1 ile 30 arası toplam 92 sonuç

Konu: Fırtına Takımı Komple Yeniliyor |Trabzonspor [1.Sezon]

Hybrid View

başarılar , üstesinden gelcegini düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    başarılar , üstesinden gelcegini düşünüyorum
    Quote Originally Posted by samets61 View Post
    Bu kariyer takip edilir
    Başarılar..tüm kupaları istiyoruz
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Başarılar güzel bir kariyer olacağa benzziyor.
    Quote Originally Posted by bhll View Post
    Hadi hayırlısı zor bir durumdan kurtulacakmı bakalım trabzon=)
    Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Başarılar. Bu sefer iş çok zor.
    eyv (:
    Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Ben açmayı planlıyordum fakat sen açtıysan açmak olmaz Birde transfer yaması kullansaydın daha iyi olurdu bence
    Logo transfer gibi bilumum yamalardan uzak durup oyunun sadeliği ve orjinalliği ile oynamayı sevmiyorum. Kendi orjinal haliyle oynamak ve oyunun kendi güncellemeleriyle devam ediyorum sadece tema olarak FMC kullanıyorum oda zaten ekstra bişi değil yine oyunun kendinde olan temayı bulduk. Transfer yaması kullanırsak FM14de yine aynı oyuncularla başlamış oluruz Fm14e saklıyorum yeni oyuncuları (:

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    eyv (:

Logo transfer gibi bilumum yamalardan uzak durup oyunun sadeliği ve orjinalliği ile oynamayı sevmiyorum. Kendi orjinal haliyle oynamak ve oyunun kendi güncellemeleriyle devam ediyorum sadece tema olarak FMC kullanıyorum oda zaten ekstra bişi değil yine oyunun kendinde olan temayı bulduk. Transfer yaması kullanırsak FM14de yine aynı oyuncularla başlamış oluruz Fm14e saklıyorum yeni oyuncuları (:
    Değişik bir fantezi diyelim o zaman müdür fakat FM14'te akıyoruz hani yıldızlar ile
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Değişik bir fantezi diyelim o zaman müdür fakat FM14'te akıyoruz hani yıldızlar ile
    Fm14 hele bi çıksın yıldızlarla işim yok benim takımda 27-28 yaşındaki adama yaşlı gözüyle bakan biriyim ((:

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Fm14 hele bi çıksın yıldızlarla işim yok benim takımda 27-28 yaşındaki adama yaşlı gözüyle bakan biriyim ((:
    Açıkcası bende öyleyim biri 27 yaşını geçtiyse yaşlıdır benim için
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Mesaj Yetkileri