1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Koca Çınar Geri Dönmekte | M.K.E. Ankaragücü | 2. Sezon

Threaded View

Default Koca Çınar Geri Dönmekte | M.K.E. Ankaragücü | 2. Sezon

Günlerden Pazar günü sabah yürüyüşü için sahile gidip spor yapalım dedik. Sabah yürüyüşü için sahile gelip koşulara da başlarken tam o sırada cep telefonuma mesaj geldi. Mesajı atan arkadaşım menajerlik organizasyonu işleri yapan harun.. Bana acil olarak döner misin diye mesaj atmış. Bende acil olarak aradım. Halil hocam seninle acil olarak buluşup görüşmemiz lazım 2 saat sonra ortaköydeki ofisimde buluşalım dedi. Bende tamam buluşuruz diyerekten hemen eve gidip hazırlık yaptım. Daha sonra harun ile ofiste buluştuk. Bana kendime gelen iş tekliflerini anlattı. Biri yurtdışı diğeri 1 yurtiçi olmak üzere 2 takımdan antrenörlük tekliflerin geldiğini tek tek anlattı. Bende bana zaman vermesi gerektiğini söyledim. Ama ofisteki görüşmede Rubin Kazanın teklifini reddettiğimi açıkladım. Çünkü Rusya soğuk memleket ve uzak benim oralarda uyum sağlayamayacağımı düşündüğüm için yine teklife teşekkür ettiğimi söyledim.

Diğer teklifin ise M.K.E Ankaragücü Spor Kulübünden geldiğini söyledi. Başkan Mehmet Yiğiner’in Harunu arayıp bizim Halil Hoca’ya bu yıl ihtiyacımız var. Teklifimizi kabul ederse seve seve onunla çalışabiliriz demişler. Bende harundan bu konuda düşünmek için biraz zaman istedim. Birden İstanbul’dan Ankara’ya gitmek öyle kolay değil dedim. Bunun ailesi var çevren var kulüple uyum sağlama konusu var var da var yani..

Enine boyuna kadar düşündüm durdum taşındım ve bir karar verdim. Ankaragücüyle tarih yazacağım. Ya o kupalar benim olacak yada kupalar tarih olarak başkalarında olacak. 2 gün sonra karar verdiğimi Harunu arayarak konuştum. Harun ben kesin kararımı verdim, Ankaragücünde olabilirim istersen Mehmet Beyi de ofise çağır oturup konuşalım dedim. Kendisi olur hocam sen yeterki iste diyip işi hızlıca bitirmek oda niyetindeydi. Akşamüzeri Mehmet başkan ben ve harun ofisteydik. Sıcak çaylar lıkır lıkır içilirken bir yandan tarihi adımlar için gereken konuşmalar yapılıyordu.

Mehmet Bey bana kulüple ilgili bütün sıkıntıları önce anlattı ve daha sonra finansal transfer konularıyla ilgili detaylı bilgiler verdi. Bende şartlar ne olursa olsun böyle fedakarlık yapan camiası büyük geçmişi çınar taraftarı hırslı olan bir kulübe başarı getirmek bana kutsal bir görev gibi görerek teklifinizi kabul ettiğimi söyledim. Mehmet başkan da o zaman hocam çantanı herşeyini hazırla ilk uçakla Ankara’ya gidiyoruz dedi. Bende başkan ben zaten hazırım önemli olan kulübün bana hazır olması diyerekten ilk uçakla Ankara’ya gidecektik.

Harun ben eve geldiğimde hocam gece 3’de Atatürk Havaalimanında olacağız. Mehmet başkan, kulüpten başka yönetici sen ben 4müz Ankara için gideceğiz dedi. Bende havaalimanında görüşürüz diyerekten yola çıktım… Yola çıktığımda bütün en yakın ve dostlarımı aradım. Daha sonra yolda giderkene aklımdan Ankara’nın o güzel yerleri aklımda canlandı.. Ve eski geçmişim film şeridi gibi önümden geçti. Tabi kolay değil yeni şehir yeni takım yeni ortam yeni başarılar.. ama tabiki de içimdeki heyecanı da daha üzerimden atamamıştım.

Neyse arabayı havalimanında park edip, iç hatlara doğru yöneldim. İçerde hemen Mehmet başkan, Kulüpteki başka bir yönetici ve Harunu gördüm. Hocam hoşgeldiniz sizi bu kadar kısa zaman da tekrar görmek çok güzel dediler. Daha sonra uçağa binme vaktimiz geldi diyince uçağa bindik. Ve dosdoğru Ankara’ya gidiyorduk… Uçaktaki konuşmalardan duyduğum kadarıyla taraftar olsun, kulübün önemli kişileri beni havalimanında karşılayacaklarını öğrendim. Bana verilen değer ve saygıya karşılık başarı tabikide şart oldu. Diğer yandan da Ankara müziklerini dinliyordum..

[YOUTUBE="5ga16fpqpJs"]ANKARANIN BAĞLARI[/YOUTUBE]

Ankara’ya indiğimizde çok güzel bir atmosfer vardı. Özellikle iç hatlar kısmındaki o çoşku o hava çok güzeldi. Tabiki üzerimde yorgunluk da vardı. Daha sonra mehmet başkanın arabasıyla kalacağım otele bırakıldım. Ertesi gün resmi imza töreni olacaktı. Tabi otelde bir güzel dinlendikten sonra zaten sabah neki demeden 2 de resmi imza töreni için hazırlık yapıyordum. Takım elbiselerim bana ulaşmasını bekliyordum.

Herşeyi tamamladıktan sonra mehmet başkan ve ekibiyle harunda gelmesiyle doğruca Ankaragücüspor Beştepe Tesislerine geldik. Tabi ordaki yerel basın ve ulusal basının kalabalık olmasıyla içeriye biraz zor girdik. Neyse tabiki de basındaki arkadaşlar olsun gerek diğer kulüp çalışanları oldukça sempatik ve saygılıydılar. Bende tabi aynı şekilde davrandım.. Artık herşey imzaya kaldı. Evet birkaç önemli konuşmamız gerekti. Tabiki mehmet başkan beni niye neden ve ilerisi için hedeflerini tek tek sıralayarak anlattı. Ve sıra bana gelmişti. Ben ise kulübe gelirken biraz düşünceliydim fakat her sorunun bir cevabını muhakkak vardır diye tek tek çözümleyerek ve kısa zamanda net bir karara vararak bu büyük camia’ya yakışır başarıları getirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphe duymaması gerektiğini söyledim.
    Last edited by karakartalbjkk : 27.Ağustos.2014 at 10:44

Mesaj Yetkileri