1 ile 30 arası toplam 295 sonuç

Konu: TSL 3.Hafta | Galatasaray - Ankaragücü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Ankaragücü alir, sezona süper basladilar. Seyirci olmamasi Ankaragücü icin bir avantaj eger bu avantaji iyi kullanip erkenden bir gol atarsa GS kolay kolay toparlanamaz onlari atesleyen taraftarlarda olmayacak

şuana kadarki ligde oynanan bütün maçlarda Gs nin rakibi olan takımın galip gelecegini söyledin

bu realist bir yorummu yoksa işin içinde Fb damarı varmı ?? tartısılır

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    şuana kadarki ligde oynanan bütün maçlarda Gs nin rakibi olan takımın galip gelecegini söyledin

bu realist bir yorummu yoksa işin içinde Fb damarı varmı ?? tartısılır
    Realistim veya degilim bu kimseyi ilgilendirmez söyledikleriminde arkasindayim kardesim, ayrica sadece Bursa icin galibiyet alir dedim Rize icin GS'den puan alir demistim, tutmadi olabilir sanki siz hic yanlis tahminde bulunmadiniz mi? Ankaragücü erken gol atarsa GS kolay kolay toparlanamaz. Futbolculari atesleyen taraftarlarda yok.. Anlayacagin GS'nin isi zor eger erken golü GS bulursa kolay kazanir.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Realistim veya degilim bu kimseyi ilgilendirmez söyledikleriminde arkasindayim kardesim, ayrica sadece Bursa icin galibiyet alir dedim Rize icin GS'den puan alir demistim, tutmadi olabilir sanki siz hic yanlis tahminde bulunmadiniz mi? Ankaragücü erken gol atarsa GS kolay kolay toparlanamaz. Futbolculari atesleyen taraftarlarda yok.. Anlayacagin GS'nin isi zor eger erken golü GS bulursa kolay kazanir.

Senin amacın sadece Galatasaray ve Beşiktaş karşıtı yorumlar yapmak. Bakalım daha kaç hafta rakip takımlar alır diyeceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Bakalım daha kaç hafta rakip takımlar alır diyeceksin.
    Sezon sonuna kadar.. bu kadar sacma bi yorum görmedim. Ben eger karsi takimin puan alacagini söylüyorsam nedenlerinide yaziyorum farkindaysan, ayrica söyledikleriminde arkasindayim.. Burdaki bircok kisi Fenerbahce'nin rakiplerine yenilecegini söylüyor sen beni onlarla karistirmissin anlasilan dün BJK Kasimpasa konusunda yazdigim mesaja bak öyle konus kardesim BJK'nin alacagini söyledim ve nitekim de tuttu

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Sezon sonuna kadar.. bu kadar sacma bi yorum görmedim. Ben eger karsi takimin puan alacagini söylüyorsam nedenlerinide yaziyorum farkindaysan, ayrica söyledikleriminde arkasindayim.. Burdaki bircok kisi Fenerbahce'nin rakiplerine yenilecegini söylüyor sen beni onlarla karistirmissin anlasilan dün BJK Kasimpasa konusunda yazdigim mesaja bak öyle konus kardesim BJK'nin alacagini söyledim ve nitekim de tuttu
    http://forum.turksportal.net/vb/show...8&postcount=66
    http://forum.turksportal.net/vb/show...3&postcount=44
    http://forum.turksportal.net/vb/show...4&postcount=17

Mesajlarında bir açıklama göremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Son maci tutturmusum ama degilmi berabere demisim Ayrica Bursa macindada nedeni gayet acik gs rize macinda belirtmemisim, onun icinde özür diliyorum senden
    neyse sen kafana göre takilmaya devam et ama benimle ugrasmayi birak hangi bölüme girsem sürekli benimle ugrasiyorsun, sorununu özel mesajdan belirt halledelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Son maci tutturmusum ama degilmi berabere demisim
    neyse sen kafana göre takilmaya devam et ama benimle ugrasmayi birak hangi bölüme girsem sürekli benimle ugrasiyorsun, sorununu özel mesajdan belirt halledelim.
    Sorun seninle uğraşmam değil. Çok fazla taraflı mesajlar yazıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yanlış anlama fikrine saygım var sadece dikkatimi çekti o yüzden söyledim

neyse sende inkar etmedigine göre bu işn içnde fb damarı var

Mesaj Yetkileri