Arkadaşlar oyunda eksik bulduğunuz , eklense ne güzel olur dediğiniz futbolcu yüzlerini belirtebilirsiniz. Cut-out bir şekilde yapmaya başladım.
Arkadaşlar oyunda eksik bulduğunuz , eklense ne güzel olur dediğiniz futbolcu yüzlerini belirtebilirsiniz. Cut-out bir şekilde yapmaya başladım.
Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü
Lig lig bütün takım ve oyuncuları yapabilirsin ilgi çekecektir. Ama bence Bank Asya ve u21 u18 takımları oyuncularının yüzlerini yaparsan çok daha ilgi çeker![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Göztepe - Salim İyik
Mehmet Göktuğ Bakırbaş
Şuan itibari ile 1000 + oyuncu yüzü indirdim. Yüzü eksik olan wonderkid oyuncuları da araştırıp ekleyeceğim. Tahmini olarak en geç 1 ay içerisinde hazır olur.
Şimdilik tamamladıklarım bunlar. Bu tarz olacak yeni resimler ve tekrar soruyorum Türkiye ligi dışındaki yüzü olmayan oyunculardan istediğiniz var mı ?
![]()
![]()
![]()
Birkaç örnek daha![]()
Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz ve Altınordu'dan Halil Tuna olabilir. Elinize sağlık şimdiden![]()