Zaten bütün sorunda o, rakibimiz zayıf olunca takımdaki hiç bir oyuncu oynamıyor, rakip Man Utd olsa, yine belki oynarlar umudu var, ama rakipler bunlar olunca oynamıyorlar. Elazığ maçını kazanmaya sevinir olduk, tamam geçen sezonlarda da zayıf takımlara yenildiğimiz oldu ama kupayı ben pek önemsemiyorum, ancak Drogba'nın sezon boyunca oynadığı bencil oyun, Burağın saçma sapan kartlar görmesi, melo bile yalandan kendini yerlere atmaya başladı, bu disiplinsizlik ne böyle, Galatasaray değil oynayan mahalle takımı sanki...
Ben doğdum doğalı hep Galatasaraylı oldum, hani bende ki Galatasaray sevgisi öyle bir şey ki, kendimden vazgeçerim takımımdan vazgeçmem, Galatasaray yenildiği zaman, uyuyamayanda benim, kazandığı zamanda sevinende benim, bence bu kötü oyundan sonra yakınmaya hakkım var diye düşünüyorum. Ligi 8. bitirdiğimiz dönemde bile bu kadar berbat oynamamıştık, kimse kusura bakmasın ama biz 2.yiz diye bir başarımız yok, ligdeki diğer takımlarında berbat oynamasndan dolayı hala 2.yiz. Ayrıca Galatasaray kalitesinde bir takımın sezonun daha yarısında 10 puan fark yemesi kabul edilebilir bir durum değil, ve eminim ki şuan benim kızdığım gibi Man UTD taraftarlarıda kendi forumlarında takımlarına kızıyordur, ligde 7. gittikleri içinBu maç bizim için çok önemli. Drogba bu maçta da bencilce oynamaya devam ederse, ne yazık ki Galatasaray'a başarı sağlayanların unutulmadığı gibi, zarar verenlerde unutulmaz.
Hani berbat oynuyoruz derken ligdeki durumumuzdan bahsetmiyorum, yani o kadar kaliteli oyuncularımız var ki şansa bile gol atıp maç kazanabiliriz ama oynadığımız oyun tatmin edici değil, beni tatmin etmiyor en azından.
Ancak şunuda ekleyeyim, yeni transferlerin takıma ne kadar etki edeceğini görmek gerek birazda, dediğiniz gibi ilerleyen zamanlarda Galatasaray beklediğimiz, umduğumuz oyuna dönebilir. Ancak ben hala 3 defans hattıyla oynayan Mancini'nin neden sol beke oyuncu transferi yaptığını anlamakta zorlanıyorum, ama umarım bir sebebi vardır