Rahatsızlığımdan ötürü yaklaşık 1 haftadır foruma pek bakamadım. Daha önce de birkaç kez Trabzonspor kariyeri açmıştım fakat buraya sunduğum ilk kariyerlerdi yani gerek oyunda gerekse menejerlikte acemi sayılırdım. Reelde başlayan yeni sezon süperlig kariyeri açmaya şevklendirdi. Herneyse lafı fazla uzatmadan yine yeni yeniden Juan Diaz..
.................................................. ..
Bu kariyerde de kendime kısıtlamalar getirdim. Bunlardan ilki yabancı oyuncu transferi yapmamak. Sebebi klasik olan Türklerden oluşan kadroyla başarı sağlamak değil. "Yakındığım bir konu olan aynı adamlarla çalışmamak". Her takım itibarı ve bütçeye göre geniş sayılabilecek bir transfer dosyam var dolayısıyla bir yerden sonra hep aynı oyuncuları getiriyor insan. Bende yabancı oyuncu almayarak bunun önüne geçmiş olmak istedim. Ayrıca sadece Türklerden oluşan kadroyla herkese meydan okumak da zevkli olacak (: Son kısıtlama ise yine transferde taksit kullanmamak. Yani para meşin kırmızı meşin (: Nasıl ki biz oyuncu satarken peşin olsun istiyoruz o sebebten. Birde taksitle bütçeyi 3-4e katlamış olabiliyorsunuz. Hem böylece finansı kontrol etmek durumunda kalıyor hem de paranın kıymetini daha iyi anlıyorsunuz (: Tüm bunlar oyunu zorlaştırsa da biraz daha gerçekçi kılacak ve daha zevkli olacağına inanıyorum.
Kuralları okudum ve kabul ediyorum