Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

4 16.00%
  • Berabere biter

10 40.00%
  • Beşiktaş kazanır

11 44.00%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Trabzonspor - Beşiktaş | STSL 25. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Trabzonspor - Beşiktaş | STSL 25. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zor bir maç olacak. Özellikle Trabzonspor'un içinde bulunduğu duruma bakarsak, onlar mutlaka bu maça galibiyet parolası ile çıkacaklardır. Ancak şampiyonluk iddiamızı sürdürmek istiyorsak kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Derbi galibiyetinin verdiği moral ile, zor da olsa kazanacağımızı düşünüyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Beşiktaş'ta ne kadar istek, mücadele, 'ruh' varsa Trabzonspor'da da o kadar yok. Gol yemeden kazandığı ender maçlardan biri olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben ilk etapta beraberlik bekliyorum. Bir süredir, Trabzon maçları bize iyi gelmiyor. İçerde de, dışarda da zor kazanıyoruz veya kazanamıyoruz. Onların kötü durumda olması da düşüncemi değiştirmiyor.

Derbi maçın başlığında da yazmıştım. O maçın önem kazanması için, bu maçı da kayıpsız geçmeliyiz diye. Umarım kazanan biz oluruz ve son derbimizden istediğimiz sonuçla ayrılırız.

Nedense maçın çok zor geçeceğini hissetmiyorum pek. Bir duran top golüyle kazanıp, üç puanı alacakmışız gibi geliyor. 2-0, 2-1 gibi bir skor bekliyorum. Fenerbahçe derbisinden sonra umuyorum bu maçı da kazanıp, derbi galibiyetini anlamlandırabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Beşiktaş'ta ne kadar istek, mücadele, 'ruh' varsa Trabzonspor'da da o kadar yok. Gol yemeden kazandığı ender maçlardan biri olabilir.
    Aynen katılıyorum.

Bakalım Tolunay Kafkas bu sefer nasıl bir 11 çıkaracak sezon başından beri 2 maç üst üste aynı 11 sahada olmadı. İlk geldiğinde gençlere sık sık şans vereceğini söyledi Soner,Emre falan daha kadroya giremedi Yasin'i tamamen gözden çıkardılar herhalde. Potaya yaklaşınca tecrübelileri kullanma kararı aldı herhalde ama onlarında birşey yaptğı yok. Emre Güral'ıtakasta kullanabilirlermiş ben takımın şu anda içinde bulunduğu durumdn hiçbirşey anlamadım.

Takım benim elimde olsa Onur-Celu-Mustafa-Giray-Serkan-Soner-Sapara-Olcan-Adrian-Volkan-Emre 11'ini oynatmaya çalışırdım. Halil,Henrique,Colman,Zokora falan bitmiş okeye dönüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

trabzon ne yapip edip almasi lazim yoksa isler cok kotuye gidicek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Trabzon kendi ayarı olan takımlara odaklanmalı bence mevcut beşiktaş'a zaten gücü yetmez. Öne geçtikten sonra skoru koruyayım derken saçma sapan goller yemezse beşiktaş rahat kazanır. Daha doğru ifadeyle beşiktaş öne geçtiği maçlarda oyunu tutmayı bilmeli,sürekli bireysel hatalardan gol yiyorlar. Gerekirse çek kalenin önüne otobüsü,biraz Aykut Kocaman vari oldu ama arada lazım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe maçından sonra bunu da kayıpsız geçeceğiz inşallah. Yoksa bir anlamı kalmayacak o galibiyetin.

Trabzon'un içinde bulunduğu durum cidden vahim. 2 sene önceki Galatasaray gibiler. Amaçsızca çıkıp top oynuyorlar. Tabi bu söylediklerim lig için geçerli. Bence akılları kupada , lig zaten elden gitti Avrupa'ya gidiş bileti de bu performans sürdüğü sürece anca kupayla olur. Evet son yıllarda bize çok ters geliyor Trabzon ama özellikle böyle çıkmaz durumlarda da kendi taraftarı Trabzon'a ters geliyor. Ben bundan da faydalanıp kazanacağımızı düşünüyorum.

10. Default

Sadri Şener'in ilginç yerlere çekilebilecek açıklamaları olmuş sanırım bugün. Olası bir mağlubiyette yönetim bazında radikal kararlar alabiliriz gibi bir şey demiş. İstifa eder mi acaba? Ben pek ihtimal vermiyorum ama?

