1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Dost Acı Söyler!!!(Diyeceğim İnanmıyacaksınız:-)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım.Rodrigo Tello ile R.Carlos'un kariyerlerine bakın.Sonrada şu ana kadar oynanan maçlardaki performanslarına...

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Rennes,Lyon,St.Ettienne)oyna mış ve hala Senegal milli takımında oynayan bir oyuncu için bu yorum gayri ciddi bir yorum...
    Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım.Rodrigo Tello ile R.Carlos'un kariyerlerine bakın.Sonrada şu ana kadar oynanan maçlardaki performanslarına...
    Laflarını unuttun bakıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Laflarını unuttun bakıyorum.
    Benim birinci cevabım çok ayrı.Okursan anlarsın.O cevap vasatın altında bir oyuncu görüşüne karşılık verilmiş bir cevap.Yani vasatın altında olsa ne işi var Lyon'da anlamında...

Diğer sölediğim ise kariyerine bakarak şu oyuncu şu oyuncudan daha iyidir kıyaslaması yapılmasının yanlış olduğunu belirtmek.Bu aradaki farkı anlayacak kapasite vardır heralde...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Sen de abarttın ama Hayır, adam çok iyi olsaymış, Song'tan daha iyi olsaymış Lyon'da en az 50 maç oynardı. Ve milli takımda da iyi bir kariyeri olurdu.. Haksız mıyım???
    Ya ben Song'dan iyi oyuncu demedim.Merak edenler için onun ayarında bir futbolcu dedim.Bunuda göreceğiz zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Benim birinci cevabım çok ayrı.Okursan anlarsın.O cevap vasatın altında bir oyuncu görüşüne karşılık verilmiş bir cevap.Yani vasatın altında olsa ne işi var Lyon'da anlamında...

Diğer sölediğim ise kariyerine bakarak şu oyuncu şu oyuncudan daha iyidir kıyaslaması yapılmasının yanlış olduğunu belirtmek.Bu aradaki farkı anlayacak kapasite vardır heralde...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ya ben Song'dan iyi oyuncu demedim.Merak edenler için onun ayarında bir futbolcu dedim.Bunuda göreceğiz zaten...
    Song ile o adamın uzaktan yakından alakası yok, Lyon hocası iyi adamı neden oynatmasın? Milli taımda kaç maç yapmış ayrıca??

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Song ile o adamın uzaktan yakından alakası yok, Lyon hocası iyi adamı neden oynatmasın? Milli taımda kaç maç yapmış ayrıca??
    Ondan iyi oyuncuları vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Sen de abarttın ama Hayır, adam çok iyi olsaymış, Song'tan daha iyi olsaymış Lyon'da en az 50 maç oynardı. Ve milli takımda da iyi bir kariyeri olurdu.. Haksız mıyım???

Mesaj Yetkileri