1 ile 30 arası toplam 108 sonuç

Konu: A Milli Takım'ın Romanya ve Macaristan maçları aday kadrosu açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Keşke Selçuk çağrılmasaymış. Boş yere morali bozuluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Keşke Selçuk çağrılmasaymış. Boş yere morali bozuluyor.
    Moral bozmak ile alakası yok. Tam tersine, adam bu Milli maç arasından sonra formdan düştü.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Moral bozmak ile alakası yok. Tam tersine, adam bu Milli maç arasından sonra formdan düştü.
    Aynı kapıya çıkıyor.Belki de o moral bozukluğu yüzünden formdan düştü

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Aynı kapıya çıkıyor.Belki de o moral bozukluğu yüzünden formdan düştü
    Bence birçok haber sitelerinin bahsettiği gibi Selçuk İnan Hollanda maçında Barcelona'lı yöneticiler tarafından takip edilecekti. Ancak o maç forma giyemeyince bütün dünyası yıkıldı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç gününe kadar bir sakatlık veya ceza durumu olmaması halinde çıkmasını umduğum kadro

Mesut Özil'i kaybettiğimiz için dövünürüz ama bir o kadar potansiyelli olan Nuri'ye bir türlü yer açamayız. Nuri'den daha az kalitede olan oyuncu oynamadığı zaman kıyameti koparırız ama Nuri oynamadığında bunu sorgulamayız. Bu kalitede bir oyuncuya göre takımı şekillendirmek uzun yıllar bizi başarıya sırtlayabilir. Artık Nuri Şahin'i bu takıma adapte etmenin ve ondan en yüksek düzeyde verim almanın yolunu bulmalıyız. Madem tek forvet oynuyoruz ve bundan vazgeçmiyoruz, mevcut Türk oyuncular içinde orta alan ve forvet arasında mekik dokuyan en yetenekli oyuncumuzu kullanmasını bilelim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Maç gününe kadar bir sakatlık veya ceza durumu olmaması halinde çıkmasını umduğum kadro

Mesut Özil'i kaybettiğimiz için dövünürüz ama bir o kadar potansiyelli olan Nuri'ye bir türlü yer açamayız. Nuri'den daha az kalitede olan oyuncu oynamadığı zaman kıyameti koparırız ama Nuri oynamadığında bunu sorgulamayız. Bu kalitede bir oyuncuya göre takımı şekillendirmek uzun yıllar bizi başarıya sırtlayabilir. Artık Nuri Şahin'i bu takıma adapte etmenin ve ondan en yüksek düzeyde verim almanın yolunu bulmalıyız. Madem tek forvet oynuyoruz ve bundan vazgeçmiyoruz, mevcut Türk oyuncular içinde orta alan ve forvet arasında mekik dokuyan en yetenekli oyuncumuzu kullanmasını bilelim.
    Nuriye bende katiliyorum fakat Selcuk gibi bir oyuncuyuda es gecmemek gerekir.Mehmet Topal yerine Selcuk olsa ofansta harikalar yaratabiliriz.Emrenin Defansif oynamasi gerekir ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Nuriye bende katiliyorum fakat Selcuk gibi bir oyuncuyuda es gecmemek gerekir.Mehmet Topal yerine Selcuk olsa ofansta harikalar yaratabiliriz.Emrenin Defansif oynamasi gerekir ama.
    Eldeki gücü iyi ve dengeli kullanmak gerekir, Emre üstün gayretle en fazla 50-60 dk oyunu taşıyabilir , kendini idare etme dakikalarına geçince onun yerine Selçuk'u değerlendirebilirsiniz. Güç dengesini bozmaz -hatta- fit bir oyuncu olarak eksta güç katar. Oyuna alınan oyuncu çıkanla kalite bakımından yakın düzeydeyse oyunu 90 dakika boyunca parselleme imkanı her daim elinizde olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

M.Topal yerine Selçuk, Egemen yerine Semih Kaya dışında aynen katılıyorum. Bu arada; Aydın Yılmaz, Bekir ve Mert Günok gereksiz tercihlerdi. Ben anlam veremedim bu isimlerin kadroya alınmasına. Mert yerine Onur, Bekir yerine Toraman, Aydın yerine M.Topuz olmalıydı kadroda.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Tamam işte, adam orada çocuk gibi bekledi oyuna girsem diye, alınmayınca da mental olarak çöktü. Bizim takımda da her gelen duran topları kullanmak istiyor, adamın özgüveni yerlerde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Tamam işte, adam orada çocuk gibi bekledi oyuna girsem diye, alınmayınca da mental olarak çöktü. Bizim takımda da her gelen duran topları kullanmak istiyor, adamın özgüveni yerlerde.
    Üstte de belirttiğim gibi Hollanda maçı ile alakalı olarak görüyorum ben bu form düşüklüğünü. Kısacası katılıyorum dediklerine.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri