Galatasaray'ın mağlubiyeti işleri değiştirdiNe zaman lider puan kaybetse, takipçileri de peşinden gidiyor. Zirve hesabı yaparken eli boş kalıyorlar. Galatasaray yenildi, sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta... mı acaba?
![]()
Galatasaray'ın mağlubiyeti işleri değiştirdiNe zaman lider puan kaybetse, takipçileri de peşinden gidiyor. Zirve hesabı yaparken eli boş kalıyorlar. Galatasaray yenildi, sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta... mı acaba?
![]()
Ayrıca SA inşallah Oğuzhan'ı ilk 11'de başlatır. Geçen hafta orta sahada Veli tercihi ne kadar doğruysa bu hafta Oğuzhan tercih edilmeli bence. Trabzonspor dirençli bir oyun oynamaya çalışacak. Bunun içinde işi bitirecek isimlere ihtiyaç var. Ferdi ve Ozi ikisi ilk 11'de başlarsa iyi olur. Toraman işin savunma kısmını tek başına idare edebilir. Birde Gökhan Süzen yerine solda Emre Özkan ile falan başlamaz inşallah.
Bu sezon kaçıncı kez elimize böyle fırsat geçti sayamadım artık.Ama daha önce de burada yazdığım gibi maç fazla zorlanmadan kazanacakmışız gibi hissediyorum. Fakat özellikle söz konusu takım Beşiktaş olunca her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor.
"Atakan Kurt @atakankurt2
Beşiktaş muhtemel 11.. mcgregor hilbert sivok ersan gokhan (emre) toraman oguzhan fernandes holosko olcay niang.. LIGTV"
Ayrıca bunu da ekleyeyim buraya, benim de çıkmasını beklediğim kadro bu.