Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Kasımpaşa kazanır
fenerbahçeye oy attım bakalım tutucak mı yine![]()
Bu maç kötü giden serinin patlaması olacaktır,tahminim 3-0
Kasımpaşa çok formsuz son haftalarda,puan almasına imkan vermiyorum,Fenerbahçe kazancaktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bu macta temkinliyim yine ben. kasimpasa formsuz da olsa eksiksiz bir kadroya sahipler. istediklerinde sonuc alabilecek guce sahipler. bizim takimsa en onemli silahi hucum gucunun tamamindan mahrum sayilir. caner, sow, emenike, webo. asist ve gol sahipleri yoklar. pek rotasyon yapan bir takim olmadik simdiye kadar, o yuzden mac icinde uyumsuzluk kaynakli sikintilar olabilir. ozellikle gol bulmakta zorlaniriz diye dusunuyorum, o yuzden mumkunse gol yemeden tamamlamak lazim maci. yoksa puan kaybi yuksek ihtimal diyorum.
200 istemistim 100 yapmıslar olsun o da iyidir.Diğer fahiş bilet fiyatı uygulayan anadolu kuluplerine de aynı tarifeyi çekeriz umarım.
Bu arada bilmeyenler için Kasımpasa maçına özel , deplasman tribünü bilet fiyatı 100 tl.
Maça gelirsek Kasımpasa son dönemlerde berbat ama bizde as kadromuzdan 5-6 eksikle cıkacagız maça zor olacak bizim icinde ama biletler bitmiş taraftarımızın destegiyle 2-0 kazanırız diye düsünüyorum.
Fenerbahcenin misafir bilet fiyatlarina cektigi ayari gordum. Cok zamandir bekliyordum boyle bir haraket ama kimse yapmiyordu. Kasimpasalilar saskina donmus![]()
Fenerbahçe eksikleri olmasa performansı dibe vuran Kasımpaşa'yı yenerdi büyük ihtimal ama çok önemli eksikler var,her ne kadar Kasımpaşa'nın form durumu çok kötü olsa da acaba dedirtiyor.Savunma oyuncuları yine hücumda ön plana çıkmazsa bu maçta da puan kaybetme ihtimalleri yüksek diye düşünüyorum.
So what?
Saike
Fenerbahçe top oynamaya çıkarsa farklı kazanır.Geçen haftanın etkisindeyse hala sıkıntı yaşayabilir eksikler önemli sonuçta.
Savunma hattından bir tek Alves var, hücum hattından da Emenike. Maç tamamen orta sahada geçecek. Orta sahada Topal, Holmen, Alper şeklinde oynarsak ben avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Ama gidip Cristian ve Meireles gibi adamlar saahaya çıkarsa zaten Sow, Caner ve Gökhan yokken çok sıkıntı yaşarız. Kesinlikle orta sahada tempo yapacak adamlara ihtiyaç var.
Normal şartlarda Kasımpaşa baya zorlar derdim ama Şota'nın takımlarının ligin 2. yarısında yaşadıkları çöküş ve kendisinin de buna herhangi bir çözüm üretememesinden dolayı beklenenden çok daha rahat bir FB galibiyeti olacağını tahmin ediyorum.
Fenerbahçe orta sahada Emre-Meireles gibi isimler yerine Cristian, Holmen ve Alper gibi daha enerjik ve daha istekli oyuncularını oynatırsa en az 3-4 fark olur bence. Forvet sıkıntısı da varken bu kadronun kanatsız (bekler zaten sürekli bindiriyor), kalabalık orta sahayla oynaması gerekir. 4-1-3-1-1 veya 3-5-2 gibi sistemler FB için daha ideal olur diye düşünüyorum.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
3-4 farkli galibiyet mi, totem yapiyon galiba hocam
bek demissin de caner cezali, gokhan hafta boyunca antremana cikmadi. forvetlerden elde tek saglam kuyt var ve atilan gollerin de nerdeyse tamami bu forvetlerden gelmisken 3-4 gol ruya. kasimpasayi da bu kadar dusurmeye luzum yok, kadrosunu biliyoruz. ne malum bu macla cikisa gecmeyecekleri. eksikleri yok, tam takim cikacaklar. acikcasi hersey aleyhimize gelismis bu durumda.
umarim temenni ettiginiz gibi 3-4 farkli kazaniriz da ben haksiz cikarim
GSli arkadaslarin rahat mac olacak havasinda olmalarini anlamis degilim. herhalde totem diyorum bunlarin hepsi.![]()
Kasımpaşanın kaç aydır galibiyeti yok bilmiyorum. Fenerbahçe seyircisinin önünde kötü gidişe dur diyecektir. Kuyt ve Emenika gibi üst düzey forvetleri var. En az 3 gol atar Fenerbahçe, an fazla da 1 gol yer.
Caner'le Gökhan'ın durumunu bilmiyordum. Öyleyse işler değişebilir. Ama genede dediğim tarz bir orta saha ile Fenerbahçe'nin işinin kolaylaşacağını düşünüyorum. Çünkü kadrosunu beğensem de Kasımpaşa'nın iyi oyuncuları hep ofansif oyuncular (Babel, Scarione, Adem, Viudez, Tunay, Malki). Kalede Isaksson, savunmada Donk-Yalçın ve orta alanda da Castro iyi oyuncular mutlaka ama maçın kaderini etkileyecek kalitede değiller. Böyle bir kadroya karşı en mantıklısı önde pres yapmak. Topla oynamalarına izin verir ve boş alan bırakırsan o zaman işin zorlaşır.
Bu sezon takip ettiğim kadarıyla Caner dışında kişisel performansı sivrilen pek oyuncu yok Fenerbahçe'de. Yani demek istediğim takım oyunu daha bir ön planda. O yüzden kim oynarsa oynasın çıkıp bir şeyler yapıyor. Sow olmuyor Webo atıyor, o olmuyor Emenike atıyor, o olmuyor savunma oyuncuları atıyor vs... Geçen hafta da FB farklı kazanır demiştim, nitekim Sivas pek iyi değildi ama kırmızı kart işi bozmuştu.
Geçen hafta demişken bu maçın hakemi Fırat Aydınus. Bakalım geçen seneki sıkıntıdan sonra nasıl bir yönetim gösterecek. Günah mı çıkartacak, normal bir yönetim mi gösterecek yoksa siz beni yaktınız ben de sizi yakacağım diye mi çıkacak o da merak konusu.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
caner ve gg yok bekler SIKINTILI fenerin forvettede SIKINTI var bence zorda olsa kazanirlar 1-0 yada 2-1.
Rahat galibiyet alırız.Formsuz olsak da kimse unutmasın Fenerbahçeden bahsediyoruzEmenike yapar şovunu
![]()
Kazanacağız ama Aydınus'un lehimize vereceği hatalar maçın önüne geçirilecek.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
iki ucu ...lu degnek. bizim lehimize duduk calsa bak af maci denicek, obur turlu durumda firat aydinus zaten GSliydi denecek. harbiden zor is
tek adamakilli yorum ariften geldi, samimi dusuncesini belirtmisadam gibi forvet kalmamisken elimizde yarim emenike ve yetenek dusmani kuytla rahat galibiyet imkansiz. 1-0 olsun bizim olsun
![]()
Ben de Aydınus'un kasıtlı olarak bu maça atandığına inanıyorum. Zaten yıllardır bu adamın tetikçi olduğunu ve bu tür maçları katletmesi için atandığına inanan birisiyim. Şimdi de bizim maça atadılar ve rezalet kararlarla FB maçı kazanacak ve herkese FB hakemler sayesinde maç kazanıyor dedirtecekler.
Bazı arkadaşlar ne alakası var bu kadar da abartı olmaz diyebilir ama bu adamın hala hakemlik yapıyor olması bile futbola ve Türk insanına hakarettir.
Fenerbahçe'nin ilk 11'i maçın sonucuna doğrudan etki edecek. Kasımpaşa belki çıkışa geçmek isteyebilir ama inanılmaz kötü oynuyorlar, Kadıköy'de kazanmaları zor. Fenerbahçe'de bazı isimler şüpheli deniyor onların oynayıp oynamaması kadar, oynarlarsa verecekleri katkı da önemli.
Ayrıca Elazığspor kalecisinden sonra ligin en kötü isabetli şut/gol yeme oranına sahip Volkan'ın da performansı kritik.
Kulp bulmakla alakası yok. Ben normalde bütün hakemlerin kötü olduğuna inanıyorum ama Fırat Aydınus'un yaptıkları kötü ve formsuzlukla açıklanacak gibi değil. Diğer FB maçlarında kızgınlıkla Federasyon falan diyoruz ama onlar genellikle anlık söylemler. Ama Fırat Aydınus'un yıllardır yaptıkları ortada, özellikle geçen sene Caner Erkin olayı herşeyi açıklıyor. Bir hakem maça şartlanarak çıkıyorsa o adamın iyi niyetli olduğunu kimse söyleyemez. Bu adam sadece bizim maçlarımızda değil bütün maçlarda böyle. Sene başında yönettiği maçları da biliyoruz. Yıllardır katlettiği maçların haddi hesabı yok. Üstelik Sivas maçı yaşanmışken ve Fırat Aydınus'un son FB maçı geçen seneki Eskişehir maçıyken niye bu maça atanır. Bu atamanın futbolla alakası olduğuna kesinlikle inanmıyorum, yine Zekeriya Alp kurnazlığıdır. Hakemlerini savunmaya devam etsin.
Fenerbahçe mi yakmış aydınus'u? İlginç
Evimizde olmamızın avantajıyla zorlanarak kazanacağımızı düşünüyorum. Alper ve kuyt'tan gol bekliyorum.
Last edited by Nedvedmania : 16.Şubat.2014 at 17:34 Reason: Tapatalk kısmı düzenlendi
Fenerbahçe bu eksiklerle zor bir deplasmanda olsa puan kaybeder derdim ama hem içerde oynuyor hem de karşısında çok formsuz bir kasımpaşa var.Tek farklı Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
Neyi bildiğimi söylüyorum Fırat Aydınus'un yönettiği maçlar. Bunun üstüne daha neyi tartışıcaz. Madem o kadar hassassın hakkı yenen takımların yanında durursun. Maçın başlamasıyla bir alakası yok isterse Fırat Aydınus mükemmel maç yönetsin daha önceki vukuatlarına bakarım ben. Bu dediklerimi diğer hiçbir hakem hakkında söylediğime de denk gelemezsin. Israrla da Fırat Aydınus'un bu şekilde bir hakem olduğunu savunurum.
Hakkı yenen takım ne demek ? Hakem hata yapar , penaltı vermez , kırmızıyı göstermez ya da gösterir , bir pozisyonu göremeyebilir. Şimdi hakem bu hataları yaptığı için karşı takımının hakkını mı yemiş olur ? Eğer öyle düşünüyosan tartışmayı uzatmaya hiç gerek yok. Fırat Aydınus FIFA kokartlı bir hakemimizdir. UEFA'nın Avrupa'da en çok maç verdiği hakemlerden biridir. Ama sen gelmiş adama tetikçi gibi şeyler söylüyosun. Hatasız hakem olmaz bir kere bunu tartışmaya bile gerek yok. Ama sen adamın bu tür maçları katletmesi için özel olarak görevlendirildiğini söylüyosun. Bir bildiğin varsa söylersin. Önceki maçlarda onun maçı katletmek için atandığına dair en ufak bir bilgi verirsen senden özür diler haklı olduğunu söylerim.
Kasımpaşa çok kötü gidiyor ancak Fenerbahçe'nin de eksikleri var o yüzden kafa kafaya bir maç olacaktır bence.Sürpriz bir Kasımpaşa galibiyetine şaşırmam.