...
Mutlaka kazanmamız gereken bir maç,iyi de olsak kötü de olsak.Kazanma alışkanlığı edinelim ki takımın oyunu da zamanla düzelsin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mancini ile içeride ki bütün maçları kazandık. Bu maç ile seri son bulabilir, Bursaspor çıkışta, yeni forvetleri de etkili. Zor maç.
berabere bitme şansı yok mu? ankette yok da![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Mutlaka biri kazancak arkadaşlar![]()
bundan sonraki maçların hepsi final maçı !!
Burak var mı Burak ? bitti mi cezası şimdi ?
Var, lisansları yetişirse Telles ile İzet de oynar.
Gollü , gerilimli , eglenceli bir beraberlik maçı olur bence.Skor tahminim 2-2.
Fark'ın açılması GSli oyuncularda bir hırs yaratacaktır bu maç onlar için kırılma maçı olur ligde tahminim 2-1 Galatasaray galibiyeti
bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum. zor olur ama, kazanır. 0-1 , 1-2.
http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiID=1677781
Lisan çıkmış Hajrovic'in,Bursa maçında oynar belki.
bizim gecen sene yasadigimizi bu sene GS yasiyor. geride olunca her mac final havasinda, bu da asiri gerilim yaratiyor. bursa disiplinli oynarsa basarili olabilir, GS tedirgin olacaktir. FBnin fark kapanir mi tedirginliginden daha buyuk bir baski var GS takiminin uzerinde. her puan kaybi sampiyonlugu daha da zor hale getirecek. daum kurnaz bir hoca, sinsi bir plani vardir yine![]()
Bizimkiler maç seçerek oynadıkları için bu maç seçtikleri maçların arasında olacaktır. Bu sebepten dolayı zevkli bir mücadele ve galibiyet bekliyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İyi oynayalım yeter kaç kaç kazandığımız önemli değil yeterki iyi oynayalım
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maçın önemi daha da fazlalaştı.Kazanırsak diyeceğim ki evet bu takım istiyor ancak beraberlik veya mağlubiyet halinde bu sezonu kafamda bitireceğim.
Yürüyedur Galatasarayım.
Lami cimi yok iyi oyun ya da kötü oyun hiç farketmez bu maçı kazanmak zorundayız.İnşallah iç saha alışkanlığımız devam eder ve kazanırız.
Fenerbahçe'nin mağlubiyetinden sonra bu maçta kazanmaktan başka seçeneğimiz yok.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Galatasaraylıyım ancak bu sezonki berbat (ötesi) oyunumuzu göz önüne aldığımızda fark yemeyiz umarım diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor içimden, oyumu Bursaspordan yana kullandım ancak tabiki Galatasarayımın kazanmasını isterim, ancak belki bu sezon kötü bir yerde bitirirsek, Aysal ve Mancini birlikte yolcu olurlarda bende rahatlarım
Maçın önemi arttı. İç sahada kaybetmiyoruz. Yüksek ihtimalle Hajrovic sahada, Telles 18'de. Ben kazanacağımızı ve bir nebze olsun yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum.
Takıma kadro kurmak çok zor fakat kalbimden geçen şu: Muslera-Sabri-Semih-Ceyhun-Telles-Melo-Selçuk-Sneijder-Hajrovic-Burak-Drogba
Zaten bütün sorunda o, rakibimiz zayıf olunca takımdaki hiç bir oyuncu oynamıyor, rakip Man Utd olsa, yine belki oynarlar umudu var, ama rakipler bunlar olunca oynamıyorlar. Elazığ maçını kazanmaya sevinir olduk, tamam geçen sezonlarda da zayıf takımlara yenildiğimiz oldu ama kupayı ben pek önemsemiyorum, ancak Drogba'nın sezon boyunca oynadığı bencil oyun, Burağın saçma sapan kartlar görmesi, melo bile yalandan kendini yerlere atmaya başladı, bu disiplinsizlik ne böyle, Galatasaray değil oynayan mahalle takımı sanki...
Ben doğdum doğalı hep Galatasaraylı oldum, hani bende ki Galatasaray sevgisi öyle bir şey ki, kendimden vazgeçerim takımımdan vazgeçmem, Galatasaray yenildiği zaman, uyuyamayanda benim, kazandığı zamanda sevinende benim, bence bu kötü oyundan sonra yakınmaya hakkım var diye düşünüyorum. Ligi 8. bitirdiğimiz dönemde bile bu kadar berbat oynamamıştık, kimse kusura bakmasın ama biz 2.yiz diye bir başarımız yok, ligdeki diğer takımlarında berbat oynamasndan dolayı hala 2.yiz. Ayrıca Galatasaray kalitesinde bir takımın sezonun daha yarısında 10 puan fark yemesi kabul edilebilir bir durum değil, ve eminim ki şuan benim kızdığım gibi Man UTD taraftarlarıda kendi forumlarında takımlarına kızıyordur, ligde 7. gittikleri içinBu maç bizim için çok önemli. Drogba bu maçta da bencilce oynamaya devam ederse, ne yazık ki Galatasaray'a başarı sağlayanların unutulmadığı gibi, zarar verenlerde unutulmaz.
Hani berbat oynuyoruz derken ligdeki durumumuzdan bahsetmiyorum, yani o kadar kaliteli oyuncularımız var ki şansa bile gol atıp maç kazanabiliriz ama oynadığımız oyun tatmin edici değil, beni tatmin etmiyor en azından.
Ancak şunuda ekleyeyim, yeni transferlerin takıma ne kadar etki edeceğini görmek gerek birazda, dediğiniz gibi ilerleyen zamanlarda Galatasaray beklediğimiz, umduğumuz oyuna dönebilir. Ancak ben hala 3 defans hattıyla oynayan Mancini'nin neden sol beke oyuncu transferi yaptığını anlamakta zorlanıyorum, ama umarım bir sebebi vardır
Bursaspor Daum'un sistemine alışmış gibi görünüyor.Oyun disiplininden kopmazlarsa kazanırlar gibime geliyor.İnşallah kazanırlarda puan farkı azalmaz![]()
Bugün bizim için özel bir gün,o güzel anonsu inşallah bir çok kez duyarız maçta.
Galatasarayımız'ın golü 10 numaralı formasıyla Oktaaaaay.....
Melo 100. maçına çıkıyor, Metin Oktay'ın doğumgünü, İstanbul'da sanıyorum hava da fena değil, dün rakibin yenilmiş. Kazanmasalar bile adam gibi oynasınlar, en azından sağlık olsun diyebilelim gönül rahatlığıyla.
Bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Bursaspor'un yükselişi Galatasaray'ın da düşüşü söz konusu. Kupa maçlarında ve antep maçında hiç umut vermedi doğrusu takım. O yüzden Bursa'yı bir adım önde görüyorum.
Yine stadımız bir oyuncunun daha ayağını eline vermesinde beraberlikte kafi benim için![]()
[YOUTUBE="cZzLVBb3low"]Aslolan Galatasaray[/YOUTUBE]
Niyeyse çok hoşuma gidiyor bu şarkı,sabah akşam dinliyorum.Fena gaza getiriyor,bugünde içimde farklı hisler var,güzel şeyler olacak gibi.
Telles oynamayacakmış gene. Lisansı yetişmemiş. Gene Sabri oynayacak sol tarafta. Ya hoca Telles'in olmadığı bir maçta 3-5-2 de ısrar etmez inşallah. 2-1 GS galibiyeti bekliyorum.