Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Arma Uğruna Adanmış Hayatlar - Galatasaray SK [ 1.Sezon ]

Default Arma Uğruna Adanmış Hayatlar - Galatasaray SK [ 1.Sezon ]

# Galatasaray SK #

# Kulüp Hakkında Kısa Bilgi #

2000 yılında bu başarılarından dolayı FIFA tarafından o yılın Eylül ayında Millenium Kupası ile ödüllendirilen ve kupası Franz Beckenbauer tarafından verilen Galatasaray, ayrıca Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından yapılan "Dünyanın en iyi futbol kulüpleri" istatistik çalışmasında, 2000 Ağustos ayının en iyi takımı olarak gösteridi ve o yılın sonunda dünyada yılın en iyi takımı oldu.

# Hedeflerimiz #

Galatasaray UEFA Kupası'nı yenilmeden ve Şampiyonlar Ligi gruplarını 3. olarak bitirip kazanan tek takımdır. 1999-2000 yılında, UEFA Kupası finalinde İngiltere'nin Arsenal kulübünü penaltılarla yenerek, bir Avrupa Kupası kazanan ilk ve tek Türk futbol kulübü olmuştur. Galatasaray aynı yıl; Süper Kupayı'da Real Madrid'i 2-1 yenerek kazanmıştır. Avrupa'da en fazla başarı yakalamış Türk takımı olan Galatasaray' ın Avrupalı rakiplerine oranla mütevazi olarak görülen kadrosuyla kazandığı UEFA Kupası ve Süper Kupa dünyada büyük bir başarı olarak görülmüş, böylece Galatasaray adı tüm dünya tarafından tanınan bir marka hâline gelmiş ve kulüp dünya çapında büyük bir taraftar topluluğu kazanmıştır. Kulüp Avrupa' daki popülerliğini hâlen devam ettirmektedir.

# Onur ALTUN Kimdir ? #

Onur Altun 07.08.1976 yılında Kahramanmaraşta doğdu. Genç yaşta kendisini futbola adayan Altun çeşitli amatör kulüplerin dikkatini çekmeyi başararak kendisini profesyonelliğe ulaştıracak adımı atmayı başarmak için Kartalspor alt yapı seçmelerine katılmayı hak kazanmıştır. Seçmelerde teknik hocaların gözünden kaçmayacak bir yetenek sergileyen Onur Altun için futbol hayatı Kartalspor A takımı altında başlamıştır.Genç yaşta futbol kariyerini sakatlığı sebebi bırakan tecrübeli futbola kendini adayan genç yetenek sahalara geri dönemesede antrenörlük kurslarına ve sınavlarına hazırlanarak gelecekte teknik direktörlük hayalini hedeflemiş ve çalışarak iyi bir teknik direktör olmaya karar vermiştir. Belirli aşamalardan geçen genç yildiz 31 yaşında teknik direktörlük lisansını almayı başarmıştır. Kariyerinde amatör olarak 2 kulüp yöneten genç tecrübe kendisini tam 6 yil sınama imkanı bulmuştur. 37 yaşında artık kariyerinin teklifleri ardı ardına gelerek bir kez daha kendisini bu sefer saha kenarında gösterme fırsatı vermiştir...

# Oyundaki Açık Ligler #

~ AÇIKLAMA ~

Oyunda RagnarLothbrok arkadaşımızın yapmış olduğu en son veritabanı güncellemesi mevcuttur. Dolayısı ile tüm transferler yapılmış halde başlanacaktır. Ekstra transfer ihtiyacı duyarsam takıma bir kaç takviye yaparak güzel bir sezona başlayacağız...

Not: Kuralları Okudum Kabul Ediyorum...
    Last edited by CwC0deR : 03.Eylül.2014 at 05:49

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Bir Galatasaraylı olarak başarılar dilerim. Elini kalbine koy biz hep oradayız.

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Onaylandı, başarılar.
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Bir Galatasaraylı olarak başarılar dilerim. Elini kalbine koy biz hep oradayız.
    Metin Oktay ruhu oynayacağız bu sezonu inşallah hedeflerimizi gerçekleştirerek zevkli bir kariyere imza atacağız.

Yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesislerinde start veren sarı kırmızılı takım kamp aşamasını 2 etapta gerçekleştirerek sezona merhaba diyecek. İlk etapta 10.07.2013 tarihinde "HOLLANDA" kampına gidecek olan ALTUN'un öğrencileri burada 4 hazırlık maçı oynayacak. İşte Hollanda kampı hazırlık maçları;

13.07.2013 FC Den Bosch - GALATASARAY SK

17.07.2013 FC Emmen - GALATASARAY SK

21.07.2013 De Graafschap - GALATASARAY SK

25.07.2013 PSV - GALATASARAY SK

Hollanda kampını tamamladıktan sonra takımı dinlendirmeyi planlayan Onur ALTUN oyuncularına 5 gün izin verecek. Daha sonra 2. etap çalışması için "AVUSTURYA" kampına gidecek olan sarı kırmızılı takım burada da toplam 3 hazırlık maçı oynayıp yeni sezon hazırlıklarını tamamlayacak. İşte Avusturya kampı hazırlık maçları;

03.08.2013 FK Austria Wien - GALATASARAY SK

07.08.2013 SK Sturm Graz - GALATASARAY SK

11.08.2013
    SC Austria Lustenau - GALATASARAY SK

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Bir 4. yıldız mücadelesi daha başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar Elinde lig standartları üstünde bir kadro var. Ligde farklı şampiyonluk ve ŞL'de gruptan çıkmak en düşük hedef olmalı. Bunları başaramazsak hayal kırıklığı olur

Başarılar Dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Öncelikle başarılar. Bende şuan ki kariyerimde Galatasaray'ı çalıştırıyorum. Sana tavsiyem Almanya'ya dikkat et. Yabancı kontenjanına ilaç gibi gelecek Türk oyuncular var. Emre Can, Tolgay Arslan vs. Yedek takımından ise Koray'ı 11'de oynatmanı öneririm. Tecrübesizlikten dolayı arada minik hataları olsa da sürekli oynattığında çok başarılı bir stoper oluyor. Şuan ki kariyerimde Chedjou'yu yolladım, Koray'ı ilk 11'e aldım. Gökhan Zan'da yedeği. İsterse Real Madrid gelsin tereddüt etmem yine Koray kalır. O derece güveniyorum.

Eray İşcan'dan şuana kadar gram performans alamadım. Muslera tatildeyken hazırlık maçlarında mecburen oynuyor. Rahat 5-0 yeneceğim takımları 4-3 son saniye golüyle yeniyorum. Forvette Pandev ve Burak ne kadar güzel oynarsa oynasın üst üste yediği 2 gol takımı moralleri bitiriyor. Çoğu topu kendi kalesine doğru çeliyor. Ben şuan kırmızı alarmla yedek kaleci arıyorum. Sana da yedek kaleci aramanı tavsiye ederim. Muslera'nın sakatlandığını/ceza aldığını ŞL'de Eray'ın oynadığını düşünmek bile istemiyorum. Ki ben şansız bir insanım. Çektiğim kuralarda genellikle Real Madrid,PSG tarzı takımlar geliyor.

Avrupa için sana şunu söyleyeyim. PSG'yi daha önceki kariyerimde evimde 5-1 yenip deplasmanda 3-1 kaybetmiştim. Ev avantajını kullan evinde kralı gelse bile pes etmesin oyuncuların sonuna kadar oyna. Evde 1. kümeden gelen takımdan beraberlik alsan, 2. kümeden geleni yensen, 3. kümeden gelen takımı evde ve deplasmanda yensen 10 puan yapıyor bile zaten

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Vay kardeşim benim, seni TSC'den tanıyorum.. Buralardasın demek. Başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başarılar
    Teşekkürler ege kardesim

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Başarılar
    Sağolasın kardesim

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Bir 4. yıldız mücadelesi daha başarılar
    Aynen öyle hedefler büyük bakalım

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar Elinde lig standartları üstünde bir kadro var. Ligde farklı şampiyonluk ve ŞL'de gruptan çıkmak en düşük hedef olmalı. Bunları başaramazsak hayal kırıklığı olur
    Teşekkürler kardeşim. Aynen öyle kadro güzel ama bazı göndereceğim isimler ve takviyeler olacak. İnşallah ŞL'yi ve Ligi domine edip kupaları tek tek kazanacağız.

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Başarılar Dilerim.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by cmdnzbyz View Post
    Öncelikle başarılar. Bende şuan ki kariyerimde Galatasaray'ı çalıştırıyorum. Sana tavsiyem Almanya'ya dikkat et. Yabancı kontenjanına ilaç gibi gelecek Türk oyuncular var. Emre Can, Tolgay Arslan vs. Yedek takımından ise Koray'ı 11'de oynatmanı öneririm. Tecrübesizlikten dolayı arada minik hataları olsa da sürekli oynattığında çok başarılı bir stoper oluyor. Şuan ki kariyerimde Chedjou'yu yolladım, Koray'ı ilk 11'e aldım. Gökhan Zan'da yedeği. İsterse Real Madrid gelsin tereddüt etmem yine Koray kalır. O derece güveniyorum.

Eray İşcan'dan şuana kadar gram performans alamadım. Muslera tatildeyken hazırlık maçlarında mecburen oynuyor. Rahat 5-0 yeneceğim takımları 4-3 son saniye golüyle yeniyorum. Forvette Pandev ve Burak ne kadar güzel oynarsa oynasın üst üste yediği 2 gol takımı moralleri bitiriyor. Çoğu topu kendi kalesine doğru çeliyor. Ben şuan kırmızı alarmla yedek kaleci arıyorum. Sana da yedek kaleci aramanı tavsiye ederim. Muslera'nın sakatlandığını/ceza aldığını ŞL'de Eray'ın oynadığını düşünmek bile istemiyorum. Ki ben şansız bir insanım. Çektiğim kuralarda genellikle Real Madrid,PSG tarzı takımlar geliyor.

Avrupa için sana şunu söyleyeyim. PSG'yi daha önceki kariyerimde evimde 5-1 yenip deplasmanda 3-1 kaybetmiştim. Ev avantajını kullan evinde kralı gelse bile pes etmesin oyuncuların sonuna kadar oyna. Evde 1. kümeden gelen takımdan beraberlik alsan, 2. kümeden geleni yensen, 3. kümeden gelen takımı evde ve deplasmanda yensen 10 puan yapıyor bile zaten
    Teşekkürler kardeşim. Tavsiyelerini dikkate alacağım.

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Vay kardeşim benim, seni TSC'den tanıyorum.. Buralardasın demek. Başarılar dilerim.
    Tam tanıyamadım ama sağolasın aynen buralardayım. Teşekkür ederim kardeşim

# Galatasaray Hollanda Kampına Gidiyor #

Yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesislerinde başlayan sarı kırmızılı takım Sabiha Gökçen Havalimanından Hollanda'ya uçuşunu gerçekleştirdi. Galatasaray da kamp öncesi şok bir gelişme yaşandı.

# Galatasaray'da 7 İsim Kadro Dışı Bırakıldı #

Galatasaray Onur ALTUN'un teknik direktörlüğe gelmesi ile birlikte büyük bir değişim sürecine girdi. Onur ALTUN'un takımdaki futbolcularına gözdağı vererek "Çalışmayanın takımda işi yok !" diyerek rest çekti. Hollanda kampı öncesi Galatasaray da tam 7 isim kadro dışı bırakıldı. İşte o açıklama;

Dün gerçekleştirilen antremandan sonra Onur ALTUN bir sonraki etap için kadroda düşünmediği isimlerle tek tek görüşerek Florya kapısını kapattı. Onur ALTUN'un kadro dışı bıraktığı isimler; Furkan Özçal, Emmanuel Eboue, Engin Baytar, Emre Çolak, Yekta Kurtuluş, Adilli Endoğan, Umut Gündoğan...

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Emre kalabilirdi diğerlerinin gitmesi gerekiyor zaten kamptaki hazırlık maçlarını bekliyorum.

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Emre kalabilirdi diğerlerinin gitmesi gerekiyor zaten kamptaki hazırlık maçlarını bekliyorum.
    Şuanda daha kimseyi takımdan göndermedim sadece takımda düşünmediğim isimler bunlar bir teklif gelirse satacağım. Fakat teklif olmassa A2 takımına göndereceğim eğer performanslarında farklılık gösteren futbolcu olursa tekrardan A takıma alacağım.

# AÇIKLAMA #

Açmış olduğum Galatasaray kariyerimde kendi teknik heyetimi kurmaya karar verdim. Gabriele Pin'i dışında bütün teknik kadroyu değiştirme kararı aldım. En kısa zamanda yapacağım güncelleme ile teknik heyeti sizlere sunacağım.

Bir sonraki güncelleme içeriği;

# Teknik kadro değişimi
    # Transferler
    # Hazırlık maçları

Takip eden herkese sonsuz teşekkürleri sunarım...

Emre takımda kalıp oynatirsan gelişir yada bu yıl kirala. avrupadaki Türk leri takip et devamlı
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Emre Çolak ve Yekta Kurtuluş'uen azından rotasyon için kullanabilirsin diye düşünüyorum. Gerçi aldıkları maaş hak etmedikleri için kadro dışı bırakmış olabilirsin o ayrı mesele.Ama diğer isimleri kadro dışı bırakman iyi olmuş.

7 ismin 7side gidebilir bence, emreye bu kadar takılmaya gerek yok

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Emre Çolak, takımda Selçuk, Melo, Dzemaili ve Sneijder'in çok çok gerisinde kalır. Bence kiralık olarak yollaman ilerisi adına daha iyi.
    Yekta kalabilir. Yedek kaldığında sorun çıkaran yapıda bir oyuncu değil. Rotasyon amaçlı kullanmak akıllıca olur.
    Diğer 5 isim, GS kalitesinde oyuncu değiller artık. Yerlerine çalışkan ve başarıya aç isimler getirebilirsin.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

7 ismin 7'si de gitmeli. Emre Çolak'ı pek büyütmeye gerek yok, 3-4 civarı teklif gelirse sat. Veya kirala.

# Galatasaray'da Personel Değişimi #

Onur ALTUN'un kulübe kısa bir süre önce imza atmasından sonra köklü bir değişim başladı. Önce personel kadrosunda bir takım değişiklikler yapmak isteyen ALTUN daha sonra hazırlık maçlarındaki performansla kadroda büyük bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Galatasaray da Antrenör sıfatında görev yapan Orhan Atik'in görevine son verildi. Orhan Atik'in yerine Schalke 04 takımından Norbert Elgert getirildi.

Sarı kırmızılı takımda değişim sürüyor. Kaleci antrenörü Abdullah Yaban ile yollar ayrıldı.

Abdullah Yaban'ın yerine Taffarel'in önerisi ile Brezilyalı Kaleci antrenörü César Thier getirildi.

~ AÇIKLAMA ~

Personel kadrosunun yeterli olmasından dolayı diğer teknik ekipte bir değişikliğe gitmeyeceğim belki önümüzdeki sezonda köklü bir değişim olması için biraz beklemek gerekiyor.

# Galatasaray da Transfer Harekatı Başladı #

Sarı kırmızılı takımda ilk ayrılık Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart takımından gelen teklife sıcak bakan Yekta Kurtuluş hocası Onur ALTUN'dan gitmek için izin istedi. Onur ALTUN oyuncusunun önünü açmak için teklifi kabul ettiklerini açıkladı.

Bir süre önce kadro dışı bırakıldığı açıklanan Furkan Özçal Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Balıkesirspor takımına kiralandığı açıklandı.

Kadro dışı bırakılan bir diğer isim Umut Gündoğan yeterli verim alınamamasından dolayı Mersin İdman Yurdu takımına kiralandı.

Takıma büyük katkı sağlayan bir diğer isim Engin Baytar kadro dışı kalmasının ardından Almanya Bundesliga takımlarından Hoffenheim ile anlaşma sağladı.

Bu sezonki yabancı sınırlamasından dolayı kadro dışı bırakılıp kendisinden kulüp bulması istenilen Emmanuel Eboue Almanya Bundesliga takımlarından Leverkusen ile anlaşma sağladı.

Onur ALTUN'un kendisini biraz geliştirmesi gözüyle baktığı gelecek vaad eden oyuncu Emre Çolak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'ya kiralandı.

Onur ALTUN'un verdiği rapor doğrultusunda Eray İşcan'ın Galatasaray kadrosu için yetersiz olduğu açıklandı. Eray İşcan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor ile anlaşma sağladı.

Sarı kırmızılı takımın defans oyuncusu Gökhan Zan Spor Toto Süper Lig takımlarında Kasımpaşa'ya kiralık gitmeye hazırlanıyor.

Onur ALTUN'un Galatasaray TV'ye yapmış olduğu açıklamalarda "Hollanda kampı sonrasıda bazı oyuncular aramızdan ayrılabilir. Tabiki gidenlerin yerine gelecek oyuncular olacaktır. En iyi şekilde ince eleyip sık dokuyarak kadroya katkı sağlayacak oyuncuları getireceğiz. Bu takım bu sezon 3 kulvarda oynayacak kadro derinliği tabiki çok önemli bir etken olacaktır." diyerek transfer döneminin hareketli geçeceğini bildirdi.

# AÇIKLAMA #

# Yapılan Transferler
    # Hazırlık maçları

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Gidenler güzel

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

emre çolagı neden gönderdin faydalı olabılır bence

emre iyi olabilirdi keşke satmasaydın. Eninde sonunda sıra eliyor zaten 4 mevkili[os(M)-os(sl)-oos-oos(sl)]bir oyuncu önemliydi rotasyon için inşallah yerine daha iyisini bulursun

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Gidenler güzel
    Gelecek oyuncular daha güzel olacak emin olabilirsin...

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    emre çolagı neden gönderdin faydalı olabılır bence
    Emre'yi bu sezon düşünmüyorum o yüzden kiralık gönderdim biraz daha gelişmesi parlaması gerek benim için oyun seviyesi biraz düşük kalabiliyor.

Quote Originally Posted by LongestNameEver View Post
    emre iyi olabilirdi keşke satmasaydın. Eninde sonunda sıra eliyor zaten 4 mevkili[os(M)-os(sl)-oos-oos(sl)]bir oyuncu önemliydi rotasyon için inşallah yerine daha iyisini bulursun
    Satmadım zaten sadece 1 sezon kiraya verdim. Geliştirirse kendisini öteki sezon aramızda olacak. Ama yerine bir oyuncu bulursam kendisini satmaya yeltenebilirim. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum Emre Çolağın mevkisine...

# Galatasaray Transfer Taaruzuna Başladı #

Onur ALTUN'un raporuyla kadrosunda değişikliğe giden sarı kırmızılı takımda transfer dönemine hızlı bir giriş yapıldı. Galatasaray takımı mevkisi boşalan oyuncuların yerine hücumda etkili fayda sağlayacak futbolcular için girişimlerini başlattı. Ünal Aysal kurmaylarına tüm yetkilerini kullanarak Onur ALTUN'un raporunda vermiş olduğu isimlerin takıma alınması emrini verdi...

Varan 1. ------------> ÖMER TOPRAK <------------ Bayer Leverkusen 04

Kişisel Bilgileri

Tam Adı: Ömer Toprak
    Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1989 (24 yaşında)
    Doğum Yeri: Ravensburg, Batı Almanya
    Boyu: 1,86 m
    Mevki: Stoper

Galatasaray, Almanya Bundesliga takımlarından Leverkusen'in stoper oyuncusu Ömer Toprak ile 3 yillik anlaşma sağladı. İşte Ömer'in alacağı ücret;

Varan 2. ------------> HUGO ALMEİDA <------------ Serbest Oyuncu

Kişisel Bilgileri

Tam Adı: Hugo Miguel Perreira de Almeida
    Doğum Tarihi: 23 Mayıs 1984 (29 yaşında)
    Doğum Yeri: Figueira da Foz, Portekiz
    Boyu: 1,91 m
    Mevki: Santrafor

Spor Toto Süper Lig kulüplerinden Beşiktaş'ta forma giyen Portekizli yıldız sözleşmesi bittikten sonra serbest kaldı. Bonservisi elinde bulunan yildiz ALTUN'un radarına girdi. Devler Ligi avantajınıda kullanan sarı kırmızılılar Portekizli yildiza 2+1 yillik sözleşme imzalattırdılar.

Varan 3. ------------> SERKAN KIRINTILI <------------ Çaykur Rizespor

Kişisel Bilgileri

Tam Adı: Serkan Kırıntılı
    Doğum Tarihi: 15 Şubat 1985 (29 yaşında)
    Doğum Yeri: Adana, Türkiye
    Boyu: 1,86 m
    Mevki: Kaleci

Sarı kırmızılı takımda Eray İşcan'ın performansını beğenmeyen Onur ALTUN verdiği rapor doğrultusunda bu bölgeye takviye 3. bir kalecide istemeyi ihmal etmedi. Onur ALTUN'un Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor forması giyen Serkan Kırıntılı'yı izlemeye aldığı gelen haberler arasındaki yerini aldı.

Varan 4. ------------> ERKAN ZENGİN <------------ Eskişehirspor

Kişisel Bilgileri

Doğum Tarihi: 5 Ağustos 1985 (28 yaşında)
    Doğum Yeri: Kulu, Konya, Türkiye
    Boyu: 1,80 m
    Mevki: Sol açık

Galatasaray da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sarı kırmızılı takımın bu seferki hedefi Eskişehirspor'un sol açık mevkisinde görev yapan oyuncusu Erkan Zengin. Teknik direktör Onur ALTUN'un bizzat transfer edilmesini istediği Zengin'in alınması için Aysal ve kurmayları kolları sıvadı. Oyuncunun menajeri yaptığı açıklamada Erkan Zengin'e Fenerbahçe'nin de talip olduğunu vurgulayarak oyuncunun bir seçim yapacağını söyledi.

# GALATASARAY HOLLANDA KAMPI 1. ETAP HAZIRLIK KARŞILAŞMALARI #

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Onur ALTUN ilk etap çalışmaları için Hollanda kampına start verdi. Oyuncularına antremanlarda özel uyarılarda bulunan ALTUN sinirli tavirlariyla taviz vermekten kaçındı. Bütün oyuncuları ile özel olarak ilgilenen teknik direktör Hollanda kampında oyuncuları bir hayli yoracağa benziyor.

# 13.07.2013 FC Den Bosch - GALATASARAY SK #
    "Hollanda Kampı Hazırlık Karşılaşması"

~ Maç Verileri ~

# 17.07.2013 FC Emmen - GALATASARAY SK #

~ Maç Verileri ~

# 21.07.2013 De Graafschap - GALATASARAY SK #

~ Maç Verileri ~

# 25.07.2013 PSV - GALATASARAY SK #

~ Maç Verileri ~

Sarı kırmızılı takım ilk etap kamp çalışması için gittiği Hollanda Kampını bitirerek yurda geri döndü. Oyuncuları ile Florya Metin Oktay Tesislerinde bir araya gelen teknik direktör Onur ALTUN futbolcularına yaptığı açıklamadan sonra 3 günlük izin vererek dinlenmelerini istedi. 3 Ağustos tarihinde ikinci etap kamp çalışması için Avusturya'ya gidecek olan sarı kırmızılılar 30.07.2013 tarihinde tekrar top başı yaparak hazırlıklarını sürdürecek.

# AÇIKLAMA #

# 2.Etap Kampı Hazırlık Karşılaşmaları (Avusturya)
    # Son Transfer Hamleleri

Transferleri beğendim, ömer savunmada çok iyi olmuş yabancı kontejyanı açısından ama bayaa ucuza gelmiş, ben hiç 8 9 milyonun altında alamadım. Almeida rotasyonda kullanılabilir belki ama iş yaparmı meçhul, umut daha etkili olacaktır ondan. Sinan ve Muslera varken Serkan biraz gereksiz olmuş, son olarak Erkanda gayet güzel takviye

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Erkan'ı gayet ucuza almışsın , Ben oyun başı €5M a Ajax'a satmıştım Eses ile oynarken.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Erkan güzel olmuş Ömer ile beraber savunma seviye atlayacaktır ama Hugo Almeida ve Serkan'ın ne yapacakları meçhul inşallah beni yanıltırlar.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri