2 farkla kazanırız
Deplasmanda sadece Akhisar'ı yendik, zorlanıyoruz. Umarım bu şanssızlığımızı kırar kazanırız, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftalarda puan kaybetmesek şimdi dikiz aynasından arkaya bakıyorduk ama...
...
Deplasmanda kazanamayan Fenerbahçe, kazanırsa lider olacak. Böyle bir fırsat geldi elimize; umarım iyi bir şekilde değerlendiririz.
Fenerbahçe öne geçerse kolay kolay hiç bir şekilde kaybetmez. Tahminim beraberlik ama kazanan olursa Fenerbahçe olur.
Fenerbahçe çok çok rahat kazanır. Formda ve katı oynayan bir takım Fenerbahçe var. Kayseri gibi bir takım karşısında kaybetmezler.
Football is simple,but Football Manager is not
Galatasarayın puan kaybettigi haftada Fenerinde kaybedecegini düşünüyorum
Fenerbahçem'in yüzümüzü güldüreceği bir karşılaşma olacaktır.
Artık yenelim da..
19 kişilik Kayseri deplasmanı kadromuz.
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Caner Erkin, Raul Meireles, Sezer Öztürk, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Semih Şentürk ve Recep Niyaz.
Krasiç gene yok. Kupa maçı sonrasında da giremedi Kocaman'ın gözüne demek. Direkt maç çevirebilecek bir oyuncu. Kullanamamk çok üzücü.
Kayseri bu sene takım olamadı.Fenerbahçe rahat kazanır
Nedense Mehmet Topuz'da götürülmemis.
Devre arasında Rus kulüpleri falan isterse satalım Krasiç'i, bu saatten sonra oynayamaz Fenerbahçe'de. Hoca, yedeklerin çıktığı Pendik maçında bile onu sağ açığa koyamıyor, kendine dolansın bir şeyler yapsın diye sol da oynattı : ) İlk 11'de nasıl koyacak ? 4 milyon 5 milyon 6 milyon € fark etmez neye gitse kârdır.
Sakatlığı tam olarak geçmemiş Ameliyat olması gerekiyormuş diye okudum.
...
Beyler Krasic'ten hemen umudu kesmeyin ben inanıyorum bu adama ikinci yarı çok iyi olacak.
Aykut hoca kimseyi tek devrede yollamaz , yollamasın da zaten. göreceksiniz Avrupa liginde bu adam en büyük kozumuz olacak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Deivid'in ilk sezonunu hatırlatmak istiyorum..
Nasıl form tutmasını bekliyoruz Krasiç'in ?
Zaten Juventus'ta koca sezon yatarak geçirmiş, Juventus da yatan Krasiç'i hayal edemeyeceği bir bonservis bedeliyle elden çıkarmış, Gelen Krasiç'in bizde tekrar eski günlerine erişmesi için sürekli oynaması ve form tutması gerekiyor ama biz de oynatmıyoruz. Çok uzak değil aynı durumda olan Hamit'e bakın. Sezon başında, ilk haftalarda ayakta duracak, bırakın koşmayı yürüyecek hali yoktu, şimdi Galatasaray'ın maç içinde en fazla ayakta duran oyuncusu. Hamit kadroya alınmayarak mı bu seviyeye geldi yoksa form tutması için sürekli oynatılarak mı ? veya @barahir'in örnek verdiği Deivid, kötü oynamasına rağmen sürekli şans verilen Deivid olduğunu da ben hatırlatmak isterim.
İşin kötü tarafı ne biliyor musunuz ? Adamı oynatmadığımız gibi oynattığımız ilk maçta da ondan mucizeler yaratmasını bekliyoruz, o da bunun farkında, farkında ki aslında hiç yapmaması gereken şeyleri sırf kendini gösterebilmek adına yapıyor ve sahada bir anda saçma şeyler yaparken onu izleyebiliyoruz. "İşleyen demir pas tutmaz" böyle kadroya alınmadan ondan umut bağlayacağımıza satmak en makul olan seçenek olacaktır.
Benim canımı sıkan Salih'in kadroda olmaması oldu. Olsaydı güzel olurdu.
...
Gladbach maçı varken Krasiç için fırsat maçı Kayseri maçı değildir..
elinde kullanabileceği kupa maçları , basit lig maçları , gladbach maçı var. neden hak etmeyen adam formayı alsın ki ? oynayatarak kazanılır olayına katılmıyorum, hazır olmayan adamı sürekli oynatmak o adama baskı yapmak demektir. her hatası göze batar. pek önemli olmayan maçlarda oynatmak hem futbolcu için hem de takım için daha yararlıdır. Krasiç de bir ışık varsa -ki bence var- bunu Aykut hoca ortaya çıkarır. hele bir devre arası kampı görsün , yavaş yavaş izleriz Krasiç'i.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben sadece bu maç için demedim genelde alınmıyor zaten. Hatta ilk geldiği zaman bile eğer sistem değişmeyecekse lüks olduğunu (Önünde Kuyt ve Topuz var) ve nasıl oynatılacağını o zamanlarda belirtmiştim tam da beklediğim gibi oldu. Tek farkla, ben en azından yedek kalır diyodum o genelde kadroya giremedi : )
...
İnsanın bazen antrenman diye bir olay olduğunu ve hocaların da orada bulunduğunu hatırlatası geliyor.
Krasiç'in üzerinde durduğunu düşünüyorum hocanın, muhtemelen de gücünü arttırmaya yönelik çalışmalar yapıyor, avrupa maçında oynar, kupada bir maç daha var, orada oynar devre arasında da kendini bulması sağlanır.
Tek sıkıntı Aykut Kocaman'ın fazla rotasyon yapmaması, Stoch yerine kadroya muhtemelen girebilir, orada da Caner de var. Sıkıntı fazla rotasyon olmaması olur, Topuz'un da fazla şans bulamayacak olması gibi, Kuyt belli bir seviyenin altına düşmedikçe.
"YÜCE ATATÜRK"
Rahat kazanırız.
Ligin en istikrarsız ilginc takımı Kayserispor.Bir hafta 4 atıyorlar diger hafta 4 gol yiyorlar.Kazanırız bu maçı ama çok rahat mı yoksa zorlanarak mı belli olmaz.
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, Kadir Has Stadı'na giderken Kayserispor taraftarları tarafından taşlı saldırıya uğradı. Fenerbahçe İletişim Komitesi sorumlusu Orkun Yazgan, yaşananlarla ilgili olarak twitter hesabından "Kayseri'de otobüsümüzün camları kırıldı, yazıklar olsun, ayıp" yazdı. Takım, tam otobüse binerken saldırıya uğradı. Otobüsüs dışında Hilton Oteli'nin camları da kırıldı... Futbolcularda ve teknik ekipte herhangi bir yaralanma olmadı. Yalnızca otobüs şoförü Cemal, alnından yaralandı.
Amaçları neymiş acaba bu saldırıyı yaparken. Ayrıca bu olay ekstra motivasyon sağlar Fenerbahçe'ye.
Allah korumuş.
Football is simple,but Football Manager is not