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ben ilk 15 dakikada bir gol bulabilirsek farklı kazanırız diye düşünüyorum. Diğer bir ihtimal ise Trabzonspor öne geçer sonradan açılır maçı kopartırız. Yani Trabzonspor en fazla zorlar diyorum ama sonunda istediğini alan taraf Beşiktaş olur diye tahmin ediyorum. Trabzonspor'un bulunduğu durum itibari ile işleri hiç kolay değil. En başta takım bir kere maçta geriye düştüğü zaman karamsar bir hava oluşuyor. Sorun birazda psikolojik. Kolay değil böyle giden bir takımı toparlamak. Tolunay Kafkas çabalıyor ama.. En azından kupada devam etmeleri iyi.

Hafife almış gibi olduk ama durumda ortada. Kasımpaşa maçında izlediğim Trabzonspor çok kötüydü. O savunmayı Niang perişan eder.
    Last edited by Mamadou : 08.Mart.2013 at 20:00

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Trabzonspor kaybederse kendini ateşe atar ancak şu futboluylada beşiktaşı yenebileceğini zannetmiyorum,beraberlik kokusu alıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kim ne derse desin Trabzon özellikle de bizim için zor deplasman. 3 puandan başkası yalan 1-0 olsun bizim olsun dediğim maçlardan birisi. Skorun vs hiçbirşeyin önemi yok önemli olan 3 puan.

Trabzon bu zorlu dönemden bize karşı alabilecek olduğu galibiyetle bir hava yakalayarak çıkabilir. Dikkatli olmak lazım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kim kazanırsa kazansın ama artık hakemi konuşmayalım. Bence Fırat Aydınus ataması çok riskli olmuş, Trabzon tarafı şimdiden konuşmaya başladı. BJK lehine hata yapsa adam BJK'lı diyecekler, öbür türlü olsa Trabzonlular etki altına aldı diyecekler, iki ucu...

Trabzon'un BJK'a direnebileceğine inanmıyorum, özellikle fizik olarak Trabzonlu oyucular çok geride. En büyük etken Niang, maçın kader adamı bence. BJK 2-0 alır diye düşünüyorum.

Nesil
    2006

Beşiktaş özgüven ile oynayacak, Trabzon stres ile hakem için konuşmaya başlamaları bile bunu gösteriyor. Beşiktaş bu kadar stresli bir takıma karşı maç başında iyi oynamaya başlarsa sonunu çok rahat getirir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Asıl şimdi bu maçı kazanmak farz oldu. Saldır Beşiktaşım !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Acaip gaza geldim bu maç için. Son derece önem kazandı. Hatta Fener maçından bile daha önemli.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Trabzon kazanamaz bu maçı,Beşiktaş ne yapar eder kazanır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Trabzon bu maçı kazanır ve seri yakalar demedi demeyin.

20. Default

Galatasaray'ın mağlubiyeti işleri değiştirdi Ne zaman lider puan kaybetse, takipçileri de peşinden gidiyor. Zirve hesabı yaparken eli boş kalıyorlar. Galatasaray yenildi, sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta... mı acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şu maçı kazanamazsak, şampiyonluktan kolay kolay söz edemeyiz artık! Çok güzel bir fırsat geçti elimize. Hem farkı 2'ye indireceğiz hem de derbimiz kalmayacak, bundan sonraki haftalarda. Şu deplasmanı kayıpsız geçelim, sonrası Allah Kerim!

Saldır Beşiktaş'ım!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gözünü sevdiğimin hakemleri inşallah hata olmaz da tertemiz bir maç geçer ve kazanırız.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence gene hakemler damga vuracak maca bu yıldırım demıoren besıktasa yetmedı sımdıde turkıyenın basını yakmaya basladı adam tff baskanı oldugundan berı her hafta farklı bır hakem maca damgasını vuruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yalan başkası yalan, bu maçta 3 puandan başkası yalan

Olcay yada Olmayacay bakalım ne Olacay

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ben nedense bu maçtan çok eminim. Önceki oynadığımız maçların hiç biri garanti değildi ama bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Ha bunu neden yazıyorum çünkü Trabzonspor gerçekten çok kötü oynuyor. Bunu karalamak içinde yazmıyorum. Görünen köy kılavuz istemez Trabzonspor'lu arkadaşlar hak verecektir. Ha olur başa baş geçer kazanamayız ama en azından kaybetmeliyim. 4 puanlık fark o kadar çok değil. Takımda bu istek olduktan sonra sonuna kadar yarışın içinde oluruz. Sonuçta diğer iki rakibin kendi aralarında oynayacağı maç var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Trabzonspor'un bir çıkışa ihtiyacı var, o maç bu maç olabilir. En azından yenilmezler gibi geliyor bana. Tabii bunun için Fenerbahçe maçındaki gibi iyi başlamaları, istekli olmaları ve ilk golü yiyen taraf olursa pes etmemeleri gerekiyor. Favori Beşiktaş, umarım sürpriz olur, Trabzonspor yenilmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Galatasaray'ın mağlubiyeti işleri değiştirdi Ne zaman lider puan kaybetse, takipçileri de peşinden gidiyor. Zirve hesabı yaparken eli boş kalıyorlar. Galatasaray yenildi, sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta... mı acaba?
    Geçen hafta kendi adımıza bu şanssızlığı kırdık

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ayrıca SA inşallah Oğuzhan'ı ilk 11'de başlatır. Geçen hafta orta sahada Veli tercihi ne kadar doğruysa bu hafta Oğuzhan tercih edilmeli bence. Trabzonspor dirençli bir oyun oynamaya çalışacak. Bunun içinde işi bitirecek isimlere ihtiyaç var. Ferdi ve Ozi ikisi ilk 11'de başlarsa iyi olur. Toraman işin savunma kısmını tek başına idare edebilir. Birde Gökhan Süzen yerine solda Emre Özkan ile falan başlamaz inşallah.

Bu sezon kaçıncı kez elimize böyle fırsat geçti sayamadım artık. Ama daha önce de burada yazdığım gibi maç fazla zorlanmadan kazanacakmışız gibi hissediyorum. Fakat özellikle söz konusu takım Beşiktaş olunca her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor.
    "Atakan Kurt ‏@atakankurt2
    Beşiktaş muhtemel 11.. mcgregor hilbert sivok ersan gokhan (emre) toraman oguzhan fernandes holosko olcay niang.. LIGTV"
    Ayrıca bunu da ekleyeyim buraya, benim de çıkmasını beklediğim kadro bu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu sene sampiyonluk kupasini Samet Aybaba'nin ellerinde gormek istiyorum, adam bu sezon yaptigi degisimle kupa hakediyor.

Besiktasin rahat kazanacagini dusunuyordum ama bugun Galatasaray macindan sonra isler degisti gibi. Trabzonun ustunde ne kadar baski varsa Besiktasinda uzerinde okadar baski olacak.

Tolunay hoca sag kanatta Serkan'dan vazgecmeli artik, yaptigi ortalar beni deli ediyor Ayak icini kullanmayi ogrenememis adam bugune kadar niye sag kanatta israr ediyorsunki.

Henrique cok kopuk oynuyor orta sahaya (gerci heryerde birbirimizden kopmussuz ama ) Halil daha iyi tercih olur, Emre Gurali izlemek isterdim ofansif secimler arasinda ama olacak gibi degil.

Zokora-Colman bu ikiliden gecen hafta nefret ettim, hemde ilk defa bu kadar nefret duydum bunlara. Ben takimda dahi gormek istemiyorum ama buyuk ihtimal orta sahada gorev alacaklar ve insAllah Tumer Metinin aciklamalarini biraz dinlemislerdir !

Tümer Metin: "Trabzonsporlu futbolcuların biraz ama biraz olsun onurları, adamlıkları, karakterleri varsa bu maçı alırlar; almaları gerekiyor. Trabzon farklı bir şehirdir. Tamam, aklında Trabzon, Trabzonspor yok. Sezon sonu gideceğim gözüyle bakıyorsun. Nasıl gideceksin? Ağzıma almak istemiyorum, bu takım o pozisyona gelirse Allah korusun, bu şehirden nasıl çıkıp gidebileceksin? Trabzon şehri farklıdır, seni oradan çıkarmazlar.''

Son olarakta Firat Aydinusun atanmasindan memnun olmayanlardanim oda Besiktasli oldugundan degil daha once Besiktas maclarinda gosterdigi performanslar yuzunden. Umarim yarin ismini burda yazma geregi duymayiz, her iki taraf icinde adil bir yonetim gosterir insAllah.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri