Originally Posted by
balde_mir_07
Devre arasında 1-2 oyuncu takviyesi şart Ali, özellikle takım gol istiyor, hücum yükünü çekebilecek 1-2 kiralık veya bonservisi elinde oyuncu fena olmayacaktır.
Bakalım kaliteli işler yapmak istiyoruz ama pek iç açıcı bir durumda değiliz.

Originally Posted by
3842
Güzel takımla anlaşmışsın. Başarılar. 17. ile arada 8 puan fark var o bakımdan sıkıntımız olmaz sanırım puan toplayarak 10'larda bitirmeye bakalım. Bielefeld'de kalıcı olma niyetin var mı ?

Gerçekçi hedefimiz ilk 10, gelecek sezon sonuna kadar kontratım var

Originally Posted by
ForzaRQ7
Ligi orta sıralarda bitiririz gibi duruyor.
Orta sıralar iyi olur bizim açımızdan. En azından kendimize güveni kazanmamız gerek gelecek sezon adına.
---
19 Aralık 2012 – İkinci Devrenin Planları Yapılıyor!
Takım olarak izinli olunan şu günlerde ekstra efor harcayarak devre arası transfer döneminde neler yababileceğimiz hakkında çalışmalar yaptık. Bu yapılan çalışmalar sonucunda bu transfer dönemi ve sonrasını geçici bir dönem olarak görüyoruz. Burada gelecek sezon için kontratım var ve gelecek sezonunu düşünmek ilk amacımız olacak.
Bu arada yerel spor bültenlerinden biri benimle ilgili yaptığı röportajı yayımladı.
Soru: Henüz çok genç yaşta böyle zorlu bir göreve geldiniz. Kendinizi bu görev için hazır hissediyor musunuz? Üzerinizde sizi olumsuz etkileyecek baskılar var mı?
Cevap: Evet, gerçekten şöyle bir etrafımıza baktığımızda bu işi yapan bu kadar genç birine rastlamak mümkün gözükmüyor. Bu durumun dezavantajları olduğu gibi avantajlı yanları da var. Biz bu avantajlarını değerlendirip, dezavantajlarını minimuma indirmeye çalışıyoruz.
Soru: Bielefeld teklifini ilk duyduğunuzda herhangi bir şaşkınlık yaşadınız mı? Bielefeld gibi köklü bir takıma, takım zor durumdayken göreve getirildiniz. Bu göreve layık görülmeyi bekliyor muydunuz?
Cevap: Öncelikle bir önceki teknik direktörün görevden ayrılmasının ardından 10-12 günlük bir düşünme süresi oldu. Bu düşünme süresinde aklınızdan bir sürü fikir geçer. Ancak en sonunda benimle görüşmek istemelerinden memnun oldum. Bu süreçte bu görevi ne kadar çok istediğimi göstermeye çalıştım. Sanırsam bu konu bana yardımcı oldu.
Soru: Takımınız siz göreve gelmeden önce 14 karşılaşmada 16 puan toplayarak ligte 13.sırada idi. Sizden önceki dönemle ilgili görüşleriniz neler?
Cevap: Kulüp zorlu bir dönemden geçiyor. Belki toplanılan o puandan daha fazlasını hakkedilmişti ancak olmadı. O dönemi şimdi değerlendirmek hem zor, hem de sağlıklı sonuçlar vermez.
Soru: Göreve sonra ilk 6 karşılaşmanızda 3 beraberlik 3 mağlubiyet alarak başladınız. Bu durum sizi nasıl etkiledi?
Cevap: Açıkçası hiç kolay değildi. Hem galibiyetin gelmediği gibi oyun olarakta istediklerimizi yansıtamıyorduk. Ancak takıma olan inancımı korudum. Kalitemizin daha üst seviyelerde olduğunu belirtmeye çalıştık.
Soru: Son iki karşılaşmada alınan galibiyet sizi rahatlatmış olmalı. Bu galibiyetler Bielefeld takımını nasıl etkileyecek?
Cevap: Dediğim gibi kalitemizin daha üst seviyelerde olduğunu biliyorduk. Son 2 karşılaşmada hem galibiyet alarak hem de oyun olarak bir şeyler başarabildik. İnanıyorum ki bu iki galibiyet takım adına ikinci yarı açısından çok kritik bir öneme sahip olacak.
Soru: Devre arasında takıma takviye yapabileceğiniz ihtimali güçlü. Takımın hangi bölgelerine, hangi isimleri düşünüyorsunuz?
Cevap: Devre arasında transfer yapmak zordur. Ancak takıma takviye yapmamız gerek. Bir önceki antrenörle aramızda sistem farklılıkları da olduğu için istediğim tarzda oyunculara sahip değilim. Bu kış döneminde bu oyuncuları bulabilecek miyiz orası ayrı. Transfer yaparken gelecek sezonu da düşünerek hareket etmeye çalışacağız. Bunun dışında kiralık 1-2 oyuncu almayı deneyebiliriz.
Soru: Bielefeld’in sezonun kalan kısmındaki hedefi ne olacak?
Cevap: Önümüzde oynayacağımız 16 karşılaşma var. Düşme potasından 8 puan uzaktayız. Hiçbir şekilde küme düşme korkusu yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bu açıdan ilk 10 ile de aramızda fazla puan farkı yok. Gerçekçi hedef ilk 10 olacak sanırsam. Tabi bir diğer açıdan gelecek sezon için kontratım olduğunu düşünürsekte gelecek sezon adına da bir hazırlık dönemi olabilir.
Soru: Son olarak söylediklerinize bakıldığında Bielefeld ile devam etmeyi düşünüyorsunuz. Kendi geleceğiniz için neler dersiniz?
Cevap: Açıkçası ben şimdiye kadar burada mutluyum. Bielefeld yönetimi bana böyle bir şansı sunduğu için mutluyum. Herhangi bir olumsuz durum yok benim için. Eğer yönetim içinde sorun olmadığı müddetçe burada devam etmek, iyi işler yapabileceğimizi herkese göstermek istiyorum.