Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Koca Çınar Geri Dönmekte | M.K.E. Ankaragücü | 2. Sezon

Default Koca Çınar Geri Dönmekte | M.K.E. Ankaragücü | 2. Sezon

Günlerden Pazar günü sabah yürüyüşü için sahile gidip spor yapalım dedik. Sabah yürüyüşü için sahile gelip koşulara da başlarken tam o sırada cep telefonuma mesaj geldi. Mesajı atan arkadaşım menajerlik organizasyonu işleri yapan harun.. Bana acil olarak döner misin diye mesaj atmış. Bende acil olarak aradım. Halil hocam seninle acil olarak buluşup görüşmemiz lazım 2 saat sonra ortaköydeki ofisimde buluşalım dedi. Bende tamam buluşuruz diyerekten hemen eve gidip hazırlık yaptım. Daha sonra harun ile ofiste buluştuk. Bana kendime gelen iş tekliflerini anlattı. Biri yurtdışı diğeri 1 yurtiçi olmak üzere 2 takımdan antrenörlük tekliflerin geldiğini tek tek anlattı. Bende bana zaman vermesi gerektiğini söyledim. Ama ofisteki görüşmede Rubin Kazanın teklifini reddettiğimi açıkladım. Çünkü Rusya soğuk memleket ve uzak benim oralarda uyum sağlayamayacağımı düşündüğüm için yine teklife teşekkür ettiğimi söyledim.

Diğer teklifin ise M.K.E Ankaragücü Spor Kulübünden geldiğini söyledi. Başkan Mehmet Yiğiner’in Harunu arayıp bizim Halil Hoca’ya bu yıl ihtiyacımız var. Teklifimizi kabul ederse seve seve onunla çalışabiliriz demişler. Bende harundan bu konuda düşünmek için biraz zaman istedim. Birden İstanbul’dan Ankara’ya gitmek öyle kolay değil dedim. Bunun ailesi var çevren var kulüple uyum sağlama konusu var var da var yani..

Enine boyuna kadar düşündüm durdum taşındım ve bir karar verdim. Ankaragücüyle tarih yazacağım. Ya o kupalar benim olacak yada kupalar tarih olarak başkalarında olacak. 2 gün sonra karar verdiğimi Harunu arayarak konuştum. Harun ben kesin kararımı verdim, Ankaragücünde olabilirim istersen Mehmet Beyi de ofise çağır oturup konuşalım dedim. Kendisi olur hocam sen yeterki iste diyip işi hızlıca bitirmek oda niyetindeydi. Akşamüzeri Mehmet başkan ben ve harun ofisteydik. Sıcak çaylar lıkır lıkır içilirken bir yandan tarihi adımlar için gereken konuşmalar yapılıyordu.

Mehmet Bey bana kulüple ilgili bütün sıkıntıları önce anlattı ve daha sonra finansal transfer konularıyla ilgili detaylı bilgiler verdi. Bende şartlar ne olursa olsun böyle fedakarlık yapan camiası büyük geçmişi çınar taraftarı hırslı olan bir kulübe başarı getirmek bana kutsal bir görev gibi görerek teklifinizi kabul ettiğimi söyledim. Mehmet başkan da o zaman hocam çantanı herşeyini hazırla ilk uçakla Ankara’ya gidiyoruz dedi. Bende başkan ben zaten hazırım önemli olan kulübün bana hazır olması diyerekten ilk uçakla Ankara’ya gidecektik.

Harun ben eve geldiğimde hocam gece 3’de Atatürk Havaalimanında olacağız. Mehmet başkan, kulüpten başka yönetici sen ben 4müz Ankara için gideceğiz dedi. Bende havaalimanında görüşürüz diyerekten yola çıktım… Yola çıktığımda bütün en yakın ve dostlarımı aradım. Daha sonra yolda giderkene aklımdan Ankara’nın o güzel yerleri aklımda canlandı.. Ve eski geçmişim film şeridi gibi önümden geçti. Tabi kolay değil yeni şehir yeni takım yeni ortam yeni başarılar.. ama tabiki de içimdeki heyecanı da daha üzerimden atamamıştım.

Neyse arabayı havalimanında park edip, iç hatlara doğru yöneldim. İçerde hemen Mehmet başkan, Kulüpteki başka bir yönetici ve Harunu gördüm. Hocam hoşgeldiniz sizi bu kadar kısa zaman da tekrar görmek çok güzel dediler. Daha sonra uçağa binme vaktimiz geldi diyince uçağa bindik. Ve dosdoğru Ankara’ya gidiyorduk… Uçaktaki konuşmalardan duyduğum kadarıyla taraftar olsun, kulübün önemli kişileri beni havalimanında karşılayacaklarını öğrendim. Bana verilen değer ve saygıya karşılık başarı tabikide şart oldu. Diğer yandan da Ankara müziklerini dinliyordum..

[YOUTUBE="5ga16fpqpJs"]ANKARANIN BAĞLARI[/YOUTUBE]

Ankara’ya indiğimizde çok güzel bir atmosfer vardı. Özellikle iç hatlar kısmındaki o çoşku o hava çok güzeldi. Tabiki üzerimde yorgunluk da vardı. Daha sonra mehmet başkanın arabasıyla kalacağım otele bırakıldım. Ertesi gün resmi imza töreni olacaktı. Tabi otelde bir güzel dinlendikten sonra zaten sabah neki demeden 2 de resmi imza töreni için hazırlık yapıyordum. Takım elbiselerim bana ulaşmasını bekliyordum.

Herşeyi tamamladıktan sonra mehmet başkan ve ekibiyle harunda gelmesiyle doğruca Ankaragücüspor Beştepe Tesislerine geldik. Tabi ordaki yerel basın ve ulusal basının kalabalık olmasıyla içeriye biraz zor girdik. Neyse tabiki de basındaki arkadaşlar olsun gerek diğer kulüp çalışanları oldukça sempatik ve saygılıydılar. Bende tabi aynı şekilde davrandım.. Artık herşey imzaya kaldı. Evet birkaç önemli konuşmamız gerekti. Tabiki mehmet başkan beni niye neden ve ilerisi için hedeflerini tek tek sıralayarak anlattı. Ve sıra bana gelmişti. Ben ise kulübe gelirken biraz düşünceliydim fakat her sorunun bir cevabını muhakkak vardır diye tek tek çözümleyerek ve kısa zamanda net bir karara vararak bu büyük camia’ya yakışır başarıları getirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphe duymaması gerektiğini söyledim.
    Last edited by karakartalbjkk : 27.Ağustos.2014 at 10:44

Hadi Bismillahirrahmanirrahim, Ankara'ya Hoşgeldin Bakalım Takımı Bataklıktan Çıkarabilecek miyiz ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

başarılar dilerim ankaragücünü yine süper ligte istiyoruz

Başarılar.

Başarılar Ankaragücü hak ettiği yerlere gelecek

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Başarılar Ankaragücümüzü iyi yerlere getir

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Başarılar.

Başarılar dilerim
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hadi Bismillahirrahmanirrahim, Ankara'ya Hoşgeldin Bakalım Takımı Bataklıktan Çıkarabilecek miyiz ?
    Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başarılar
    Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    başarılar dilerim ankaragücünü yine süper ligte istiyoruz
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by ismaelbouzid View Post
    Başarılar Ankaragücü hak ettiği yerlere gelecek
    Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Başarılar Ankaragücümüzü iyi yerlere getir
    Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Başarılar dilerim
    Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar Tabiki de bende eski özlem olan Ankaragücünü çok iyi yerlere getirmek için elimden geleni yapacağım.

Ve imzalama merasimi başladı.. İmzalar atıldı. 1+1 yıllık imza sözleşmesi yapıldı.

Yerel ve Ulusal basında flaş haber olarak tvlerde de flaş haber olarak geçiyordum. Artık bundan sonrası çalışma vakti gelmişti. Ve kolları sıvayarak işleri yoluna oturtmaktı. İşe önce çalışma arkadaşlarımdan başlamıştım. Ümit Geçmen – Murat Türksoy - Yılmaz Bal ile Ana Kadro ile çalışacaktık. İlerleyen dönemler de tabiki de kadromuza kaliteli isimler gelebilir dedik. Mevcut Altyapıda fazla oynama yapmadık. Bunun nedeni maddi koşullardı.

BAŞKANIMIZ VE DİĞER YARDIMCI ANTRENÖRLERİMİZ

MURAT TÜRKSOY

ÜMİT GEÇMEN VE DİĞER YARDIMCILARIMIZ

ARMAMIZ

BAŞKANIMIZ MEHMET YİĞİNER

TARAFTARIMIZ

STADIMIZ

KULÜBÜMÜZÜN TARİHİ

DİRİLİŞ KAMPANYASI

Hedefimiz DİRİLİŞ başlatıp başarıları tek tek kulübe kazandırmak ve DİRİLİŞ marşımız buyrun..
    [YOUTUBE="725560t5ooc"]DİRİLİŞ MARŞI[/YOUTUBE]

KULÜBÜMÜZÜN HEDEFLERİ
    1) Süper Lig’e geri döndürüp eski Ankaragücü destanını yazmak..
    2) Kulüpteki ekonomik sorunları çözerek kar eden zarar etmeyen bir kulüp haline gelmek
    3) Futbolcu fabrikası yapıp örnek takım haline getirmek
    4) Kulübümüz tesisleşme sistemini dizayn edip altyapı ve diğer tesisleri en iyi hale getirmek

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Gel gel hep beraber bağıralım tekrardan 6'da 16'da

YENİ SEZONA BAŞLIYORUZ ÇALIŞMALAR BAŞLASIN..

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ

TAKIM TOPLANTIMIZ

KADROMUZ

TRANSFER DURUMLARIMIZ

2 tane kaliteli ve tecrübeli oyuncular aldık. Bir çoğu genç ve potansiyeli düşük futbolcularla anlaşarak karşılıklı sözleşmeleri fesh edildi. Böylelikle ekonomik anlamda da rahatlamış olacağız.

Metin Depe: Defans hattında bize çok lazım olacak. Kendisini ligden tanıyan vardır.

Mehmet Yılmaz: Eski Tsli uzun forvet ilerde bize çok katkı sağlayacak.

KOMBİNE DURUMUMUZ

LİGDEKİ KONUM VE DURUMUMUZ

LİG MAÇLARIMIZIN SONUÇLARI

İBRAHİM ŞAHİN İLE ERDEM UĞURLU ÜST DÜZEY PERFORMANS

TAKIMIMIZIN AĞABEYLERİNDEN SELİM TEBERİN KÖTÜ HABERİ

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar...

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

ligte iyisin selim teber kötü olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Altınordu'ya geçen seneden kılım vermeyelim puan falan

Bir Göztepe'li olarak Ankaragücünü pek sevmesekte bu soğukluğun giderilmesini düşünenlerdenim, başarılar

Kombine biletleri güzel olmuş. Tamamı satılmış herhalde. stad kapasitesi zaten o kadar galiba. Başlangıç güzel olmuş tebrikler.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Çok iyi başlamışız selim teber kötü olmuş ligde şu ana kadar bütün maçları da kazanmışız bütün kombineleri de tüketmişiz sakatlık dışında herhalde en iyi başlangıcı yapmışız.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Başarılar...
    Teşekkür ederim, sağolasın..
    Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    ligte iyisin selim teber kötü olmuş
    Evet selim teber sakatlanmasaydı çok güzel olacaktı ama yapacak bir şey yok.. Ligde tam gaz devam aynen 
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Altınordu'ya geçen seneden kılım vermeyelim puan falan
    Altınordu’ya puan muan yok şaka maka onlarda oyunda ama fena değiller..
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Bir Göztepe'li olarak Ankaragücünü pek sevmesekte bu soğukluğun giderilmesini düşünenlerdenim, başarılar
    Göztepeliler normalde ankaralılarla bir sıkıntısı var mı o hikayeyi bilmiyorum. Ama biz senle bu dostluğu başlatabiliriz. Sonuçta bu bir spor bunu anlasak yeterli hocam
    Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Kombine biletleri güzel olmuş. Tamamı satılmış herhalde. stad kapasitesi zaten o kadar galiba. Başlangıç güzel olmuş tebrikler.
    Bende bu kadar kombine satışı beklemiyordum ama harika oldu taraftarımız sağolsun..
    Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Çok iyi başlamışız selim teber kötü olmuş ligde şu ana kadar bütün maçları da kazanmışız bütün kombineleri de tüketmişiz sakatlık dışında herhalde en iyi başlangıcı yapmışız.
    Evet herşey güzel gidiyor nazar değmesin diyelim.. Bazı sakatlıklar sadece can sıkıcı oda kulüpte para yok olsa iyi bir sağlık ekibi kuracağım.

GALİBİYET SERİLERİMİZ DEVAM ETMEKTE..

TAKIMIN ESKİ FUTBOLCULARINDAN HAKAN KELEŞ TAKIMIN FORMUNDAN MEMNUN

TÜRKİYE KUPASINDA BAŞAKŞEHİR İLE KARŞILAŞTIK BAKALIM NELER OLACAK ?

TAKIMIN ESKİ FUTBOLCULARINDAN ÖZLEM YILMAZ TAKIMDAN DAHA HEYECANLI

BAŞAKŞEHİR BİZİ PENALTILARDA YENDİ MAALESEF ÜZÜLMEK YOK SENEYE DİYORUZ..

İLK YARIDAKİ LİG DURUMUMUZ

İLK YARIDAKİ BİTEN LİG MAÇLARIMIZIN SONUÇLARI

ARA TRANSFER DÖNEMİNE YAKLAŞIRKEN VE ARA DÖNEM TRANSFER DURUMLARI

Murat Yalçınkaya: Genç kalecimizi tecrübelensin diye kiraladık. Seneye ilk onbir de oynayabilir.

ANKARAGÜCÜNDE SEÇİM UFUKTA

ANKARAGÜCÜNDEKİ SEÇİM HEYECANI SÜRMEKTE..

TAKIMIN GENÇ YILDIZLARINDAN KAAN KANAK’IN KÖTÜ HABERİYLE SARSILDIK

BAŞKANLIK YARIŞINDA SON HIZLA DEVAM ETMEKTE..

Levent'i oyuna iyi yansıtamamışlar bence. Geçen sene takımı taşıyan oyunculardandı. Çok tanınan bir oyuncu olmadığından böyle sanırım. Benim kariyerimde de ilk sezondan serbest bırakıyordum malesef.

Gidişat gayet güzel, kombine durumunu yeni farkettim asaş stadı zaten o kadar kapasitesi sanırım. bildiğim kadarıyla takımın borcu çok, mali durumu adam etmek biraz zaman alacak

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Levent'i oyuna iyi yansıtamamışlar bence. Geçen sene takımı taşıyan oyunculardandı. Çok tanınan bir oyuncu olmadığından böyle sanırım. Benim kariyerimde de ilk sezondan serbest bırakıyordum malesef.
    Ya Levent Kaleyi ilk zamanlarda baktığım da fena değildi. Ama sonra sakatlanınca 3 yıldızdan 1.5 yıldıza kadar düştü. Bende boşuna masraf olmasın diye serbest bıraktım. Ama dediğin gibi keşke biraz daha adam gibi yapsalardı.

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Gidişat gayet güzel, kombine durumunu yeni farkettim asaş stadı zaten o kadar kapasitesi sanırım. bildiğim kadarıyla takımın borcu çok, mali durumu adam etmek biraz zaman alacak
    Kombineler çok güzel ya hocam ilaç gibi inşallah P.T.T. Birinci Lig de olduğumuz zaman da full çekeriz. Takımın mali durumu çok kötü ya şuana kadar iyi dayandık zaten onunla ilgili de ilerleyen vakitler de paylaşım yapacağım. Bu sene iyi gelir elde edersem iyidir seneye de akıllı transferlerle yürümeye devam..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bomba gibi gidiyoruz , inşAllah böyle devam eder.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Başakşehir maçı üzücüymüş :/

Bomba gibi gidiyoruz , inşAllah böyle devam eder.
    Aynen bomba gibi gidiyoruz, Bekle bizi SüperLig uzakta değilsin efsane geri dönecek..
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Başakşehir maçı üzücüymüş :/
    Hocam bu imkanlarla anca bu kadarını yapabildik. Seneye daha farklı olacağız. Tavsiye ve önerini beklerim.

HAZIRLIK MAÇI

İSKENDERUN MAÇI ANALİZİ

BAŞKANLIK SEÇİMLERE DOĞRU

GENÇ YETENEK BATUHAN GÜLCAN KİRALANDI

BAŞKAN SEÇİMLERİ İÇİN GERİ SAYIM SÜRÜYOR

TAKIMIN ESKİ KAPTANLARINDAN HAKAN KUTLU TAKIMIN FORMUNDAN DOLAYI HEYECANLI

SERKAN ŞİRİN ÖNÜMÜZDEKİ SEZON İÇİN BUCASPOR İLE ANLAŞTI

TAVŞANLI LİNYİTSPOR MAÇI ANALİZİ

TARAFTARIMIZ TAKIMDAN MEMNUN

YENİ BAŞKANIMIZ BELLİ OLDU SERHAT YAŞAR

YENİ BAŞKANIMIZDAN MESAJ VAR

BAYRAMPAŞA MAÇI ANALİZİ

YÖNETİM KULÜP GİDERLERİ İÇİN NAKİT PARA YARDIMI

OFSPOR MAÇI ANALİZİ

KREDİ GERİ ÖDEMELİ BAŞLIYOR

KIZILCIHAMAMSPOR MAÇI ANALİZİ

TAKIMIMIZIN YENİLMEZLİK SERİSİ DEVAM ETMEKTE..

KULÜBÜMÜZÜN ALTYAPI SEÇME DENEMELERİ BAŞLIYOR

ALT YAPIYA GELECEK GENÇ YETENEK VOLKAN SARI

KÖRFEZ FUTBOL KULÜBÜ MAÇI ANALİZİ

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Gidişat çok güzel iyi bir regen var mı bari ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tam gaz gidiyoruz, böyle devam.

Geç oldu ama başarılar hocam, gidişat güzel.

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Gidişat çok güzel iyi bir regen var mı bari ?
    Valla bendeki şuan en iyi regen volkan sarı gördüğün gibi türkiye'deki şuan en iyi regen hangisi dersen önümüzdeki paylaşımlarda gösterebilirim.
    Tam gaz gidiyoruz, böyle devam.
    Takip ettiğin için teşekkürler..
    Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Geç oldu ama başarılar hocam, gidişat güzel.
    Sorun değil sağolasın, takip etmen yeterli..

BANDIRMASPOR MAÇI ANALİZİ

GENÇ YILDIZIMIZ VOLKAN SARI PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALADI

TEPECİKSPOR MAÇI ANALİZİ

LİGDEKİ DURUMUMUZ

NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇI ANALİZİ

ANKARAGÜCÜ 2.LİG G1 ŞAMPİYONU OLDU HAYIRLI OLSUN

TAKIMIMIZIN TARAFTARI SON DERECE MUTLULAR VE ANTRENÖRLERİNDEN MEMNUNLAR

KULÜP YÖNETİMİ ŞAMPİYONLUKTAN MEMNUN KALAN MAÇLARA KONSANTRE OLMASINI İSTİYOR

ESKİ KAPTANLARDAN HAKAN KUTLU ELDE EDİLEN BAŞARIDAN GURUR DUYUYOR

SÖZLEŞME DURUMLARIMIZ OYUNCU VE TEKNİK HEYET

ŞAMPİYON TAKIMI KARŞILAMAK İÇİN GÜNGÖREN MAÇINI TARAFTAR FULL ORADA OLMAK İSTİYOR

GÜNGÖREN MAÇI ANALİZİ

KAHRAMANMARAŞSPOR MAÇI ANALİZİ

YÖNETİM KULÜP GİDERLERİ İÇİN NAKİT YARDIMI

EYÜPSPOR MAÇI ANALİZİ

BÖZÜYÜKSPOR MAÇI ANALİZİ

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇI ANALİZİ

TAKIMIMIZ EN YÜKSEK PUAN REKORUNUDA KIRMIŞ OLDU

SEZON SONU TAKIM TOPLANTISI

SEZON SONU KULÜBÜN GÜVEN DEĞERLENDİRMESİ

SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK KAMPI TARİHİ BELLİ OLDU

TRANSFER LİSTEMİZ

Sayfa 1 / 2 12 SonSon