Öncelikle başarılar. Bende şuan ki kariyerimde Galatasaray'ı çalıştırıyorum. Sana tavsiyem Almanya'ya dikkat et. Yabancı kontenjanına ilaç gibi gelecek Türk oyuncular var. Emre Can, Tolgay Arslan vs. Yedek takımından ise Koray'ı 11'de oynatmanı öneririm. Tecrübesizlikten dolayı arada minik hataları olsa da sürekli oynattığında çok başarılı bir stoper oluyor. Şuan ki kariyerimde Chedjou'yu yolladım, Koray'ı ilk 11'e aldım. Gökhan Zan'da yedeği. İsterse Real Madrid gelsin tereddüt etmem yine Koray kalır. O derece güveniyorum.

Eray İşcan'dan şuana kadar gram performans alamadım. Muslera tatildeyken hazırlık maçlarında mecburen oynuyor. Rahat 5-0 yeneceğim takımları 4-3 son saniye golüyle yeniyorum. Forvette Pandev ve Burak ne kadar güzel oynarsa oynasın üst üste yediği 2 gol takımı moralleri bitiriyor. Çoğu topu kendi kalesine doğru çeliyor. Ben şuan kırmızı alarmla yedek kaleci arıyorum. Sana da yedek kaleci aramanı tavsiye ederim. Muslera'nın sakatlandığını/ceza aldığını ŞL'de Eray'ın oynadığını düşünmek bile istemiyorum. Ki ben şansız bir insanım. Çektiğim kuralarda genellikle Real Madrid,PSG tarzı takımlar geliyor.

Avrupa için sana şunu söyleyeyim. PSG'yi daha önceki kariyerimde evimde 5-1 yenip deplasmanda 3-1 kaybetmiştim. Ev avantajını kullan evinde kralı gelse bile pes etmesin oyuncuların sonuna kadar oyna. Evde 1. kümeden gelen takımdan beraberlik alsan, 2. kümeden geleni yensen, 3. kümeden gelen takımı evde ve deplasmanda yensen 10 puan yapıyor bile zaten