Aydın ve Emre Çolak ilk kez A milli olabilir.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=16332
Aydın ve Emre Çolak ilk kez A milli olabilir.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=16332
Milli takımın 3'te 2'si GS ve FB'den oluşmuşİyi bir kadro olmuş.Kadro seçimlerinde sorun olmuyor zaten de iş bu kadroyu kullanmaya gelince işler değişiyor.
Bizim kalede ve defansta oynayan ne kadar adam varsa toplamış hoca![]()
Mehmet Topuz neden Milli Takım'a alınmaz bir türlü çözemiyorum.
Ayrıca kendi takımında oynamayan oyuncuların Milli Takım'a çağırma hastalığı nereye kadar sürecek bilmiyorum. Oraya hazır ve fit adam çağıracaksın ki bahanen olmasın, kim bilir belki bahane olsun diye alınıyorlardır (:
...
emre colak ve aydin yilmazin olmasina cok sevindim, sonraki takvimde necip de bu listeye girer umarim. ozellikle emre colaki 15 dakika da olsa milli takimda izlemeyi cok istiyorum.
Fenerbahce A.Ş Ve Galatasaray A.Ş Gururla Sunar...Ben Bursaspor'daki ibrahim son dönemdeki performansını cok beğenmiştim..keşke alınsaydı..
Bence ne Aydın Yılmaz'ın ne de Bekir İrtegün'ün bu takımda yeri var.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Selcuk Sahin nerde ?
Kadro onemli degil mesele onu kullanmakta, kazasiz belasiz 6 puan aliriz insAllah.
bence bir dmc daha olmalıydı kadroda.
aydın yılmaz mı![]()
![]()
![]()
Yoo.Bekir'in çağrılması da komik gelmeli o zaman sana.Aydın büyük ihtimalle iki maçta da ilk 18'e giremez zaten.Aydın büyük gelişme sağladı ve Abdullah Avcı da onu milli takıma çağırırarak onu takip ettiği,oyununu daha da geliştirirse milli takımın bir parçasının olabileceğinin sinyalini veriyor hepsi bu.
Herkes cok dogru söylemiş. Mehmet topuz,necip nerede bunlar ve tunay torun inatla neden milli takımda. Bekir'in aydın'ın bırak milli takımı kendi takımlarında işi yok.
Aydın neye göre alındı yada Bekir gerçekden merak ediyorum. 2'si de takımlarının as oyuncuları bile değil.
Hoca Hakan Balta'yı düşünmüyor bi daha çağırmayacak hede hödö..
Gelen gideni aratıyor her zaman ki gibi.
aydın yılmaz hem fizik hem de mental anlamda çok gelişti çagrılmasına sevindim keşke daha önce de bu kadar çalışsaydı şimdi başka bi oyuncu izliyor olurduk
Bekir ve Aydın dışında güzel kadro
- - - - - - - Volkan - - - - - - - -
GG - - Ömer - Egemen - Hasan Ali
- - - - - - - Topal - - - - - - - -
- - - - -Selçuk - - Emre - - - -
Hamit - - - - - - - - - - - Arda -
- - - - - - - Umut - - - - - - - - -
Last edited by ForsakeN : 05.Ekim.2012 at 19:52
Bir kac gereksiz isim var.Onlar haricinde iyi kadro. Batuhan Forvete dusunulebilirdi veya Cenk Tosun
Last edited by pele96 : 05.Ekim.2012 at 20:05 Reason: ekleme
Keşke Selçuk çağrılmasaymış. Boş yere morali bozuluyor.
Maç gününe kadar bir sakatlık veya ceza durumu olmaması halinde çıkmasını umduğum kadro
Mesut Özil'i kaybettiğimiz için dövünürüz ama bir o kadar potansiyelli olan Nuri'ye bir türlü yer açamayız. Nuri'den daha az kalitede olan oyuncu oynamadığı zaman kıyameti koparırız ama Nuri oynamadığında bunu sorgulamayız. Bu kalitede bir oyuncuya göre takımı şekillendirmek uzun yıllar bizi başarıya sırtlayabilir. Artık Nuri Şahin'i bu takıma adapte etmenin ve ondan en yüksek düzeyde verim almanın yolunu bulmalıyız. Madem tek forvet oynuyoruz ve bundan vazgeçmiyoruz, mevcut Türk oyuncular içinde orta alan ve forvet arasında mekik dokuyan en yetenekli oyuncumuzu kullanmasını bilelim.
...