Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Real Sociedad B ile Mavi Beyaz Hayaller! | 1. Sezon

Default Real Sociedad B ile Mavi Beyaz Hayaller! | 1. Sezon

Merhaba arkadaşlar, FM 16'daki ilk kariyerim ve sizlerle paylaşmak istedim, umarım keyifli bir kariyer olur. Gerçekçi ve daha zevkli olacağını düşünerek her zamanki gibi işsiz bir şekilde başladım. Kendi yaşımı yaptım, futbolculuk geçmişim Amatör Küme Futbolcusu olmaktan ibaret, bilinen diller kısıtlı, bilgi birikimi zayıf, antrenör özellikleri 2-3-4 arası gidiyor. Bu şekilde başladım ve başlar başlamaz Fatih Terim'den 19 Yaş Altı Milli Takımı için teklif aldım ancak bu gurur verici teklifi kulüp takımı ile bir şeyler başararak, oraya hak ederek gelmek istediğim için reddettim. Bunun ardından boştaki birkaç takım ile temasa geçtim ve Real Sociedad'ın B takımından geri dönüş aldım. Konuştuk, anlaştık ve 2 yıllık sözleşme imzaladık.

Kulüp Geçmişi;

Beklentiler;

Menajer Özellikleri;

Onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Başarılar Hocam

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Başarılar kardeşim. ama işin zordan daha da öte cünkü sociedad iyi topcu olursa a takıma alıyo hemen öyle bir sıkıntın var..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    06

Başarılar dilerim kardeşim

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Başarılar Hocam
    Teşekkürler hocam.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Başarılar kardeşim. ama işin zordan daha da öte cünkü sociedad iyi topcu olursa a takıma alıyo hemen öyle bir sıkıntın var..
    Teşekkürler hocam. Kulüp senin dediğin amaç doğrultusunda kurulmuş sanırım, yönetimin benden beklentisi de bu yönde. Şu an için öyle bir atılımda bulunmadılar ancak bir gelişme olduğu takdirde yazacağım, bilgilendirme için teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Başarılar dilerim kardeşim
    Teşekkürler hocam.

Real Sociedad B sezona iyi bir başlangıç yapmış aslında. Tek hazırlık maçı yapmış ve 3-0 kazanmış. Ardından lige de 3-0'lık bir galibiyetle başlamış ancak Teknik Direktör Imanol Alguacil, Villarreal 19 Yaş Altı takımından gelen Antrenörlük teklifini daha cazip bularak istifa etmiş ve Villarreal ile anlaşmaya varmış. Daha sonra Real Sociedad B ise benimle anlaşmaya vardı. Transfer sezonun son günü geldiğim için transfer yapamadım, eldeki mevcut kadro ile devam ediyorum. Gelelim lig sonuçlarına;

2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. Hafta;

Real Union maçı takımın başında çıktığım ilk maçtı. 2-0 öne geçtik ancak bir anda 3-2 yenik durumda düştük. Neyse ki çabuk reaksiyon göstererek beraberliği yakaladık ve maçtan 1 puanla ayrıldık. İlk maç için heyecan derecesi yüksek, keyifli bir maç oldu.

1-0 kazandığımız Mensajero maçında maalesef Alejandro Sanz sakatlandı ve 2 ay sahalardan uzak kalacak. Bu dar rotasyonda kendisinin yokluğunu hissedilecek gibi gözüküyor.

Leiao maçı mağlubiyetle tanıştığımız maç oldu. Milli takıma giden birkaç oyuncumuz ve sahada geçmiş maçlarımızdan çok uzak bir görüntü çizmemiz nedeniyle kaybettik maalesef. Bu mağlubiyetle birlikte serimizde sona ermiş oldu. Tek tesellimiz bu yenilginin rekordan sonra gelmiş olması.

Puan Durumu;

Beklentilerin üzerinde, gayet iyi bir şekilde ilerliyoruz. Umarım bu güzel gidişatımız devam eder.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Güzel başlamışsın

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Lige çok iyi başlamışız,aynı şekilde sevdiğim bir diğer takım Mensajero da iyi başlamış

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar , güzel bir seçim..

Başarılar dilerim

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Şuana kadar işsiz başlanan kariyerler hep anormallikler oluyor mesela sende bi Yılmaz Vuran labilirsin hocam yada Arsen Wenger Başarılar bu arada
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Değişik bir kariyer, başarılar. İlk sonuçlar gayet güzel, tebrikler.

Güzel başlamışsın
    Aynen hocam, beklentilerin üstünde ve güzel bir şekilde başladık gerçekten, öyle de devam ediyoruz.

Lige çok iyi başlamışız,aynı şekilde sevdiğim bir diğer takım Mensajero da iyi başlamış
    Mensajero senin bu mesajından sonra serbest düşüşe geçti hocam. Leioa'yı da sever misin benim için?

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Başarılar , güzel bir seçim..
    Teşekkür ederim. Eldeki seçeneklerin en iyisiydi, doğru ve güzel bir seçim yaptığımı düşünüyorum bende.

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Şuana kadar işsiz başlanan kariyerler hep anormallikler oluyor mesela sende bi Yılmaz Vuran labilirsin hocam yada Arsen Wenger Başarılar bu arada
    Teşekkür ederim. Olumlu bir anormallik olur umarım.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Değişik bir kariyer, başarılar. İlk sonuçlar gayet güzel, tebrikler.
    Çok teşekkür ederim.

9. - 10. - 11. - 12. - 13. - 14. - 15. Hafta;

15 haftaya genel olarak baktığımızda oldukça verimli, güzel, birazda değişik bir 15 hafta geçirdiğimizi söyleyebilirim. İstatistiklerden görüldüğü üzere bazen oynadığımız oyunun karşılığını daha farklı skorlarla, daha rahat bir şekilde alabilirdik ancak bunu alamadığımız maçlar oldu. Bitiricilik sorunumuzun olduğu bir gerçek. Çok pozisyona giriyoruz ama çoğunu harcıyoruz. Şanssızlık ve beceriksizlik bir arada. Bazende oyun olarak kalitemizin çok altında kaldığımız ve zor kurtulduğumuz maçlar oldu ancak bir şekilde kazanmayı, puan almayı başardık. Takımın kazanma alışkınlığı yakalaması güzel bir şey gerçekten. Genel olarak baktığımızda saha sonuçları çok iyi, ligdeki durumumuz sevindirici ve oynadığımız oyun ilerisi için umut verici diyebilirim.

Puan Durumu;

Liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyoruz, rakipler yavaş yavaş koltuktan uzaklaşırken bizimde inmeye hiç niyetimiz yok doğrusu.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ligde mükemmel ilerliyoruz,Leiao takımı hakında herhangi bir bilgim yok ama onlar da düşer ya,bir de Mensajero daha da düşüşe geçecektir kadrosu çok kötü zaten

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Ligde gidişat güzel 10 puan farkı yakalarsan kesin şampiyonuz diyebiliriz..

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ligde çok iyi gidiyoruz hocam.Bu sene yükseliriz büyük ihtimal.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Şimdi oturdum bende mi buralara gelsem diye düşünmeye başladım , gidişat çok iyi hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar (:

Ligde mükemmel ilerliyoruz,Leiao takımı hakında herhangi bir bilgim yok ama onlar da düşer ya,bir de Mensajero daha da düşüşe geçecektir kadrosu çok kötü zaten
    Düşmediler hala, düşecekleri zamanı merakla bekliyorum.

Ligde gidişat güzel 10 puan farkı yakalarsan kesin şampiyonuz diyebiliriz..
    Puan farkı 6 oldu hocam, arayı korumaya çalışıyorum. 10 olursa şampiyonluk için büyük bir adım atmış oluruz gerçekten.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Ligde çok iyi gidiyoruz hocam.Bu sene yükseliriz büyük ihtimal.
    İlk 4 garanti gibi hocam. 1. sıra direkt üst lige çıkıyor, diğer üçlü Play-Off oynuyor. Şampiyon olarak yükseliriz umarım.

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Şimdi oturdum bende mi buralara gelsem diye düşünmeye başladım , gidişat çok iyi hocam
    Buyur gel hocam bekleriz.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar (:
    Teşekkürler.

15. - 16. - 17. - 18. - 19. - 20. Hafta;

Sestao River maçında maalesef iki oyuncumuz sakatlandı, birde üzerine stoperimiz kırmızı kart görünce beraberliğe razı olduk. Arenas maçına zorunlu olarak farklı bir formasyon ile çıktık ve güzel geçen bir maçın sonunda kazanmayı başardık. Gelecek haftaki Fuenlabrada maçında ise mağlubiyetle tanıştık. Asıl taktiğimize geri dönmek için sakat ve cezalı oyuncularımızı sahaya sürdük ancak istediğimiz verimi alamadık ve son anlarda gelen gol ile kaybettik. La Roda maçında da çok üstündük ancak bir türlü bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik ve berabere kaldık. Diğer haftadaki Talavera maçında ise istediğimiz galibiyete sonunda ulaştık. Rakiplerinde o hafta puan kaybetmesiyle rahat bir nefes aldık.

Puan Durumu;

Puan farkı 6 oldu. Leioa ve Castilla takiplerini sürdürüyorlar. Şimdilik puan farkını korumaya çalışıyoruz.

Alain Oyarzun Takımdan Ayrıldı!

Real Sociedad B'nin kuruluş amacına hizmet ettik ve ilk icraatımızı gerçekleştirdik. Alain Oyarzun'u A takıma gönderdik. 18 maçta 7 gol 4 asist ile mükemmel bir katkı sağladı. Kendisine yaptığı bu katkılardan ötürü teşekkür ederiz. Güç kaybettik ancak yeni Alain'ler çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Profili;

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

9. Hafta itibariyle 12 maçta 1 yenilgi gayet iyi hocam. Real S. Hemen oyuncuları kapmaya başlamış diyebiliriz.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

A takımın başına geçeceğin günü sabırla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    06

Sunumunu beğendim kardeşim Bu arada La Liga'ya ileride statü gereği çıkabilme şansın var mı merak ettim ?

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    9. Hafta itibariyle 12 maçta 1 yenilgi gayet iyi hocam. Real S. Hemen oyuncuları kapmaya başlamış diyebiliriz.
    Zamanı gelen oyuncuları anında kapıyorlar hocam.

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    A takımın başına geçeceğin günü sabırla bekliyorum
    Teşekkürler hocam. Bu benimde kafamın bir köşesinde var, umarım gerçekleşir.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Sunumunu beğendim kardeşim Bu arada La Liga'ya ileride statü gereği çıkabilme şansın var mı merak ettim ?
    Teşekkür ederim hocam. Maalesef çıkma şansım yok. Biz rezerv takımı olduğumuz için senior takımımız ile aynı platformda oynama şansımız bulunmuyor. Bu yüzden Copa del Rey'de de yer alamıyoruz.

21. - 22. Hafta;

Görüldüğü gibi oynadığımız oyun ve aldığımız skorlar tatmin ediciydi, her şey gayet iyi gidiyordu, ne olduysa bu maçtan sonra oldu...

Real Sociedad B'de Sarsıntı Yaratan Değişiklikler!

Öncelikle en değerli oyuncularımızdan, stoperin bel kemiği olan Srdjan Babic, A takıma çağrıldı. Yokluğu hissediliyor ancak bununla başa çıkabilmeliyiz çünkü kulübün bizden beklediği A takıma oyuncu yetiştirmek. Ancak bundan birkaç gün sonra, yani transferin son gününde olanlar bizi cidden derinden sarstı.

Kulübümüzün en önemli, en formda iki oyuncusu bizden koparıldı maalesef. Yönetim ve A takım menajeri Frank de Boer önderliğinde bu iki gözde oyuncumuz başka kulüplere kiralandı. Bu durum benim canımı fazlasıyla sıktı, bu takımın başında olma amacımı ciddi ciddi sorguladım çünkü ben bu oyuncuları kiralık gitmesi için değil A takıma çıkmaları için yetiştiriyordum. Bizden daha düşük seviyedeki, bizden daha düşük bir ligde mücadele eden kulüplere transferin son gününde kiralanmaları akıl alır gibi değil. Bu oyuncular bizde oynamayacaklarsa bu kulüp neden var o zaman dedim kendi kendime ancak gidişlerine engel olamadım maalesef. Hiçbir yetkim yoktu... Görmezden gelindim... Transferin son günü, saatler kala bu isimlerin yerini doldurmak zorundaydık. Sadece almış olmak için almak istemiyordum ancak biraz öyle oldu, bütçemiz zaten kısıtlıydı, kontratları karşılarken çok zorlanıyorduk, bu şartlarda elimden geleni yapıp şu isimleri transfer ettim;

23. - 24. - 25. Hafta;

İşleyen düzene çomak sokulmuştu maalesef. Makine gibi işleyen takımın birkaç parçası çıkartılınca makine adeta durdu, çalışmadı. Takımın uyumu bozulmuştu, yeni gelen oyuncular eskileri gibi verim sağlayamıyordu. Kalecimiz, eski kalecimizin çok uzağındaydı, neredeyse kalemizdeki her pozisyon tehlike yaratıyordu. Bu şartlar altında oynadığımız 3 maçta 3 mağlubiyet aldık maalesef.

26. - 27. - 28. - 29. - 30. Hafta;

Gidişat böyle devam edemezdi, etmemeliydi ve etmedi! Takım uyumu ve takım savunmasına biraz daha yoğunlaşmamız, diğer gelen oyuncularımızın oynadıkça alışması, uyum sağlaması, formumuzun zamanla eski düzeyine ulaşmasıyla gördüğümüz kabustan uyandık!

Barakaldo zirveye oynayan bir ekip, geri düşüp kazanmamız ve bu seriye son vermemiz çok önemliydi. Castilla maçında ise takım eski kimliğini buldu ve bu takım bu sene şampiyon olacak dedirtti adeta. Toledo maçında çok şanssızdık, rakibin tek isabetli şutu gol oldu, neyse ki son dakikada 1 puanı aldık. Rayo maçında ise takım inatçı ruhunu ortaya çıkardı, maçtan kopmadı, kazanma alışkanlığını hatırlayarak kazandı.

Puan Durumu;

3 maçlık mağlubiyet serisinde rakipler bizi yakalamıştı, kafa kafaya gidiyorduk ancak üst üste onlarla oynadığımız maçları kazanarak yine tepeye yerleştik ve puan farkını 7'ye çıkarttık! Artık son 8 maç!

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Şampiyon olup bir üst lige çıkamamak bende üzer beni seni bilmiyorum ama teklif gelirse başka bi kulüp de devam etmeni isterim. Burda en azındna şampiyon olup kendini kanıtlarsın sonra başka ir kulüp daha iyi olur gibi.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

A takım nasıl gidiyor bilmiyorum ama A takımın başına geçmen gibi bir ihtimal var mı acaba?

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ben bir şey soracağım.Oyunun başında takım seçerken 2.takımları vermiyor.İşsiz başladığımız için mi B takımına gelebiliyoruz?

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

[MENTION=121501]3842[/MENTION] A takıma geçmesi için teklif gelmek zorunda başkandan. kendi isteyiyle geçilmiyor başkana bağlı
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gayet iyi gidiyorsun. B takımı şampiyon yaparak kendini ve koleksiyonunu geliştirebilirsin. Merak ettiğim A takımdan teklif gelir mi ya da alt takım hocası düşünülür mü ? Eğer olursa kariyer çok güzel ilerler.
    TariboWest

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri