Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Dost Acı Söyler!!!(Diyeceğim İnanmıyacaksınız:-)

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Default Dost Acı Söyler!!!(Diyeceğim İnanmıyacaksınız:-)

Yıllarca Fransa'da top koşturan Bursaspor'un Kamerunlu futbolcusu Tum, Kartal'ın yeni transferi Diatta'yı değerlendirdi.
    24.08.2007

Yıllarca Fransa'da top koşturan Bursaspor'un Kamerunlu futbolcusu Tum, Kartal'ın yeni transferi Diatta'yı değerlendirdi. Beşiktaş'ın eski yıldızı Pancu'nun sorusu üzerine yorumda bulunan Tum, "Kendisini iyi tanıyorum. Kesinlikle Beşiktaş'ın oyuncusu değil. Avrupa'da gidecek takım bulamadı" dedi. Durumdan rahatsız olan Pancu, "Umarım Tum yanılıyordur. Ben sadece Beşiktaş'ı uyarmak istedim" diye konuştu.
    Valla bende merak ediyorum şu adamı ayrıca Gökhan İbrahim ikilisini kesebileceğini hiç sanmıyorum....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diatta zaten vasat belkide vasatın altında bir oyuncu doğru söylemiş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu hafta oynayacağını düşünüyorum.Hep beraber göreceğiz.Song ayarında bir topcu...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Rennes,Lyon,St.Ettienne)oyna mış ve hala Senegal milli takımında oynayan bir oyuncu için bu yorum gayri ciddi bir yorum...

Nesil
    2005
    Yer

Lyonda kaç maça çıkmış???
    Ama inşallah iyi adamdır da ligimizin kalitesi yükselir....

ne song ayarindasi o kalitede bi futbolcuyu bedava almak kolay mi kendini kandirma

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    ne song ayarindasi o kalitede bi futbolcuyu bedava almak kolay mi kendini kandirma
    Katılmamak elde değil....

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

unutmayalımki Song'ta Galatasaray'a Lens'ten geldi..Lens'te çok üst düzey bi takım değil..Lütfen yargısız infaz yapmayalım

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hep beraber izleyip görücez.Adamı görmeden yerden yere vurmanın anlamı yok

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Lyonda kaç maça çıkmış???
    Ama inşallah iyi adamdır da ligimizin kalitesi yükselir....
    Lyon'da 2 sezonda 32 maç oynadı...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    unutmayalımki Song'ta Galatasaray'a Lens'ten geldi..Lens'te çok üst düzey bi takım değil..Lütfen yargısız infaz yapmayalım
    Ribery de Metz'den geldi, geldiği takıma göre yorum yapmayalım, zaten çok zor almıştık, ilk önce kiralık gelmişti

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

tanımıyorum ama tek kelimeyle song ayarında bir futbolcu demek yanlış olur.song lens ten geldi evet doğru.ama taş gibi adam süper oynamıomu.adam liverpool da oynadı 2-3 sezon.song la kıyaslamak ne kadar doğru.daha önce izleyenler varsa diatta'yı yorum yapsın.çok iyi tanımıyorum çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakkında çeşitli söylentiler var.Bir taraf iyi oyuncu diyor başka bir taraf beş para etmez diyor.Görmeden karar vermek saçmalık olur.Hele hele hiç seyretmeden vasatın altında demek tamamen yanlıştır.Bu oyuncuyu Ertuğrul hoca isteyerek aldı.Hep birlikte ilerleyen zamanlarda göreceğiz Diatta'nın oyununu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Ribery de Metz'den geldi, geldiği takıma göre yorum yapmayalım, zaten çok zor almıştık, ilk önce kiralık gelmişti
    bende onu demeye çalışıyorum..hiç görmeden izlemeden geldiği takımlara bakarak yorum yapmak yanlış..Song'u örnek vererek açıklmaya çalıştım olayı..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Diatta'yı Lyon'da oynarken izlemiştim bir kaç kere.Tam anlamıyla Song stilinde bir oyuncu.G.Antep maçında oynarda bunu hep beraber görürüz.Song'a oranla biraz ağır ama hava toplarında da Song'dan daha iyi...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Doğru oLabiLir adam neden durduk yere ortaLığı buLandırsın.Tabi böyLe bir açıkLama yada bir konuşma geçmişmi o da önemLi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Rennes,Lyon,St.Ettienne)oyna mış ve hala Senegal milli takımında oynayan bir oyuncu için bu yorum gayri ciddi bir yorum...
    Dogru söze ne denir...

Zaten bizim oyuncular nedense hep kötü oluyor.Anlamadım gitti.
    Bizde iyi adam yokki varsın buda kötü olsun...

omer-faruk-14 Misafir

Diatta=Song

Tamamıyle yanlış. Lyon'da 2 sezon 32 maç etmesi ne değiştirir ki. O zaman Song da Kamerun milli takımının en çok milli formayı giyen oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Diatta=Song

Tamamıyle yanlış. Lyon'da 2 sezon 32 maç etmesi ne değiştirir ki. O zaman Song da Kamerun milli takımının en çok milli formayı giyen oyuncu.
    Kac kere izledin Diatta'yı böle konusuyosun ? Bende izlemedim fakat Song'dan daha iyi kariyere sahip.İzleyip görecez

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by welet View Post
    Kac kere izledin Diatta'yı böle konusuyosun ? Bende izlemedim fakat Song'dan daha iyi kariyere sahip.İzleyip görecez
    Adından belli, bir şeyden haberin, bilgin yok. Song 120'nin üstünde milli oldu, yarısı "KAPTAN" olrak. Liverpool'da da oynadı, Diatta'nın kariyeri ile uzaktan yakından alakası yok yani

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Yine formundasın bakıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım.Rodrigo Tello ile R.Carlos'un kariyerlerine bakın.Sonrada şu ana kadar oynanan maçlardaki performanslarına...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Song ayarında bir topcu.
    Sonq Turkıyedeki En İii Defans Oyuncusudur
    Kaç Defa İzLedin Diattayıda Sonq Ayrında Olduğunu Dusunuosun
    Ztn Sonq Ayarında Olsa İlk 11'in Deişmez Adamı Olurdu Henüz 3-4 Maç Etmiş Olsanız BıLe

omer-faruk-14 Misafir

Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım.Rodrigo Tello ile R.Carlos'un kariyerlerine bakın.Sonrada şu ana kadar oynanan maçlardaki performanslarına...
    Laflarını unuttun bakıyorum.

Nesil
    2006
    Yer

Sen de abarttın ama Hayır, adam çok iyi olsaymış, Song'tan daha iyi olsaymış Lyon'da en az 50 maç oynardı. Ve milli takımda da iyi bir kariyeri olurdu.. Haksız mıyım???

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Fazla beklentim yok ama yine de iyi kötü ciddi bir kariyere sahip bence.Biraz izledikten sonra yorum yapmak daha doğru olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Laflarını unuttun bakıyorum.
    Benim birinci cevabım çok ayrı.Okursan anlarsın.O cevap vasatın altında bir oyuncu görüşüne karşılık verilmiş bir cevap.Yani vasatın altında olsa ne işi var Lyon'da anlamında...

Diğer sölediğim ise kariyerine bakarak şu oyuncu şu oyuncudan daha iyidir kıyaslaması yapılmasının yanlış olduğunu belirtmek.Bu aradaki farkı anlayacak kapasite vardır heralde...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Sen de abarttın ama Hayır, adam çok iyi olsaymış, Song'tan daha iyi olsaymış Lyon'da en az 50 maç oynardı. Ve milli takımda da iyi bir kariyeri olurdu.. Haksız mıyım???
    Ya ben Song'dan iyi oyuncu demedim.Merak edenler için onun ayarında bir futbolcu dedim.Bunuda göreceğiz zaten...

omer-faruk-14 Misafir

"Fransa'nın üst düzey takımlarında" ve "Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım." Sözleri birbirine uyuşmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu dost gerçekleri söyleyeceğine kale dibinde gol atmayı öğrense daha iyi olur bence.

Tekrar diyorum izlemeden yorum yapmak yanlış.
    So what?
    Saike

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Yine formundasın bakıyorum.
    Bu sözü Bursasporlu Tum'a da söyleyiversen?

Nesil
    2006
    Yer

Benim birinci cevabım çok ayrı.Okursan anlarsın.O cevap vasatın altında bir oyuncu görüşüne karşılık verilmiş bir cevap.Yani vasatın altında olsa ne işi var Lyon'da anlamında...

Diğer sölediğim ise kariyerine bakarak şu oyuncu şu oyuncudan daha iyidir kıyaslaması yapılmasının yanlış olduğunu belirtmek.Bu aradaki farkı anlayacak kapasite vardır heralde...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ya ben Song'dan iyi oyuncu demedim.Merak edenler için onun ayarında bir futbolcu dedim.Bunuda göreceğiz zaten...
    Song ile o adamın uzaktan yakından alakası yok, Lyon hocası iyi adamı neden oynatmasın? Milli taımda kaç maç yapmış ayrıca??

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri