1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Hedefimiz Saygı Kazanmak | 3.Sezon

Hybrid View

Kariyer başlığını çok beğendim. Başarılar, takipte olacağım.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Çok ilgi çekici ve hoş bir konu hocam. Eminim kısa sürede toparlanacaksın. Takımda senden büyük 9 oyuncu olması da işleri biraz daha ilginç kılıyor. Merakla takip edeceğim.
    Takımda otoriteyi bir türlü kuramadık. Pek kısa bir sürede toparlanacağız gibi gözükmüyor.
    Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Kariyer başlığını çok beğendim. Başarılar, takipte olacağım.
    Teşekkürler. Bu söz sanırsam Derida diye birine ait.

---

2 Kasım 2012 – Bielefeld 1 – 3 VFL Osnabrück | 3.Liga 17.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“Malasef istediğimiz sonucu alamadık. Sahada rakibe karşı herhangi bir direnç gösteremedik. Gol yollarında çok etkisiziz. Çalışmamız gereken bir çok konu var. Bu kötü bir an önce unutup yola devam etmeliyiz.”

10 Kasım 2012 – Halle 1 – 0 Bielefeld | 3.Liga 18.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“4 karşılaşma içinde en iyi futbolumuzu oynasakta yine çok iyi durumda değildik. Ancak en azından rakibimizle kıyasladığımızda kazanabilecek bir futbolumuz mevcuttu. Ciddi şekilde güven eksikliğimiz var. Önce bunu gidermeliyiz. “

11 Kasım 2012 – Jurgen Klopp FC Bayern’de

Bu arada Bundesliga’da çok ilginç bir gelişme yaşandı ve B Dortmund menajeri Klopp FC Bayern’e gitti. Gitmeden önce de Bayern’de çalışmak istediğini dile getirmesi Dortmund taraftarını bir hayli kızdırdı.

17 Kasım 2012 – Bielefeld 1 – 1 Dortmund II | 3.Liga 19.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“Açıkçası karşımızda ligin en zayıf rakiplerinden biri vardı. Ancak istediğimiz sonucu alamadık. Oyun olarak yine vasatı aşamasakta galibiyeti almak üzereyken şanssız bir golle 2 puandan aldık. Kendime güveniyorum. Bu kötü durumdan çıkacağımıza olan inancım tam.”

Üst üste iyi sonuçlar alamayarak üzerimdeki baskıda artıyor. Bu sonuçla birlikte takım üst üste 13.kez kazanamadı. Ligte ciddi şekilde küme düşme korkusu yaşamaya başladık.”

25 Kasım 2012 – Bielefeld 0 – 0 Aachen | 3.Liga 20.Hafta

Maç Sonu Görüşlerimiz:

“ Kötü bir karşılaşma oldu. Golleri geçtim, her iki taraf pozisyon dahi bulamadı. Geldiğim günden bu yana gol bulmakta pozisyon bulmakta ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları aşmanın yolunu bulmalıyız. İlk devre bitene kadar ne kadar puan toplayabiliyorsak toplayıp ikinci yarı çıkışa geçmeliyiz.”

3.Liga Puan Durumu

Geldiğimizden günden beri sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Oynadığımız 6 karşılaşmada 3 berberlik alabildik. Galibiyet yüzü göremeden. Ortaya koyduğumuz futbolda pek iç açıcı değil. İlk yarının bitmesine sadece 2 hafta kaldı. En azından galibiyet hasretini dindirip 2. Yarı iyi bir noktaya gelmek istiyoruz.

Mesaj Yetkileri