol kanadının çöküntüde olması ( bir altertanifimiz var, Nuninho, o da hiç mi hiç yeterli değil. ) ve Orta sahamızın merkez bölümü ( Çoğunlukla MC'ler ) çok kaliteli olduğu için, İlk defa kanatsız bir taktik deneyeceğim gibi. Ancak bu noktada bir tane kanatsız taktiğim bulunacak, 2 tane de kanat barındıran taktiğim bulunacak. Genelde atak oynamaya çalışacağız. Taktikleri şimdi paylaşmıyorum, çünkü sürekli taktiklerin ayarlarıyla oynarım, paylaşsam da anlamı kalmaz. Dizilişi felan ise resmi olan her maç öncesinde paylaşacağım zaten, sıkıntı yok.

Bakalım neler yapacağız. Her neyse genel bir bilgiden sonra takım hakkında, şimdilik burada keselim. Hazırlık kampını tamamladıktan sonra ki ona az bir şey kaldı, yeniden ss'lerle döneceğim.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

bro işin çok ama çok zor neyse sen yaparsın birşeyler .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bir de tahmin 1.lik Üst lige çıkarsam ne yapacağım onu bilmiyorum, para yok, oyuncu lazım, elimdekileri çıkarmam lazım, aman aman

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

yok yakınken dön dicem de moralini bozmayayım yaparsın sen bro inancımız tam

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Biz finishing, passing ile değil, kalp ile oynar, yine yaparız

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Biz finishing, passing ile değil, kalp ile oynar, yine yaparız
    Bu lafın üstüne hiçbirşey diyemem ...

4 Mn £ mu ? Çok çok zor işin Ayrıca kanatsız taktik olmaz. Aslında alt liglerde taktiğin de önemi yok atabildiğin kadar at yeter

Malafaia'yı hiç beğenmedim ayrıca

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    4 Mn £ mu ? Çok çok zor işin Ayrıca kanatsız taktik olmaz. Aslında alt liglerde taktiğin de önemi yok atabildiğin kadar at yeter

Malafaia'yı hiç beğenmedim ayrıca
    Malafaia da seni beğenmemiş, öyle diyor Kanatsız aynen yapamıyorum ama, artık atalım, kazanalım yani ne diyeyim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

PERSONEL KADROMUZ VE ANTREMAN

Personele baktığımızda "Managing Director" adı altında, Sportif Direktör diye çevirebileceğimiz bir görevli daha var. Full yetkiye sahip değilim yani ama aslında gerek yok bu adama. Zaten bataktayız, kovalım gitsin. Ah bu ihtimalim olsa. Neyse oyunun gerçekçiliğinin eksildiği bir nokta, bu adama maaş ödemiyoruz. Geçelim.

Youth Coach'ı saymazsak, takımın sadece bir koçu var. ( O koçun da yeteneklerini siz tahmin edin. ) Daha fazlasını zaten kulüp istediği kadar izin versin, alamam. Haftada 5-10 Pound almayı kabul etmeleri lazım, finans o derece kötü. Tek koçla da antremanların kalitesini siz düşünün. Benim kendi programım ise biraz ağırdır normalde, ancak tek koçla hiçbir şey yapamayacağım için, şu anlık oyunun kendi programını kullanmaktayım. Bir kaleci koçu, bir koç ve asistan menajer çalıştırıyor takımı. Şimdi başlayalım.

TRANSFERLER

Elde kalan 3-5 kuruşu da bir oyuncuya yatırdık, elden de çıkartamadık ne kadar uğraşsak da.

Lula, Brezilyalı sol kanat. Kariyerini Portekiz de geçirmiş ve bir sezon da olsa portekiz'in en üst liginde oynamış bir oyuncu. Dedim ya, sol kanatımız sıkıntı diye, alternatif olacak bir oyuncu en azından. Haftada 300 istiyordu, 130'a kadar indim ve bu transferi yapmış olmaktan çok gurur duyuyorum! Şimdi ikinci plandaki kanat oyunumu oynayabilirim eheh.

Takımımızın ikinci ve son transferi, Julio Cesar. Bir Brezilyalı bu da. Portekiz Superliga takımı olan Academica'nın Reserve takımında kiralık listesine koymuş olduğu 27 yaşındaki olgun ama yaşlı olmayan cillop gibi ortasahası. Benim bu seneki benimseyeceğim taktik anlayışında ortasahaya müthiş bir kalite getirecek Julio Cesar. Ve ne bir kiralama ücreti ödedik, ne de maaşına bir kuruş veriyoruz. Genç oyuncu kiralamış gibi olduk ve sezon sonuna kadar bizimle, 6 aylık falan değil. Çok hoş bir alternatif oldu bu açıdan.

Takımdan ne yazıkki birilerini gönderemedik. ( ehuehuehe ) Elimizdeki kadroyla devam edeceğiz. Oyuncular yorulur felan demeden, hiçbir kupadan elenmeyi düşünmüyorum, çünkü maddi gelir sağlayabilirsek eğer bir şekilde, beni çekecektir. Yalnız Lula'ya verdiğimiz maaşla, haftalık 6,084 maaş bütçemizi aştık azıcık. İyice borca sürüyorum takımı, haberleri yok.

Bizim dükkandan gelen para 4 Milyon 182bin küsür pound olan borcumuz, 3,7M'li değerlere indi. Tabii ki transfere ve maaş bütçesine yansıyan bir yeri yok, yansımasını da beklemiyoruz. Dükkan bir işe yaradı

Sezona başlarken yine finansımızı düşündüğümden dolayı, hem ligde hem kupada paradan kısmak zorundayız. Bana kalsa prim falan da vermem ama, napalım. Olabildiğince kısıyoruz onu da.

HAZIRLIK KAMPI

Görüldüğü üzere hiç iç açıcı bir kamp geçirmedik. Gerçi bizden kötü bir kulüp yoktu, ya dengimiz kulüplerle ya da bizden üstün kulüplerle oynadık. 3 taktik denedim bu dönemde, pek tutmuşa benzemiyorlar gördüğünüz gibi ama kanatsız taktikte biraz daha top tutabilen bir oyun yapabiliyoruz. Kötü geçen hazırlık kampından sonra, ligin başladığı 4 Eylül tarihine kadar uzun bir bekleyiş süresine geçeceğiz takım olarak, çünkü oyuncular çok yoruldular ve zaten 10 maçlık bir hızlandırılmış dayanacak ne bir fizik yüklemesi, ne de kendi fizikleri var. O nedenle bu aşamadan sonra maç yapmayı pek düşünmüyorum lige kadar.

Lig başladığında ise 8,15,23,28,29,30. haftalarda puan tablosu ve oyuncu istatistikleri paylaşacağım. ( 28 ve 29. haftanın kritikliğinden dolayı bu haftalarda puan tablosu paylaşırım ancak oyuncu istatistikleri sezon sonu paylaşılır. ) Her neyse lige kadar ilerleyeyim bari, adios amigos!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

4 Eylül tarihine kadar uzun bir maçsız bekleyiş demiştim yukarıdaki mesajımda ancak, o aradaki uzun sürecin tam ortasına kupa maçı girdi. Açıkçası iyi de oldu, 21-22 günlük bir boşluğun ortasında bir maç, hem fazla yorulmamış olacak oyuncular lig maçı için, hem de maç kondisyonu olacaktı. Kolay da bir rakip geldi, alt ligden rakip. Sezonu bu maçla açtık.

TAÇA DE PORTUGAL İLK TUR

Oyuncu Değişiklikleri:
    Dede ( dk.66) -> Fary
    Cadinha ( dk.66) -> Nelson Cunha
    Sergio Machado ( dk.66) -> Helio

Asistler:
    2: Cadinha
    1: Nelson Cunha

Lige 1 hafta kala zayıf rakibimizi rahat alt ederek 80 takımın elenip, 80 takımın tur atladığı "Taça de Portugal"da tur atladık. Malafaia iyi bir gol atarken Quieros da iki penaltıyı gole çevirmeyi başararak maçın yıldızı oldu.

Second Division - Central 1.Maç

Oyuncu Değişikliği:
    Julio Cesar ( dk.45 ) -> Lula

Asist:
    1-Ricardo Malafaia

Kanatsız taktiğimle çıktım, bir varlık gösteremedik. 3-1'lik net skorla yenildik. Favori olarak çıktık ama bu oyunu oynamamız çok kötüydü ve açıkçası korkuyordum da bu lige adapte olamayacağım diye. Bu maç bana bunun sinyalini verdi. İkinci yarı kanatları da kullanmaya çalışsak, bir türlü raylar oturmadı yerine ikinci yarı da. Kötü bir başlangıç.

TAÇA DE PORTUGAL 2.TUR

Oyuncu Değişiklikleri:
    Fary ( Dk. 62 ) -> Renato Queiros
    Dede ( Dk.90) -> Paulo Campos
    Sergio Machado ( dk.90) -> Helio

Asistler:
    1: Lula, Julio Cesar

İkinci turda Kuzey grubundan bir rakibimiz geldi ancak alt lige oynayan bir takım çünkü aşırı kalitesiz. Çok da kolay bir galibiyet oldu açıkçası, 4-5-1 ile oynadım ve sol kanatta Lula şov vardı. Golünü ve asistini yaptı, takıma galibiyeti getirdi. Bugün onun günüydü. İkinci turdan da çıkan 48 takımdan biri olduk ve artık 1. ligin takımlarının da katılacağı 3.tura kaldık, yani top 64 diyebiliriz.

SECOND DIVISION - CENTRAL 2.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:

Zamorano ( Dk.62 ) " SAKATLIK " -> Helio
    Dede ( Dk.70) -> Fary
    Lula ( Dk.70) -> Paulo Campos

Bu sefer kanatlarla çıktık maça ama yine işe yaramadı ve ilk yarı ezdi bizi resmen Padroense. İkinci yarı bu sefer kanatları kaldırdım tekrar ortasahayı doldurdum, bu sefer biraz üstünlük kurduk ancak çok fazla değildi bu üstünlüğümüz. Ve gol de atamadık, gerçi kaçırdığımız net pozisyonlar vardı bir sürü ama olmayınca olmuyor. 1.lik beklenen Boavista 2'de 0 ile başladı ve çok kötü başladı. Ne yapacağım bilmiyorum :/

Böyle olmaz reyiz galibiyet lazım arda

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Alacağız onu da alacağız Yoksa kovuluruz ha ilk seneden

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SECOND DIVISION - CENTRAL 3.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Julio Cesar ( dk.71 ) -> Emerson
    Cadinha ( dk.71 ) - Fary

Asistler:
    1: Cadinha, Ricardo Malafaia, Renato Queiros

Kanatsız taktiğimin daha etkili olduğunu düşündüm ve onunla çıktım ve sonuç olarak ilk galibiyetimizi aldık Çok üstün oynadık ve bütün maç etkiliydik. Zaten erken dakikalarda 2 gol ile maçı kazanacağımızın sinyallerini verdik ve öyle de oldu. İlk 3 puanımızı ligin 3.maçında alıyoruz böylelikle Maçın yıldızı daha önceki maçlarda da etkisini gösteren Ricardo Malafaia oldu. Röportaj da onunla yapıldı.

Muhabir: Ricardo, bugün çok etkili oynadın ve Boavista'nın 3 puan almasında etkili oldun. Son dakikalarda uzaktan müthiş bir gole imza attın. Ancak bizim ilgimizi çeken golden sonra formanın altındaki T-Shirt'teki yazıydı. Ne olduğunu anlamadık, açıklar mısın acaba?

Malafaia: Türkçe bir söz, " Endocuğum daha kaç tane kapak gerekiyor? " yazıyor. Türkiye'de bir dingile ithafen bir sözdü bu. Kendisi de almıştır umarım. Naber len endop

Muhabir: Iı, teşekkürler.

SECOND DIVISION - CENTRAL 4.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:

Renato Quieros ( dk.23 ) ( SAKATLIK ) -> Dedé

Asistler:
    1: William, Guerra

Müthiş oynadık, çok iyi bir oyun çıkardık, 7 CCC bulduk. 2-0'da öne geçtik zaten. Ancak ama ancaaak... İlk yediğimiz golde ön direğe düşen topa ( bkz. düşen, ön direkte kafa mesafesinde değil, yere düşmüş ) kaleci arka direğe doğru çıkınca rakibe çarpan top kaleye girdi. Kalesinde dursaydı çok rahat çıkarabilirdi kaleci. İkinci gol ise daha defans bölgemizde top çevirirken, iki stoper arasındaki paslaşmada, bir stopere çarpan top ikisinin ortasında kalıyor, rakip forvetlerden biri alıyor, hemen yanındakine pas atıp golü attırıyor. İki hatadan 2 ccc ve 2 gol verdik, çok iyi oynadık ama puan kaybettik. Çok üzüldüm, hele ki ilk 2 maçta yenilmiş olmamızdan dolayı çok koydu

Sakatlık

Maç içerisinde sakatlanıp oyundan alınan Renato Quieros 2 ay sahalardan uzak kalacak! Takımın kötü gidişatındaki nadir iyi isimlerden Quieros'un sakatlanışı, takımı kötü etkileyecek. :/

---GENEL DEĞERLENDİRME---

Takımın morali çok bozuk. Sezon başından beri. Maç kazanılınca biraz düzeliyor geri düşüyor. Takımın kupa ve lig primlerini düşürmemden neredeyse herkes şikayetçi, bazılarının morali ise direk "abysmal", yani en düşükte. Hiçbir şekilde düzeltemiyorum, ne private chat yapabiliyorum, ne takım toplantısı yapabiliyorum. Şu an için maç kazanmaya çalışıp bunları düzeltmeye çalışacağız.

Bu arada;

Son 64'teki rakibimiz çok zayıf. Top 32'ye kalmak bizim için rahat olacak gibi. Alt lig takımı O Elvas. Bu arada ismi biraz garip, O. Elvas değil, O Elvas. "O" herhangi bir şeyin kısaltması değil Her neyse önemli değil, zaten eleyeceğiz onları Bu gecelik bu kadar arkadaşlar, takip eden herkes yarın akşama doğru güncelleme bulabilir, iyi akşamlar.

Kapak yıldız olmak değil, takımını şampiyon yapmaktır Mala..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Kapak yıldız olmak değil, takımını şampiyon yapmaktır Mala..
    Ooo... Oturup ağlıyor şimdi adam Zaten takımda moraller çok bozuk, düzeltemiyoruz da

kariyerinde Başarılar Dilerim...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by InglorValdamir View Post
    kariyerinde Başarılar Dilerim...
    Teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Doay kariyer açtıysa benimde açma vaktim geliyor demektir.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Doay kariyer açtıysa benimde açma vaktim geliyor demektir.
    Hadi len ordan Baltacı bu arkadaşlar taşlayın bunu

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Neti bağladığıma göre açmam lazım benim de bir kariyer ancak takıma karar veremedim daha

3-4 galibiyete götürürsün sen bu işi bro

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Neti bağladığıma göre açmam lazım benim de bir kariyer ancak takıma karar veremedim daha

3-4 galibiyete götürürsün sen bu işi bro
    Umarım götürürüm bro ama takıma düşük prim verdik diye önemli oyuncuların hep morali 0'a indi :@ Özveri yokki biz kalp diyoruz bunlar para

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri