Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

28 70.00%
  • Berabere Biter

4 10.00%
  • Schalke 04 Kazanır

8 20.00%
1 ile 30 arası toplam 343 sonuç

Konu: Galatasaray - Schalke 04 | Şampiyonlar Ligi 2.Tur 1.Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Schalke'nin beklenen 11'i bu şekildeymiş, Almanya'yı takip edenlere göre;

Hildebrand - Höger, Höwedes, Matip, Fuchs - J. Jones, Neustädter - Barnetta, Draxler, Bastos -Farfan
    ilerdeki 4 oyuncu da kenar oyuncusu ve cok hizlilar, farfan tam bir forvet degil benim bildigim. kontraya uygun bir yapida gibi gorunuyor ama gercek bir forvet olmadan sahaya cikacaklar demekki. ortasahasi da top yapandan cok oyun bozan turden, topu bize verip geride acik bekleyecekler. hizli kontralar en onemli silahi bence. dikkatli olmak lazim. one gecersek pek zorlanmayiz gibi, tempoya hakim olmak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ilerdeki 4 oyuncu da kenar oyuncusu ve cok hizlilar, farfan tam bir forvet degil benim bildigim. kontraya uygun bir yapida gibi gorunuyor ama gercek bir forvet olmadan sahaya cikacaklar demekki. ortasahasi da top yapandan cok oyun bozan turden, topu bize verip geride acik bekleyecekler. hizli kontralar en onemli silahi bence. dikkatli olmak lazim. one gecersek pek zorlanmayiz gibi, tempoya hakim olmak lazim.

Sana katılıyorum + olarakta oyunun galibinin sabırlı olandan yana olacağını düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri