1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Real Sociedad B ile Mavi Beyaz Hayaller! | 1. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

9. Hafta itibariyle 12 maçta 1 yenilgi gayet iyi hocam. Real S. Hemen oyuncuları kapmaya başlamış diyebiliriz.
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    9. Hafta itibariyle 12 maçta 1 yenilgi gayet iyi hocam. Real S. Hemen oyuncuları kapmaya başlamış diyebiliriz.
    Zamanı gelen oyuncuları anında kapıyorlar hocam.

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    A takımın başına geçeceğin günü sabırla bekliyorum
    Teşekkürler hocam. Bu benimde kafamın bir köşesinde var, umarım gerçekleşir.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Sunumunu beğendim kardeşim Bu arada La Liga'ya ileride statü gereği çıkabilme şansın var mı merak ettim ?
    Teşekkür ederim hocam. Maalesef çıkma şansım yok. Biz rezerv takımı olduğumuz için senior takımımız ile aynı platformda oynama şansımız bulunmuyor. Bu yüzden Copa del Rey'de de yer alamıyoruz.

21. - 22. Hafta;

Görüldüğü gibi oynadığımız oyun ve aldığımız skorlar tatmin ediciydi, her şey gayet iyi gidiyordu, ne olduysa bu maçtan sonra oldu...

Real Sociedad B'de Sarsıntı Yaratan Değişiklikler!

Öncelikle en değerli oyuncularımızdan, stoperin bel kemiği olan Srdjan Babic, A takıma çağrıldı. Yokluğu hissediliyor ancak bununla başa çıkabilmeliyiz çünkü kulübün bizden beklediği A takıma oyuncu yetiştirmek. Ancak bundan birkaç gün sonra, yani transferin son gününde olanlar bizi cidden derinden sarstı.

Kulübümüzün en önemli, en formda iki oyuncusu bizden koparıldı maalesef. Yönetim ve A takım menajeri Frank de Boer önderliğinde bu iki gözde oyuncumuz başka kulüplere kiralandı. Bu durum benim canımı fazlasıyla sıktı, bu takımın başında olma amacımı ciddi ciddi sorguladım çünkü ben bu oyuncuları kiralık gitmesi için değil A takıma çıkmaları için yetiştiriyordum. Bizden daha düşük seviyedeki, bizden daha düşük bir ligde mücadele eden kulüplere transferin son gününde kiralanmaları akıl alır gibi değil. Bu oyuncular bizde oynamayacaklarsa bu kulüp neden var o zaman dedim kendi kendime ancak gidişlerine engel olamadım maalesef. Hiçbir yetkim yoktu... Görmezden gelindim... Transferin son günü, saatler kala bu isimlerin yerini doldurmak zorundaydık. Sadece almış olmak için almak istemiyordum ancak biraz öyle oldu, bütçemiz zaten kısıtlıydı, kontratları karşılarken çok zorlanıyorduk, bu şartlarda elimden geleni yapıp şu isimleri transfer ettim;

23. - 24. - 25. Hafta;

İşleyen düzene çomak sokulmuştu maalesef. Makine gibi işleyen takımın birkaç parçası çıkartılınca makine adeta durdu, çalışmadı. Takımın uyumu bozulmuştu, yeni gelen oyuncular eskileri gibi verim sağlayamıyordu. Kalecimiz, eski kalecimizin çok uzağındaydı, neredeyse kalemizdeki her pozisyon tehlike yaratıyordu. Bu şartlar altında oynadığımız 3 maçta 3 mağlubiyet aldık maalesef.

26. - 27. - 28. - 29. - 30. Hafta;

Gidişat böyle devam edemezdi, etmemeliydi ve etmedi! Takım uyumu ve takım savunmasına biraz daha yoğunlaşmamız, diğer gelen oyuncularımızın oynadıkça alışması, uyum sağlaması, formumuzun zamanla eski düzeyine ulaşmasıyla gördüğümüz kabustan uyandık!

Barakaldo zirveye oynayan bir ekip, geri düşüp kazanmamız ve bu seriye son vermemiz çok önemliydi. Castilla maçında ise takım eski kimliğini buldu ve bu takım bu sene şampiyon olacak dedirtti adeta. Toledo maçında çok şanssızdık, rakibin tek isabetli şutu gol oldu, neyse ki son dakikada 1 puanı aldık. Rayo maçında ise takım inatçı ruhunu ortaya çıkardı, maçtan kopmadı, kazanma alışkanlığını hatırlayarak kazandı.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri