Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 70.83%
  • Berabere biter

4 16.67%
  • Kasımpaşa kazanır

3 12.50%
1 ile 30 arası toplam 197 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 21. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Arkadaşım bişey biliyosan söyle yoksa kendi yaptığın çıkarımla hakemlere iftira atma. Ben bu konularda biraz hassasım. Maç bir başlasın bitsin ondan sonra hakem kararları tartışılır. Ama sen maç daha başlamadan çıkar adama laf atarsan orda dur derler.
    Neyi bildiğimi söylüyorum Fırat Aydınus'un yönettiği maçlar. Bunun üstüne daha neyi tartışıcaz. Madem o kadar hassassın hakkı yenen takımların yanında durursun. Maçın başlamasıyla bir alakası yok isterse Fırat Aydınus mükemmel maç yönetsin daha önceki vukuatlarına bakarım ben. Bu dediklerimi diğer hiçbir hakem hakkında söylediğime de denk gelemezsin. Israrla da Fırat Aydınus'un bu şekilde bir hakem olduğunu savunurum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by himone View Post
    Neyi bildiğimi söylüyorum Fırat Aydınus'un yönettiği maçlar. Bunun üstüne daha neyi tartışıcaz. Madem o kadar hassassın hakkı yenen takımların yanında durursun. Maçın başlamasıyla bir alakası yok isterse Fırat Aydınus mükemmel maç yönetsin daha önceki vukuatlarına bakarım ben. Bu dediklerimi diğer hiçbir hakem hakkında söylediğime de denk gelemezsin. Israrla da Fırat Aydınus'un bu şekilde bir hakem olduğunu savunurum.
    Hakkı yenen takım ne demek ? Hakem hata yapar , penaltı vermez , kırmızıyı göstermez ya da gösterir , bir pozisyonu göremeyebilir. Şimdi hakem bu hataları yaptığı için karşı takımının hakkını mı yemiş olur ? Eğer öyle düşünüyosan tartışmayı uzatmaya hiç gerek yok. Fırat Aydınus FIFA kokartlı bir hakemimizdir. UEFA'nın Avrupa'da en çok maç verdiği hakemlerden biridir. Ama sen gelmiş adama tetikçi gibi şeyler söylüyosun. Hatasız hakem olmaz bir kere bunu tartışmaya bile gerek yok. Ama sen adamın bu tür maçları katletmesi için özel olarak görevlendirildiğini söylüyosun. Bir bildiğin varsa söylersin. Önceki maçlarda onun maçı katletmek için atandığına dair en ufak bir bilgi verirsen senden özür diler haklı olduğunu söylerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Koca Türkiye'nin en iyi hakemleri bu kadar oluyorsa bu kadardır. Çok biliyorsan kendin çık hakemlik yap. Bütün hakemlere laf atıp duruyorsun dikkatimi çekti de. Bu kadar abartma Veya git Liverpool'u falan tut EPL falan izle

Mesaj Yetkileri