-
Yer : Ali Sami Yen
Tarih : 26 Ağustos Pazar
Saat : 21.45
Maç hakkında bu başlıktan konuşalım..
-
Yer : Ali Sami Yen
Tarih : 26 Ağustos Pazar
Saat : 21.45
Maç hakkında bu başlıktan konuşalım..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
3'de 3 yaparız sakat oyuncularımızda düzelirse daha da kolay olur.
Alırız![]()
tam kadro ciksak da asil takimi gorsek. ankaragucu de iyi cikis yakaladi
0 veya 2 bitcek bence...
Sakatların iyileşmesi durumunda rahat alırız...Öteki durumda zor bir maç olabilir...Ama sonuç değişmez...![]()
vallaha Ankaragücünden tırsıyorum Lincoln ve Linderoth oynamaz ise 0 gibi gözüküyor ama oynarlarsa alırız...
I'm back...
Rahat maç olur, 3-0 kazanırız..
lincoln gol atar yeni forvet stad'dan maçı izler...kazanırız
Anlaragücü çok iyi takım oldugunu gösterdi 2 haftada..ancak rakip galatasaray önce gs sonra beraberlik diyorum..
banko Gs ..
Ankaragücü 2 de 2 yaptılar ama sonuçta rakip GS.Herşeye rağmen GS alır diyorum.Cezalarının 2. maçından da 3 puanla çıkarlar.
Ankaragücü lige 2/2 yaparak başladı. Bu nedenle seyircisiz bir maçta G.Saray karşısında puan veya puanlar alabilirler.
10 diyorum. Ama öncelik Galatasaray'da.
Ankaragücü geçen seneki gibi sadece top şişirerek oynamıyor. Dinamik,ayağa pas yapan bir takım. Maçı alacağımızı düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ankaragücü alir, sezona süper basladilar. Seyirci olmamasi Ankaragücü icin bir avantaj eger bu avantaji iyi kullanip erkenden bir gol atarsa GS kolay kolay toparlanamaz onlari atesleyen taraftarlarda olmayacak![]()
Çok zor bir maç olacak. Ama Lincoln ile Linderoth oynarsa alırız diyorum.
Realistim veya degilim bu kimseyi ilgilendirmez söyledikleriminde arkasindayim kardesim, ayrica sadece Bursa icin galibiyet alir dedim Rize icin GS'den puan alir demistim, tutmadiolabilir sanki siz hic yanlis tahminde bulunmadiniz mi?
Ankaragücü erken gol atarsa GS kolay kolay toparlanamaz. Futbolculari atesleyen taraftarlarda yok.. Anlayacagin GS'nin isi zor eger erken golü GS bulursa kolay kazanir.
Bi beraberlik bekliyorum . Ama galatasaray daha yakın galibiyete.
Ankaragücü kazanır...
Rahat Rahat kazanırız........
Galatasaray, bu sene gerçekten çok güzel bir başlangıç yaptı. Aynı şekilde Ankaragücü'de ligde 2'de 2 yapan 3 takımdan bir tanesi ve 2. sıradalar. Tabloya baktığımızda kolay ve ortada bir maç olacağa pek benzemiyor. Buna rağmen beraberlik olacağını düşünmüyorum. Ya Galatasaray ya da Ankaragücü kazanır. Objektif yorumum böyle. Duygusal yorumum ise Galatasaray'ın kazanması.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Sezon sonuna kadar..bu kadar sacma bi yorum görmedim. Ben eger karsi takimin puan alacagini söylüyorsam nedenlerinide yaziyorum farkindaysan, ayrica söyledikleriminde arkasindayim.. Burdaki bircok kisi Fenerbahce'nin rakiplerine yenilecegini söylüyor sen beni onlarla karistirmissin anlasilan dün BJK Kasimpasa konusunda yazdigim mesaja bak öyle konus kardesim
BJK'nin alacagini söyledim ve nitekim de tuttu
![]()
Ankaragücü lige çok iyi başladı.Bence GS zorlamassa kazanamaz.
FM Gazetesi
http://forum.turksportal.net/vb/show...8&postcount=66
http://forum.turksportal.net/vb/show...3&postcount=44
http://forum.turksportal.net/vb/show...4&postcount=17
Mesajlarında bir açıklama göremiyorum.