Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

4 16.00%
  • Berabere biter

10 40.00%
  • Beşiktaş kazanır

11 44.00%
1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Trabzonspor - Beşiktaş | STSL 25. Hafta

Hybrid View

Galatasaray'ın mağlubiyeti işleri değiştirdi Ne zaman lider puan kaybetse, takipçileri de peşinden gidiyor. Zirve hesabı yaparken eli boş kalıyorlar. Galatasaray yenildi, sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta... mı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Galatasaray'ın mağlubiyeti işleri değiştirdi Ne zaman lider puan kaybetse, takipçileri de peşinden gidiyor. Zirve hesabı yaparken eli boş kalıyorlar. Galatasaray yenildi, sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta... mı acaba?
    Geçen hafta kendi adımıza bu şanssızlığı kırdık

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ayrıca SA inşallah Oğuzhan'ı ilk 11'de başlatır. Geçen hafta orta sahada Veli tercihi ne kadar doğruysa bu hafta Oğuzhan tercih edilmeli bence. Trabzonspor dirençli bir oyun oynamaya çalışacak. Bunun içinde işi bitirecek isimlere ihtiyaç var. Ferdi ve Ozi ikisi ilk 11'de başlarsa iyi olur. Toraman işin savunma kısmını tek başına idare edebilir. Birde Gökhan Süzen yerine solda Emre Özkan ile falan başlamaz inşallah.

Bu sezon kaçıncı kez elimize böyle fırsat geçti sayamadım artık. Ama daha önce de burada yazdığım gibi maç fazla zorlanmadan kazanacakmışız gibi hissediyorum. Fakat özellikle söz konusu takım Beşiktaş olunca her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor.
    "Atakan Kurt ‏@atakankurt2
    Beşiktaş muhtemel 11.. mcgregor hilbert sivok ersan gokhan (emre) toraman oguzhan fernandes holosko olcay niang.. LIGTV"
    Ayrıca bunu da ekleyeyim buraya, benim de çıkmasını beklediğim kadro bu.

Mesaj Yetkileri