Çok formsuzlar. Bastos gelmiş olmasa iyice rezil durumda olacaklardı. Yalnız unutmamak gerekir ki bu bir Şampiyonlar Ligi maçı. Bu kupada her takım bir şeyleri ispatlamış şekilde yer alıyor. Grup maçlarında performansları iyiydi. Daha bi motive olacaklardır, aldanmamak lazım kötü formlarına. Başarılar temsilcimize.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Galatasarayımıza sonsuz başarılar umarım bu yatırım karşılığını alır. Şampiyonlar Liginde uzun süre sonra tekrar bir çeyrek final yaşarız.
Konuşulacak pek bir şey yok,çıkıcaz bam bam bam oynayacağız ve Allah'ın izniyle kazanacağız.
Başarılar Galatasarayım !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Başarılar Galatasaray,umarım rahat bir galibiyet alırız
En çok takımın bu kadar pohpohlanmasından korkuyorum.Tamam Schalke kötü bizde belli bir hava var ancak turu geçmiş havasında çok kişi var.İnşallah Fatih hoca takımı bu psikolojiden korur ve oyuncular etkilenmez.
İnşallah etkili bir oyunla rakibi sindirerek galibiyet alırız.Çok güzel maç olucak.Maça baskılı başlarız.Olurda ilk golü atarsak erken dakikalarda çok rahatlarız.Hadi bakalım merakla bekliyoruz.
Skor tahminim 3-1 alırız.
Tüm türkiye'nin gözü bu karşılaşmada olacak, inşallah temsilcimiz sağlam bir skor alır ilk karşılaşmadan çünki Schalke'nin almanyada neler yapabileceği belli değil.Başarılar Galatasaray.
Tarihimizde tek çeyrek finalimiz var, bu kupadaki en büyük başarımız da bu. İki gruptan çıkarak R. Madrid'e elenmiştik, inşallah Schalke'yi eleyerek bir kez daha çeyrek final göreceğiz ve güzel bir kura ile bir sonraki adımı düşüneceğiz.
Rakip Alman takımı, bugüne kadar Türk takımları içinde eleme maçlarında bir Alman takımını eleyebilen tek takım Galatasaray diye biliyorum (Uefa kupasına giderken Dortmund'u elemiştik), bunun dışında çoğu eşleşmelerde Almanlar hep üstün olan taraf olmuşlar.
Bu turu Schalke'nin eksikleri kadar bizim savunmamız da belirleyecek, ilk maçta bir gol yesek, 3 tane falan atmamız lazım bence rövanşta rahat olabilmek adına ki bu da oldukça zor. Hücumda zenginliği sağlayacak tek başına iki kişilik iş yapacak Drogba var, mühim olan Muslera ve defans hattının performansıyla birlikte takımın genel savunması. Antalya maçındaki gibi sürekli basan, sert bir takım olmalıyız. İnşallah hoca ve ekibi iyi analiz ediyordur Schalke'yi, doğru kadro ve anlayış ile devam ederiz yolumuza.
Allah yardımcımız olsun !
Efsane maç, erken açılmış
3 gün bu maç konusunda olacağım, Aslanlar kazanacak inşaallah.
Küçümsememek gerek rakibi, gelirler bize patlarlar falan dikkat etmek gerek. İnşallah bu maçtan güzel bir skor ile ayrılır temsilcimiz. Başarılar Galatasaray !
Birde şu maçı D-Smart vermeseydi daha güzel olacaktı ama.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Güzel maç olur.
Gollü beraberlik veya 2 farklı galibiyetli bir skor bekliyorum kazanan kim olur bilemem.
Gol yemeden alınacak 2-0 gibi bir skor bizi çok rahatlatır..
2 takım da çok formsuz. Schalke'yi izlemedim ama aldığı sonuçlar ortada. Bizim de ahım şahım top oynadığımız yok.Şampiyonlar ligi havasında farklı işler çıkar inşallah ama bence ortada bir maç. Bireysel hatalar turu getirir ya da götürür...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Allahım sen konuyu biliyorsun amin bir de bastosa gereken olursa tadından yenilmez![]()
Buranin telafisi yok oyuncularda bunun farkinda sampiyonlar liginde daha farkli oynuyoruz schalke"de bastos ve onun kanadina dikkat etmek lazim dany bomba hareketler yapmazsa 1-0 veya 2-0 kazancagimizi dusunuyorum drogba yine atar diyorum.
Öyle bir gündem oluşturdular hem yerel basınımız hemde onlar, aldanmamak lazım. Onlar iyi oynuyorlar bu oyunu.Sanki açık ara turun favorisi gibi. Rakibimizi eleyebilecek güçteyiz kelimesini biz değil onlar sürekli kullanıyor. Rakip küçümsenmemeli ancak abartılmamalı da. Fatih Terim gerekli uyarıyı ve motivasyonu sağlayacaktır, inancımız tam.
Maça gelirsek; defansif anlamda zaaflarımız olduğu açık. Daha çok kontrollü oyun lazım bize. Sakin ve sert oynamalıyız, hurra hücum ters tepebilir. Bastos ve Farfan'a da dikkat etmemiz lazım. Bek oyuncularımıza daha çok yardıma gelmeli kanat oyuncularımız. Bir de oynayacaksa Huntelaar'a dikkat Dany-Semih hem kademede hata yapmamalılar hemde müthiş bir konsantrasyon ile oynamalılar. Fuchs'un kullanacağı duran toplara da dikkat etmemiz gerekiyor.
Sonuç olarak, inşallah kazanırız, gönül ister ki iki fark olsun ,üç fark olsun.
Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray bu turu sahasında berabere kalıp deplasmanda yenerek geçebilir. Galatasaray bu turu geçer. Schalke yokları oynuyor çünkü.
Last edited by Mamadou : 18.Şubat.2013 at 01:30
SL konusunda ben de ayni seyi paylasmistim, gunlerdir alman tarafi bizi favori gosterip duruyor. bu onlarin her zaman kullandiklari bir yontem ki daum da fenerde boyle yapardi zaman zaman (: bunlara aldanmamak lazim, ne kadar kotu durumda da olsalar alman takimlarinin bir standardi var, bizim gibi degiller. kontra ataklari her zaman iydir genel olarak alman takimlarinin, bu acidan geride dikkatli olmali ve temkinli oyunu secmeli bence terim. belki turu geceriz ama sanildigi kadar kolay olmayacaktir.
Ben yeneriz diye tahmin ediyorum ama Türk işi bi tur olur diye düşünüyorum. Burda işi zora sokar orda tur atlarız ya da burda iyi bi galibiyet alıp orda eleniriz![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Şayet almanlar bu sene avrupada 7 takımı olmasına rağmen aldığı sonuçlar ortada onlarda da bir özgüven kaybı olmuş gibi schalkenin uzun zamandır maçlarını izliyorum hep tutsak bir şekilde oynuyorlar farfan da kötü ayrıca şapkadan tavşan çıkarıp gol atıyorlar buna spikerler bile şaşırıyor zaten
Son olarak schalke 7 puan toplamış son 11 maç da..
Tahmin ediyorum ki harika bir maç olacak. Sanıldığı gibi kolay olacağını zannetmiyorum. Ancak bu sene iyi gitmediğimiz periyotlar da bile Arena'da kolay kolay kaybetmedik. Yine kaybetmeyiz bence ama Schalke'yi 2 farkla yenebileceğimize de inanmıyorum açıkcası.
Drogba ve Sneijder'den başarılı bir futbol bekliyorum. Zannetmiyorum ancak umarım turu burada bitiririz.
Muslera-Eboue-Semih-Dany-Riera-Hamit-Selçuk-Melo-Sneijder-Burak-Drogba diyorum, 4-4-2.. Skor tahminim: 2-1, gollerimiz Drogba ve Burak'dan gelir.
http://tr.eurosport.com/futbol/sampi...42/story.shtmlUEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın, Almanya'nın Schalke 04 takımı ile 20 Şubat Çarşamba günü oynayacağı 2. Tur ilk maçını yönetecek hakemler belli oldu.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını Martin Cryans ve William Conquer yapacak. Alan Mulvanny'nin dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Robert Madden ve John Beaton.
G.Saray, gol yemeden kazanır ve avantajı kendi sahasında yakalar. Schalke'nin varlık gösterebileceğini sanmıyorum.
Türk takımlarına karşı yıllardır yapılan uygulamadır, hatta Osmanlı döneminden kalma bir adettir. Bizi överler büyütürler sonra perişan edip giderler. Bu taktiği yıllardır çok güzel yapıyorlar. GS kesinlikle favori ama karşısında ne olursa olsun bir Alman ekolü var. Unutmamak gerekirki geçen sene de ligde rezalettiler ama Avrupa'da yarı final oynadılar. Tabi eksik oyuncuları çok fazla ama şampiyonlar ligi hata affetmez. Maç hakkında söylenebilecek şey GS bence kesinlikle yenilmez ama avantajlı skoru elde etme konusunda sıkıntı çıkabilir. 2 farklı galibiyet alıyım derken defansı açmak akıllıca olmaz bence ilk hedef gol yememek olmalı ondan sonra 1-0 bile olsa galibiyet kovalanabilir.
Ben ne olursa olsun GS turu geçer diyorum bunda en büyük rolü de Drogba oynayacaktır. Salacan kobrayı defansın üstüne izleyecen.
Drogba ile başlamaz sanırım Terim.. 4-4-1-1 Burak ile başlar gibime geliyor. Melo'suz takım savunması çok zayıf. Melo lazım mutlaka. 4'lü savunma belli. önlerinde melo-selçuk-hamit-sneijder de kesin... işte kalan 2 oyuncu sistemi belirler. Drogba-burak oynarsa 4-3-1-2 (akhisar maçına başladığı sistem), Burak-ambrabat başlarda 4-2-3-1 , burak-emre başlarsa 4-4-1-1 gibi alternatifleri var fatih hocanın. yalnız bence sneijder oldugu sürece artık asla 4-4-2 oynamayız....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hamit - Melo - Selçuk - Sneijder - Burak - Drogba, 4-3-2-1 şeklinde diyenler var. Burak sağa Sneijder sola yakın, biraz asimetrik bir düzen olabilir. Elmander formda ve sağlam olsa bence en ideal ikili Drogba - Elmander olurdu Avrupa maçlarında, özellikle deplasmanlarda.
Schalke ligde kötü tek hedefleri var o da Şampiyonlar Ligi. Çok asılacaklardır bu maça ve çıkışa geçmek istiyebilirler. Zor maç tahminim Schalke kazanır.
Çıkın aslanlar gibi oynayın ve kazanın!
Rüyamda çok garip şeyler gördüm. 3-0 falan kazanıyorduk, Selçuk Frikikten atıyordu. Hadi hayırlısı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Schalke'nin beklenen 11'i bu şekildeymiş, Almanya'yı takip edenlere göre;
Hildebrand - Höger, Höwedes, Matip, Fuchs - J. Jones, Neustädter - Barnetta, Draxler, Bastos -Farfan