1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Oyuna Yeni Yüzler Ekleme

Default Oyuna Yeni Yüzler Ekleme

Arkadaşlar oyunda eksik bulduğunuz , eklense ne güzel olur dediğiniz futbolcu yüzlerini belirtebilirsiniz. Cut-out bir şekilde yapmaya başladım.

Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig lig bütün takım ve oyuncuları yapabilirsin ilgi çekecektir. Ama bence Bank Asya ve u21 u18 takımları oyuncularının yüzlerini yaparsan çok daha ilgi çeker
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Saul17 View Post
    Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü
    Cengiz'i ekledim , Çağlar da eklenecek

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Lig lig bütün takım ve oyuncuları yapabilirsin ilgi çekecektir. Ama bence Bank Asya ve u21 u18 takımları oyuncularının yüzlerini yaparsan çok daha ilgi çeker
    Hocam elimde cut out un en geniş versiyonu var bunda olmayan oyuncuları ekleyeceğim. Dediğin gibi 2. lig ve alt yapıdaki çocukları da eklicem.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Göztepe - Salim İyik
    Mehmet Göktuğ Bakırbaş

Quote Originally Posted by Viper Thorne View Post
    Göztepe - Salim İyik
    Mehmet Göktuğ Bakırbaş
    Tamamdır hocam.

Şuan itibari ile 1000 + oyuncu yüzü indirdim. Yüzü eksik olan wonderkid oyuncuları da araştırıp ekleyeceğim. Tahmini olarak en geç 1 ay içerisinde hazır olur.

Şimdilik tamamladıklarım bunlar. Bu tarz olacak yeni resimler ve tekrar soruyorum Türkiye ligi dışındaki yüzü olmayan oyunculardan istediğiniz var mı ?

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Şuan itibari ile 1000 + oyuncu yüzü indirdim. Yüzü eksik olan wonderkid oyuncuları da araştırıp ekleyeceğim. Tahmini olarak en geç 1 ay içerisinde hazır olur.

Şimdilik tamamladıklarım bunlar. Bu tarz olacak yeni resimler ve tekrar soruyorum Türkiye ligi dışındaki yüzü olmayan oyunculardan istediğiniz var mı ?
    David Pavelka olabilir hocam. (Y)

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    David Pavelka olabilir hocam. (Y)
    Tamamdır hocam Alt ligler için birde logo paketi yapacağım ama dediğim gibi vizeler bitsin bu ayın sonuna kalmaz eklerim iki yamayı da

Birkaç örnek daha

Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz ve Altınordu'dan Halil Tuna olabilir. Elinize sağlık şimdiden

Quote Originally Posted by ilkaysf View Post
    Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz ve Altınordu'dan Halil Tuna olabilir. Elinize sağlık şimdiden
    İki takımı da tamamladım hocam

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    İki takımı da tamamladım hocam

ooo eyvallah ellerine sağlık hocam

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri