Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Hedefimiz Saygı Kazanmak | 3.Sezon

sakary Ali Misafir

Default Hedefimiz Saygı Kazanmak | 3.Sezon

Daha önce de buna benzer bir denemem olmuş ama devam edememiştim. Bu sefer yeni bir heves geldi bakalım. İnşallah uzun zaman boyunca bu hevesimi koruyabilirim.

---

26 yaşında işsiz, tecrübesiz biri olarak iş aramaya başladık. Tecrübesiz derken, 2 yıl Almanya'da Amatör bir takımda yardımcı antrenörlüğün dışında. Bu da pek bir tecrübe sayılacak cinsten değil.

Bu işin başının bir hayli zor olacağını biliyoruz. Arkamızda herhangi biri yok. Daha önce göstereceğimiz bir tecrübemiz yok. Herhangi bir kulüp ile anlaşmak için o kulübün başkanını ciddi şekilde ikna etmemeiz gerekecek. Zorlu bir süreç.

Bu doğrultuda lig açma işini biraz abarttık. Ancak benim önceliği daha önce de çalıştığım için Almanya. Almanya'da seçilebecek tüm ligleri açtım. (3.lig) Ancak şuan boşta herhangi bir koltuk yok K Maraş Bld'si dışında. Bu yüzden ilk sezonumuzun ilk başlarını boşta -bol maç izleyerek- kendimizi göstererek geçirmeye çalışacağız.

Kariyer Durumu

2012 - 2013 Sezonu

Bielefeld ( 18 Ekim 2012 - 17 Şubat 2013)
    - 14 resmi karşılaşma - 4 galibiyet - 4 beraberlik - 6 mağlubiyet

2013 - 2014 Sezonu

Herhangi bir takım çalıştırmadık.

2014 - 2015 Sezonu

Martina Franca ( 4 Temmuz 2014 - ? )
    Last edited by sui generis : 28.Nisan.2013 at 09:52

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , basarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

başarılar hocam..

Nesil
    2012

Başarılar keyifli bir macera olmasını dilerim ,

Başarılar Dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

sakary Ali Misafir

Teşekkürler arkadaşlar.

---

Ve beklediğimiz gibi sezonun ilk kısmında bize uygun bir iş çıkacağını düşünmüyorduk ve öyle de oldu. Sedan ve Freiburg hocaları ülkerinin küçük yaş takımlarına gitselerde bu takımlara herhangi bir başvuruda bulunma gereği hissetmedim.

30 Eylül 2012

Sezon başladı. Ancak hala en azından başvuracak bir takım bulamadık. Almanya'da 3.lig maçlarına sık sık giderek kendimce bu ligte çalışabileceğimi düşündüğümden ön hazırlık yapıyorum. Tabi Sakaryaspor taraftarı olduğum için de mümkün olduğunca Sakarya'dayız.

6 Ekim 2012 - Bielefeld Kramer İle Yollarını Ayırdı!

Almanya 3.lig takımı Bielefeld'in hocasıyla yollarını ayırdığını duyduğum an hemene Bielefeld yönetimi ile temasa geçmeye çalıştım.

12 Ekim 2012 - Münster v Bielefeld

Temasa geçtikten sonra kulüp yetkilileri durumu değerlendirdikten sonra döneceklerini belirttiler. Onlar henüz dönmeden ligte Münster deplasmanına çıkacak olan Bielefeld'in peşinden Münster maçına gidip bu görevi ne kadar çok istediğimi göstermek istedim.

18 Ekim 2012 - Bielefeld'den Haber Var!

Günler geçtikçe açıkçası iyi bir haber gelecek ihtimali düşüyor gibiydi. Ancak belki de bu Bielefeld'in sessizliği çaresizce bana dönebilecekleri düşüncesini de getiriyordu. Bielefeld futbol direktörü tam 12 gün sonra başvuruma geri dönüş yapmıştı. Uzunca bir bekleyişin ardından benimle çalışmak istediklerini belirtiyor ve biran önce anlaşmayı imzalayıp hafta sonunda oynanacak lig maçı öncesinde her şeyi netleştirmeyi planlıyorlardı.

İlk isteğimizin gerçekleşmesi kendime büyük güven ve hırs veriyordu. Henüz daha bu işe göre çok genç olduğumdan elime çok iyi bir fırsat geçirdiğimi düşünüyordum. Yarın itibariyle Bielefeld kurmayları ile bir araya gelip bu işi bitireceğiz. Ve ilk profosyonel imzamızı atmış olacağız.

Last edited by sakary Ali : 16.Nisan.2013 at 15:09

Başarılar hocam takipteyim. Bielefeld Bundesliga'da oynadığı zamanlarda sempati duyduğum bir takımdı. Ama ne olduysa 1-2 yıl içinde birden düşüşe geçtiler. Bielefeld'in kaderi artık senin ellerinde umarım o eski güzel günlerine kısa zamanda döndürebilirsin.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar hocam

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bielefeld'de başarılar Ali.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Keşke Sakaryaspor'u alsaydın be kardeşim başarılar Ama ben bir ara Sakaryasporla kariyer yapmayı planlıyorum
    malatyAdana!

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Başarılar hocam takipteyim. Bielefeld Bundesliga'da oynadığı zamanlarda sempati duyduğum bir takımdı. Ama ne olduysa 1-2 yıl içinde birden düşüşe geçtiler. Bielefeld'in kaderi artık senin ellerinde umarım o eski güzel günlerine kısa zamanda döndürebilirsin.
    Teşekkürler. Bieledeld'de muhtemelen borçlar nedeniyle bu duruma geldi. Bakalım bu yüksek itibarı yeniden yukarılara çıkartabileceğiz inşallah
    Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Keşke Sakaryaspor'u alsaydın be kardeşim başarılar Ama ben bir ara Sakaryasporla kariyer yapmayı planlıyorum
    Sakaryaspor ile de denemem oldu ancak pek tam zevki alamadım olmadı

sakary Ali Misafir

19 Ekim 2012 - Resmi Sözleşmeyi İmzaladık!

Ve bu teklifi tabiki de reddetmeyecektik. Almanya'da bir dönem futbolda önemli işler yapmış Bielefeld ile çalışmak kariyerimin başlangıcı açısından çok önemliydi. Burada faydalı işler yapmak için elimizden geldiğince çalışacağız.

Resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra başkan Zillies ve Futbol Direktörü Samir Aarabi ile bir toplantı gerçekleştirdik. Takımın başına benim geçeceğim bir önceki akşam bildirilmiş olup medyada ciddi eleştiriler gelmişti. Tecrübesiz ve çok genç bir hocaya takımı emanet etmek sorgulanıyordu.Ancak bu toplantıda başkan ve futbol direktörümüz bana büyük destek olacaklarını belirttiler.

Ardından yardımcı antrenörüm Micheal Bauer ile tanıştık. Bauer ile takım hakkında bir görüşme de gerçekleştik. Ardından diğer teknik ekip üyeleriyle tanıştık. Henüz yeni geldiğimiz için ekipte herhangi bir değişiklik söz konusu olmayacak. Yönetim ile geçen konuşmamızda ise basın toplantısı düzenleyip düzenlemeyeceğimi sordular. Ben şimdilik bir toplantı istemdiğimi belirttim.

Görüşmeler bittikten sonra kulübün durumu hakkında da bilgiler edindikten sonra neler yapabileceğimizi düşünmeye başladık. Öncelikle Bielefeld’in büyük bir itibara sahip olduğunu biliyoruz. Şuana kadar ligte kötü bir durumdayız. Ligte ilk yarı bitene kadar 8 karşılaşma oynyacağız. Amacımız bu 8 karşılaşmadan en az 6’sını kazanmak. Eğer bu başarıyı sağlarsak ikinci yarı için ilk 3 umutlarımız artabilir.

19 Ekim 2012 – Takım Toplantısı Yapıldı!

Göreve geldiğimizin 2. Resmi gününde oyuncularımızla tanıştık. Henüz 26 yaşında olduğumu göz önüne aldığımızda takımda benden büyük 9 futbolcu bulunuyor. Ancak bu ilk toplantımızda takım kaptanımızdan ve oyuncularımızdan iyi tepkiler aldık.

sakary Ali Misafir

21 Ekim 2012 – Bielefeld 1 – 1 Stutgarter K

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“ Kısa zamanda takımı hazırlamaya çalıştık. İlk golü de bularak iyi başladık ancak ilginç bir golü kalemizde gördük. Çok iyi futbol oynadığımız söylenemez. Golü yedikten sonra rakip kalede tehlikeler bulduk ama değerlendiremedik. Kazanmamız gerekirdi. Sağlık olsun diyerek yola devam edeceğiz.”

Gerçekten lig sonuncusu karşısında kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Ancak beceremedik. İlk karşılaşmamızdan beraberlikle ayılmış olduk.

28 Ekim 2012 – Hansa Rostock 3 – 0 Bielefeld

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“Karşılaşma öncesinde bizim için önemli bir test olarak görüyorduk. İlk 15-20 dakika itibariyle aslında iyi başlamıştık. Ancak dışarıya giden topun korner bayrağına çarpıp oyunda kalmasının ardından yediğimiz gol ve hemen ardından gelen kırmızı kart işleri değiştirdi. Bu dakikadan sonra iyi işler yapma peşindeydik. Ama beceremedik. Malasef istediklerimiz olmadı ve 3-0 mağlup olduk. Kötü bir gündü takımım adına.

Bu sonucun ardından ilk 2 karşılaşmamızın ardından pek iyi bir hava oluşturamadık. Ancak çalışmaya devam edeceğiz. ”

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Çok ilgi çekici ve hoş bir konu hocam. Eminim kısa sürede toparlanacaksın. Takımda senden büyük 9 oyuncu olması da işleri biraz daha ilginç kılıyor. Merakla takip edeceğim.

Kariyer başlığını çok beğendim. Başarılar, takipte olacağım.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Çok ilgi çekici ve hoş bir konu hocam. Eminim kısa sürede toparlanacaksın. Takımda senden büyük 9 oyuncu olması da işleri biraz daha ilginç kılıyor. Merakla takip edeceğim.
    Takımda otoriteyi bir türlü kuramadık. Pek kısa bir sürede toparlanacağız gibi gözükmüyor.
    Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Kariyer başlığını çok beğendim. Başarılar, takipte olacağım.
    Teşekkürler. Bu söz sanırsam Derida diye birine ait.

---

2 Kasım 2012 – Bielefeld 1 – 3 VFL Osnabrück | 3.Liga 17.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“Malasef istediğimiz sonucu alamadık. Sahada rakibe karşı herhangi bir direnç gösteremedik. Gol yollarında çok etkisiziz. Çalışmamız gereken bir çok konu var. Bu kötü bir an önce unutup yola devam etmeliyiz.”

10 Kasım 2012 – Halle 1 – 0 Bielefeld | 3.Liga 18.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“4 karşılaşma içinde en iyi futbolumuzu oynasakta yine çok iyi durumda değildik. Ancak en azından rakibimizle kıyasladığımızda kazanabilecek bir futbolumuz mevcuttu. Ciddi şekilde güven eksikliğimiz var. Önce bunu gidermeliyiz. “

11 Kasım 2012 – Jurgen Klopp FC Bayern’de

Bu arada Bundesliga’da çok ilginç bir gelişme yaşandı ve B Dortmund menajeri Klopp FC Bayern’e gitti. Gitmeden önce de Bayern’de çalışmak istediğini dile getirmesi Dortmund taraftarını bir hayli kızdırdı.

17 Kasım 2012 – Bielefeld 1 – 1 Dortmund II | 3.Liga 19.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“Açıkçası karşımızda ligin en zayıf rakiplerinden biri vardı. Ancak istediğimiz sonucu alamadık. Oyun olarak yine vasatı aşamasakta galibiyeti almak üzereyken şanssız bir golle 2 puandan aldık. Kendime güveniyorum. Bu kötü durumdan çıkacağımıza olan inancım tam.”

Üst üste iyi sonuçlar alamayarak üzerimdeki baskıda artıyor. Bu sonuçla birlikte takım üst üste 13.kez kazanamadı. Ligte ciddi şekilde küme düşme korkusu yaşamaya başladık.”

25 Kasım 2012 – Bielefeld 0 – 0 Aachen | 3.Liga 20.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“ Kötü bir karşılaşma oldu. Golleri geçtim, her iki taraf pozisyon dahi bulamadı. Geldiğim günden bu yana gol bulmakta pozisyon bulmakta ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları aşmanın yolunu bulmalıyız. İlk devre bitene kadar ne kadar puan toplayabiliyorsak toplayıp ikinci yarı çıkışa geçmeliyiz.”

3.Liga Puan Durumu

Geldiğimizden günden beri sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Oynadığımız 6 karşılaşmada 3 berberlik alabildik. Galibiyet yüzü göremeden. Ortaya koyduğumuz futbolda pek iç açıcı değil. İlk yarının bitmesine sadece 2 hafta kaldı. En azından galibiyet hasretini dindirip 2. Yarı iyi bir noktaya gelmek istiyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar diliyorum kaptan, önceki kariyerini de hatırlıyorum, umarım daha parlak geçer.

sakary Ali Misafir

2 Aralık 2012 – Wehen 2 – 3 Bielefeld | 3.Liga 20.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“Hasreti dindirip 3 puana kavuştuğumuz için mutluyuz. Önceki haftalara nazaran ilerde daha etkili olduk bugün. Geride de pozisyonlar vermemize rağmen deplasmanda 3 gol bulmak önemliydi. Profosyonel kariyerimin ilk galibiyeti oldu. İlk yarının son maçı öncesinde iyi bir moral oldu.”

16 Aralık 2012 – Bielefeld 2 – 0 Babalsberg

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“Kendi sahamızda rakibimizden daha iyi oynayarak güzel bir galibiyete imza attık. Önümüzde iyi bir ara olacak. Bu ara öncesinde kendimize güven kazanmamız gerçekten çok kritikti. Bu arayı olabildiğince iyi değerlendirip ikinci yarı çok daha iyi bir takım olmak istiyoruz.”

17 Aralık 2012 – Lige 40 gün ara verildi!

Ve ligte ilk yarının sonuna geldik. Çok zorlu bir başlangıç yapmamıza rağmen son 2 karşılaşmada galibiyet alarak önemli bir umut kaynağı oluşturduk. Eğer yapabilirsek ikinci yarıda transferler ile kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. İlk 10’a girecek kapasitemizin olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Devre arasında 1-2 oyuncu takviyesi şart Ali, özellikle takım gol istiyor, hücum yükünü çekebilecek 1-2 kiralık veya bonservisi elinde oyuncu fena olmayacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Güzel takımla anlaşmışsın. Başarılar. 17. ile arada 8 puan fark var o bakımdan sıkıntımız olmaz sanırım puan toplayarak 10'larda bitirmeye bakalım. Bielefeld'de kalıcı olma niyetin var mı ?

Ligi orta sıralarda bitiririz gibi duruyor.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Devre arasında 1-2 oyuncu takviyesi şart Ali, özellikle takım gol istiyor, hücum yükünü çekebilecek 1-2 kiralık veya bonservisi elinde oyuncu fena olmayacaktır.
    Bakalım kaliteli işler yapmak istiyoruz ama pek iç açıcı bir durumda değiliz.
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Güzel takımla anlaşmışsın. Başarılar. 17. ile arada 8 puan fark var o bakımdan sıkıntımız olmaz sanırım puan toplayarak 10'larda bitirmeye bakalım. Bielefeld'de kalıcı olma niyetin var mı ?
    Gerçekçi hedefimiz ilk 10, gelecek sezon sonuna kadar kontratım var
    Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Ligi orta sıralarda bitiririz gibi duruyor.
    Orta sıralar iyi olur bizim açımızdan. En azından kendimize güveni kazanmamız gerek gelecek sezon adına.

---

19 Aralık 2012 – İkinci Devrenin Planları Yapılıyor!

Takım olarak izinli olunan şu günlerde ekstra efor harcayarak devre arası transfer döneminde neler yababileceğimiz hakkında çalışmalar yaptık. Bu yapılan çalışmalar sonucunda bu transfer dönemi ve sonrasını geçici bir dönem olarak görüyoruz. Burada gelecek sezon için kontratım var ve gelecek sezonunu düşünmek ilk amacımız olacak.

Bu arada yerel spor bültenlerinden biri benimle ilgili yaptığı röportajı yayımladı.

Soru: Henüz çok genç yaşta böyle zorlu bir göreve geldiniz. Kendinizi bu görev için hazır hissediyor musunuz? Üzerinizde sizi olumsuz etkileyecek baskılar var mı?

Cevap: Evet, gerçekten şöyle bir etrafımıza baktığımızda bu işi yapan bu kadar genç birine rastlamak mümkün gözükmüyor. Bu durumun dezavantajları olduğu gibi avantajlı yanları da var. Biz bu avantajlarını değerlendirip, dezavantajlarını minimuma indirmeye çalışıyoruz.

Soru: Bielefeld teklifini ilk duyduğunuzda herhangi bir şaşkınlık yaşadınız mı? Bielefeld gibi köklü bir takıma, takım zor durumdayken göreve getirildiniz. Bu göreve layık görülmeyi bekliyor muydunuz?

Cevap: Öncelikle bir önceki teknik direktörün görevden ayrılmasının ardından 10-12 günlük bir düşünme süresi oldu. Bu düşünme süresinde aklınızdan bir sürü fikir geçer. Ancak en sonunda benimle görüşmek istemelerinden memnun oldum. Bu süreçte bu görevi ne kadar çok istediğimi göstermeye çalıştım. Sanırsam bu konu bana yardımcı oldu.

Soru: Takımınız siz göreve gelmeden önce 14 karşılaşmada 16 puan toplayarak ligte 13.sırada idi. Sizden önceki dönemle ilgili görüşleriniz neler?

Cevap: Kulüp zorlu bir dönemden geçiyor. Belki toplanılan o puandan daha fazlasını hakkedilmişti ancak olmadı. O dönemi şimdi değerlendirmek hem zor, hem de sağlıklı sonuçlar vermez.

Soru: Göreve sonra ilk 6 karşılaşmanızda 3 beraberlik 3 mağlubiyet alarak başladınız. Bu durum sizi nasıl etkiledi?

Cevap: Açıkçası hiç kolay değildi. Hem galibiyetin gelmediği gibi oyun olarakta istediklerimizi yansıtamıyorduk. Ancak takıma olan inancımı korudum. Kalitemizin daha üst seviyelerde olduğunu belirtmeye çalıştık.

Soru: Son iki karşılaşmada alınan galibiyet sizi rahatlatmış olmalı. Bu galibiyetler Bielefeld takımını nasıl etkileyecek?

Cevap: Dediğim gibi kalitemizin daha üst seviyelerde olduğunu biliyorduk. Son 2 karşılaşmada hem galibiyet alarak hem de oyun olarak bir şeyler başarabildik. İnanıyorum ki bu iki galibiyet takım adına ikinci yarı açısından çok kritik bir öneme sahip olacak.

Soru: Devre arasında takıma takviye yapabileceğiniz ihtimali güçlü. Takımın hangi bölgelerine, hangi isimleri düşünüyorsunuz?

Cevap: Devre arasında transfer yapmak zordur. Ancak takıma takviye yapmamız gerek. Bir önceki antrenörle aramızda sistem farklılıkları da olduğu için istediğim tarzda oyunculara sahip değilim. Bu kış döneminde bu oyuncuları bulabilecek miyiz orası ayrı. Transfer yaparken gelecek sezonu da düşünerek hareket etmeye çalışacağız. Bunun dışında kiralık 1-2 oyuncu almayı deneyebiliriz.

Soru: Bielefeld’in sezonun kalan kısmındaki hedefi ne olacak?

Cevap: Önümüzde oynayacağımız 16 karşılaşma var. Düşme potasından 8 puan uzaktayız. Hiçbir şekilde küme düşme korkusu yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bu açıdan ilk 10 ile de aramızda fazla puan farkı yok. Gerçekçi hedef ilk 10 olacak sanırsam. Tabi bir diğer açıdan gelecek sezon için kontratım olduğunu düşünürsekte gelecek sezon adına da bir hazırlık dönemi olabilir.

Soru: Son olarak söylediklerinize bakıldığında Bielefeld ile devam etmeyi düşünüyorsunuz. Kendi geleceğiniz için neler dersiniz?

Cevap: Açıkçası ben şimdiye kadar burada mutluyum. Bielefeld yönetimi bana böyle bir şansı sunduğu için mutluyum. Herhangi bir olumsuz durum yok benim için. Eğer yönetim içinde sorun olmadığı müddetçe burada devam etmek, iyi işler yapabileceğimizi herkese göstermek istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Devam hocam devam ilk 10 rahat gelir
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ali son 2 galibiyetle rahat bir nefes almışız. Ligi orta sıralarda bitirebileceğini düşünüyorum.
    TariboWest

sakary Ali Misafir

1 Ocak 2013 – Transfer Çalışmalarına Büyük Darbe!

Resmi olarak transfer döneminin başlamasıyla birlikte ciddi sorunlarla karşılaştık. İlk olarak bir sezon boyunca bir takım 4’ten fazla oyuncu kiralayamaz kuralı takımımız için yürürlükte ve sezonun geri kalan kısmında oyuncu kiralayamayacağız.

Bir diğer sıkıntı ise kulüp yetkileleri mali sıkıntı nedeniyle oyunculara maaş vermekte sıkıntı çektiğini ve maaş bütçesini düşürmeye karar verdi. Bu gelen haberle birlikte bir oyuncuya sözleşme imzalatmakta büyük sıkıntı oldu kulüp adına.

5 Ocak 2012 – Sıkıntılar Devam Ediyor, Bielefeld 1 – 2 Nürnberg | Hazırlık Maçı

Malasef oyuncu kiralamayacak durumda olmamızın yanına herhangi bir transfer yapabilmek için ne transfer bütçesine ne de maaş bütçesine sahip olamadığımızdan sıkıntılı bir dönem bizi bekliyor. Elimizde yüksek maaşlı oyuncuları elimizden çıkaramıyoruz. Sözleşme feshi konusunda da oyuncularla konuştum ancak yanaşmadılar. Sanırım sezon sonuna kadar böyle devam edeceğiz.

9 Ocak 2012 – Volendam 3 – 1 Bielefeld | Hazırlık Karşılaşması

13 Ocak 2012 – Achilles’29 0-1 Bielefeld | Hazırlık Karşılaşması

18 Ocak 2012 – MVV 2 – 1 Bielefeld | Hazırlık Karşılaşması

Devre arasında 4 hazırlık maçı oynadık ve lig için hazırlanmaya çalıştık. Transfer açısından beklentilerimiz vardı ama malasef transfer yapamadan bu dönemi geçeceğiz. İstediğimiz kadro elimizde yok. Zorlu bir mücadele olacak sezonun geri kalan kısmında.

Bunun dışında teknik ekipte değişikliklere gittik. Jerome Perez, Kamil Chaaouane, Luca Sabbadin ve Hamid Sekour gibi isimlerle anlaştık.

26 Ocak 2013 – Darmstadt 1 – 2 Bielefeld | 3.Liga 23.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“Sezonun geri kalan kısmı açısından bize fikir verecek kritik bir karşılaşmaydı. Deplasmandan galibiyetle dönmek bizi oldukça memnun etti. Bu galibiyetle birlikte kümede kalma konusunda rahat bir sezona doğra adım atmış olduk. Oyunun bazı bölümlerinde iyi futbol oynadık. Rakibimiz de iyi oynadı diyebiliriz. Kazandığımız için oldukça mutluyuz.”

Bu galibiyetle birlikte düşme potasıyla aradaki farkı 11’e çıkararak rahat bir nefes aldık. Bundan sonra daha rahatız. Bundan sonra hem iyi futbol oynayıp hem de güzel sonuçlar alarak gelecek sezon adına güvenimizi kazanmak istiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam sen kurtarırsın bu takımı
    malatyAdana!

sakary Ali Misafir

1 Şubat 2013 – Kısıtlı Kadro ile Yola Devam!

Elimizdeki dar kadro ile sezonu tamamlayacağız. Özellikle orta sahanın ortasında ciddi sıkıntı yaşıyoruz. 4-3-1-2 sistemiyle oynadığımız için bu bölgede bol alternatifli bir kadroya sahip olmak isterdim. Ancak yine de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

Medya Baskısı Üzerimizde!

Alman medyasında işim hakkımda spekülasyonlar devam ediyor. Son 5 karşılaşmamda 11 puan toplamama rağmen tecrübesiz güvenemiyorlar. Üst sıralarla aramızda az puan farkı kaldı. Eğer bu performansı sürdürebilirsek bu konuda da rahatlayacağız.

2 Şubat 2013 – Bielefeld 0– 1 Chemnitz | 3.Liga 24.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“Şanssız bir gündü. Haketmediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Rakibimizden daha fazla topa sahip olan daha fazla rakip kaleye gitmeye çalışan taraf olmamıza rağmen gol pozisyonu üretemedik. Şanssız bir golle mağlup olduk. Kazanmamız gerekliydi ancak önümüze bakacağız.”

Medya üzerimize oynamaya devam ediyor. 10 maçımızda 3 galibiyet 4 yenilgi aldığımıza dayanarak başarısız bir yönetim sergilediğimi düşünüyorlar.

2 Şubat 2013 – Stutgart II 4–2 Bielefeld | 3.Liga 25.Hafta

Maç Sonrası Görüşlerimiz:

“ Karşılaşma hakkında pek konuşacak bir şey yok. Lig sonuncusu karşısında her ne olursa olsun galibiyet dışındaki bir sonuç yadırganır. Kazanacak futbolu oynamadık. Her ne gerekiyorsa yapacağız işlerin yoluna girmesi için. “

Yönetim ile Görüşme Talebi!

Bu mağlubiyetin ardından yönetim kurulumuz ile görüşmek istedim. Buradaki amacım yönetimin ne düşündüğü ve gelecek sezon hakkında düşüncelerini merak ediyordum. Ancak benim takımla bağlarımı koparan bir görüşme gerçekleşti ve görevden ayrılma kararı aldım.

İstifa kararı aldıktan sonra henüz bu kararı takıma bildirmeden önce düşünme fırsatı buldum. Her ne kadar yönetimin bana güveni olmasa da göreve devam etme kararı aldım. En azından biraz daha yola devam edip sonrasında neler olacağına bakmak isteyeceğim.

17 Şubat 2013 – Bielefeld 4-2 Karlsruhe | 3.Liga 26.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

Toplantıya katılmadım.

21 Şubat 2013 – Oyuncular Durumdan Üzgün

Ligte kötü pozisyonumuzdan kaynaklanan oyuncularımızda moral düşüklüğü var ve benimle bire bir görüşmek istiyorlar. Genel olarak sezon sonunda iyi konumda olacağımızı belirterek bu durumu aşıp oyuncularıma güven vermeyi hedefliyorum.

23 Şubat 2013 – Erfurt 1-0 Bielefeld | 3.Liga 27.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

Toplantıya katılmadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sonuçlar pek iç açıcı değil ama çok güzel bir anlatımın var, sürüklüyor gidiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başlık ilgimi çekti girip bir bakayım dedim iyikide girip bakmışım. Baştan sona doğru hiç sıkılmadan okudum, gerçekten sürüklüyor gidiyor. Anlatım tarzın çok hoş. Başarılar dilerim, takip edeceğim.
    Canım FEDA olsun sana !

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri