Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

2 9.09%
  • Berabere biter

3 13.64%
  • Fenerbahçe kazanır

17 77.27%
1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe | STSL 14. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Krasiç gene yok. Kupa maçı sonrasında da giremedi Kocaman'ın gözüne demek. Direkt maç çevirebilecek bir oyuncu. Kullanamamk çok üzücü.
    Krasiç'in üzerinde durduğunu düşünüyorum hocanın, muhtemelen de gücünü arttırmaya yönelik çalışmalar yapıyor, avrupa maçında oynar, kupada bir maç daha var, orada oynar devre arasında da kendini bulması sağlanır.

Tek sıkıntı Aykut Kocaman'ın fazla rotasyon yapmaması, Stoch yerine kadroya muhtemelen girebilir, orada da Caner de var. Sıkıntı fazla rotasyon olmaması olur, Topuz'un da fazla şans bulamayacak olması gibi, Kuyt belli bir seviyenin altına düşmedikçe.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Krasiç'in üzerinde durduğunu düşünüyorum hocanın, muhtemelen de gücünü arttırmaya yönelik çalışmalar yapıyor, avrupa maçında oynar, kupada bir maç daha var, orada oynar devre arasında da kendini bulması sağlanır.

Tek sıkıntı Aykut Kocaman'ın fazla rotasyon yapmaması, Stoch yerine kadroya muhtemelen girebilir, orada da Caner de var. Sıkıntı fazla rotasyon olmaması olur, Topuz'un da fazla şans bulamayacak olması gibi, Kuyt belli bir seviyenin altına düşmedikçe.
    Kuyt ölü bile olsa ilkonbire girer bu sezon.

Mehmet Topuz bana göre Baroni veya Meirelesh olmadığı zaman onalrın yerinde deneyebilir gibi geliyor.

Mesaj Yetkileri