Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

15 57.69%
  • Bursaspor

7 26.92%
  • Berabere

4 15.38%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor | STSL 19. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Galatasaray - Bursaspor | STSL 19. Hafta

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutlaka kazanmamız gereken bir maç,iyi de olsak kötü de olsak.Kazanma alışkanlığı edinelim ki takımın oyunu da zamanla düzelsin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mancini ile içeride ki bütün maçları kazandık. Bu maç ile seri son bulabilir, Bursaspor çıkışta, yeni forvetleri de etkili. Zor maç.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

berabere bitme şansı yok mu? ankette yok da
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Mutlaka biri kazancak arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bundan sonraki maçların hepsi final maçı !!

Burak var mı Burak ? bitti mi cezası şimdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Var, lisansları yetişirse Telles ile İzet de oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gollü , gerilimli , eglenceli bir beraberlik maçı olur bence.Skor tahminim 2-2.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Fark'ın açılması GSli oyuncularda bir hırs yaratacaktır bu maç onlar için kırılma maçı olur ligde tahminim 2-1 Galatasaray galibiyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum. zor olur ama, kazanır. 0-1 , 1-2.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiID=1677781

Lisan çıkmış Hajrovic'in,Bursa maçında oynar belki.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bizim gecen sene yasadigimizi bu sene GS yasiyor. geride olunca her mac final havasinda, bu da asiri gerilim yaratiyor. bursa disiplinli oynarsa basarili olabilir, GS tedirgin olacaktir. FBnin fark kapanir mi tedirginliginden daha buyuk bir baski var GS takiminin uzerinde. her puan kaybi sampiyonlugu daha da zor hale getirecek. daum kurnaz bir hoca, sinsi bir plani vardir yine

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bizimkiler maç seçerek oynadıkları için bu maç seçtikleri maçların arasında olacaktır. Bu sebepten dolayı zevkli bir mücadele ve galibiyet bekliyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

İyi oynayalım yeter kaç kaç kazandığımız önemli değil yeterki iyi oynayalım

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maçın önemi daha da fazlalaştı.Kazanırsak diyeceğim ki evet bu takım istiyor ancak beraberlik veya mağlubiyet halinde bu sezonu kafamda bitireceğim.

Yürüyedur Galatasarayım.

Lami cimi yok iyi oyun ya da kötü oyun hiç farketmez bu maçı kazanmak zorundayız.İnşallah iç saha alışkanlığımız devam eder ve kazanırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe'nin mağlubiyetinden sonra bu maçta kazanmaktan başka seçeneğimiz yok.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    London

Galatasaraylıyım ancak bu sezonki berbat (ötesi) oyunumuzu göz önüne aldığımızda fark yemeyiz umarım diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor içimden, oyumu Bursaspordan yana kullandım ancak tabiki Galatasarayımın kazanmasını isterim, ancak belki bu sezon kötü bir yerde bitirirsek, Aysal ve Mancini birlikte yolcu olurlarda bende rahatlarım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Galatasaraylıyım ancak bu sezonki berbat (ötesi) oyunumuzu göz önüne aldığımızda fark yemeyiz umarım diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor içimden, oyumu Bursaspordan yana kullandım ancak tabiki Galatasarayımın kazanmasını isterim, ancak belki bu sezon kötü bir yerde bitirirsek, Aysal ve Mancini birlikte yolcu olurlarda bende rahatlarım
    Berbat ötesi Galatasaray ligde 2. fark atmasında korktuğunuz Bursa ligde 8. durumda.

Tamam kötü oynuyoruz,iyi değiliz belki yeniliriz ama bu kadar da yerin dibine sokmanın gereği yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Maçın önemi arttı. İç sahada kaybetmiyoruz. Yüksek ihtimalle Hajrovic sahada, Telles 18'de. Ben kazanacağımızı ve bir nebze olsun yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum.

Takıma kadro kurmak çok zor fakat kalbimden geçen şu: Muslera-Sabri-Semih-Ceyhun-Telles-Melo-Selçuk-Sneijder-Hajrovic-Burak-Drogba

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Berbat ötesi Galatasaray ligde 2. fark atmasında korktuğunuz Bursa ligde 8. durumda.

Tamam kötü oynuyoruz,iyi değiliz belki yeniliriz ama bu kadar da yerin dibine sokmanın gereği yok.
    Zaten bütün sorunda o, rakibimiz zayıf olunca takımdaki hiç bir oyuncu oynamıyor, rakip Man Utd olsa, yine belki oynarlar umudu var, ama rakipler bunlar olunca oynamıyorlar. Elazığ maçını kazanmaya sevinir olduk, tamam geçen sezonlarda da zayıf takımlara yenildiğimiz oldu ama kupayı ben pek önemsemiyorum, ancak Drogba'nın sezon boyunca oynadığı bencil oyun, Burağın saçma sapan kartlar görmesi, melo bile yalandan kendini yerlere atmaya başladı, bu disiplinsizlik ne böyle, Galatasaray değil oynayan mahalle takımı sanki...

Ben doğdum doğalı hep Galatasaraylı oldum, hani bende ki Galatasaray sevgisi öyle bir şey ki, kendimden vazgeçerim takımımdan vazgeçmem, Galatasaray yenildiği zaman, uyuyamayanda benim, kazandığı zamanda sevinende benim, bence bu kötü oyundan sonra yakınmaya hakkım var diye düşünüyorum. Ligi 8. bitirdiğimiz dönemde bile bu kadar berbat oynamamıştık, kimse kusura bakmasın ama biz 2.yiz diye bir başarımız yok, ligdeki diğer takımlarında berbat oynamasndan dolayı hala 2.yiz. Ayrıca Galatasaray kalitesinde bir takımın sezonun daha yarısında 10 puan fark yemesi kabul edilebilir bir durum değil, ve eminim ki şuan benim kızdığım gibi Man UTD taraftarlarıda kendi forumlarında takımlarına kızıyordur, ligde 7. gittikleri için Bu maç bizim için çok önemli. Drogba bu maçta da bencilce oynamaya devam ederse, ne yazık ki Galatasaray'a başarı sağlayanların unutulmadığı gibi, zarar verenlerde unutulmaz.

Hani berbat oynuyoruz derken ligdeki durumumuzdan bahsetmiyorum, yani o kadar kaliteli oyuncularımız var ki şansa bile gol atıp maç kazanabiliriz ama oynadığımız oyun tatmin edici değil, beni tatmin etmiyor en azından.

Ancak şunuda ekleyeyim, yeni transferlerin takıma ne kadar etki edeceğini görmek gerek birazda, dediğiniz gibi ilerleyen zamanlarda Galatasaray beklediğimiz, umduğumuz oyuna dönebilir. Ancak ben hala 3 defans hattıyla oynayan Mancini'nin neden sol beke oyuncu transferi yaptığını anlamakta zorlanıyorum, ama umarım bir sebebi vardır

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Zaten bütün sorunda o, rakibimiz zayıf olunca takımdaki hiç bir oyuncu oynamıyor, rakip Man Utd olsa, yine belki oynarlar umudu var, ama rakipler bunlar olunca oynamıyorlar. Elazığ maçını kazanmaya sevinir olduk, tamam geçen sezonlarda da zayıf takımlara yenildiğimiz oldu ama kupayı ben pek önemsemiyorum, ancak Drogba'nın sezon boyunca oynadığı bencil oyun, Burağın saçma sapan kartlar görmesi, melo bile yalandan kendini yerlere atmaya başladı, bu disiplinsizlik ne böyle, Galatasaray değil oynayan mahalle takımı sanki...

Ben doğdum doğalı hep Galatasaraylı oldum, hani bende ki Galatasaray sevgisi öyle bir şey ki, kendimden vazgeçerim takımımdan vazgeçmem, Galatasaray yenildiği zaman, uyuyamayanda benim, kazandığı zamanda sevinende benim, bence bu kötü oyundan sonra yakınmaya hakkım var diye düşünüyorum. Ligi 8. bitirdiğimiz dönemde bile bu kadar berbat oynamamıştık, kimse kusura bakmasın ama biz 2.yiz diye bir başarımız yok, ligdeki diğer takımlarında berbat oynamasndan dolayı hala 2.yiz. Ayrıca Galatasaray kalitesinde bir takımın sezonun daha yarısında 10 puan fark yemesi kabul edilebilir bir durum değil, ve eminim ki şuan benim kızdığım gibi Man UTD taraftarlarıda kendi forumlarında takımlarına kızıyordur, ligde 7. gittikleri için Bu maç bizim için çok önemli. Drogba bu maçta da bencilce oynamaya devam ederse, ne yazık ki Galatasaray'a başarı sağlayanların unutulmadığı gibi, zarar verenlerde unutulmaz.

Hani berbat oynuyoruz derken ligdeki durumumuzdan bahsetmiyorum, yani o kadar kaliteli oyuncularımız var ki şansa bile gol atıp maç kazanabiliriz ama oynadığımız oyun tatmin edici değil, beni tatmin etmiyor en azından.

Ancak şunuda ekleyeyim, yeni transferlerin takıma ne kadar etki edeceğini görmek gerek birazda, dediğiniz gibi ilerleyen zamanlarda Galatasaray beklediğimiz, umduğumuz oyuna dönebilir. Ancak ben hala 3 defans hattıyla oynayan Mancini'nin neden sol beke oyuncu transferi yaptığını anlamakta zorlanıyorum, ama umarım bir sebebi vardır
    Senin düşüncene saygı duyuyorum ancak ben hala önce ki mesajımda ki gibi düşünüyorum.

Bursaspor Daum'un sistemine alışmış gibi görünüyor.Oyun disiplininden kopmazlarsa kazanırlar gibime geliyor.İnşallah kazanırlarda puan farkı azalmaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bugün bizim için özel bir gün,o güzel anonsu inşallah bir çok kez duyarız maçta.

Galatasarayımız'ın golü 10 numaralı formasıyla Oktaaaaay.....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo 100. maçına çıkıyor, Metin Oktay'ın doğumgünü, İstanbul'da sanıyorum hava da fena değil, dün rakibin yenilmiş. Kazanmasalar bile adam gibi oynasınlar, en azından sağlık olsun diyebilelim gönül rahatlığıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Bursaspor'un yükselişi Galatasaray'ın da düşüşü söz konusu. Kupa maçlarında ve antep maçında hiç umut vermedi doğrusu takım. O yüzden Bursa'yı bir adım önde görüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yine stadımız bir oyuncunun daha ayağını eline vermesinde beraberlikte kafi benim için

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="cZzLVBb3low"]Aslolan Galatasaray[/YOUTUBE]

Niyeyse çok hoşuma gidiyor bu şarkı,sabah akşam dinliyorum.Fena gaza getiriyor,bugünde içimde farklı hisler var,güzel şeyler olacak gibi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Telles oynamayacakmış gene. Lisansı yetişmemiş. Gene Sabri oynayacak sol tarafta. Ya hoca Telles'in olmadığı bir maçta 3-5-2 de ısrar etmez inşallah. 2-1 GS galibiyeti bekliyorum.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri