1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Hileli ve Çok Zevkli Bir Kayıtlı Oyun!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default Hileli ve Çok Zevkli Bir Kayıtlı Oyun!!!

İşte benim 2014 yılına kadar ilerlettiğim harika bir oyun. Oyun hileli ama o kadar zevk alacaksınız ki anlatamam. Harika bir kadrom var. Bir Türk dünyanın zirvesinde... Şu an dünyanın en iyi klüplerinden birisiniz ve adınız Konyaspor... Deneyin ve görün. Sonra teşekkürlerinizi yazarsınız. FM 2006 oynayıp da bu oyunu denemeden geçmeyin. Jimmy Briand ve Eddie Johnson'dan her sezon ortalama 70 gol sizi bekliyor.

http://rapidshare.com/files/19420658/Konya.rar

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

hile derken ne gibi hileler var

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yabancı kontenjanı ve sakatlık. Ben oynarken FM'nin en güzel, organize gollerini atıyordum. O kadar yetenekli oyunculardan kurulu. Savunmada Cabral, Diarra; orta sahada Guarin, Aguilar, Pacheco, N'Zogbia; forvette ise Jimmy ve Johnson var. Denemeden karar vermeyin. Benim iki oyunum vardı biri bu hileli olanı bir de hilesiz vardı. Bu da diğeri kadar zevkliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu oyun beni bayar

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

hileli bir oyun nası zevkli olabilir ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben zaten hileye karşıyım ama illa oyununuzda hile yapacaksanız, yapmayın işte bunu kullanın. Anlatmak istediğimi anlatamıyorum herhalde. Asıl oyununuza kesinlikle hile karıştırmayın diye ekleyeyim de yanlış anlaşılmasın. Neyse, isteyen indirsin. Nasıl ki hilesiz kayıtlı oyunları indirip oynuyoruz bu da hileli kayıtlı oyun işte. Hah, şimdi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Milletin ağzına bir laf dolanmış <<hileli bir oyunun neresi zevkli ki>> .İyi de kardeşim zevkini alan alıyor.Sen istemezsen oynama ne karışıyosun ki hileye.Bende hilesiz oynuyorum ancak hile yapana da yapma demiyorum.O onun zevki...

ben hile klavuzundan football manager 2006 şifrelerine baktım bi ilk 11 var onu aynısını yaptığın zaman asla kaybetmiyoruz ben denemedim çünkü hile beni bayar hele hele başkasının oyunu heten bayar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hileye zaten gerek yokki oyunda eğerki yeterli bütceniz varsa istediğiniz oyuncuları alırsınız önemli olan başarıyı her şartta yakalamak bence

Quote Originally Posted by erdi.22@ View Post
    ben hile klavuzundan football manager 2006 şifrelerine baktım bi ilk 11 var onu aynısını yaptığın zaman asla kaybetmiyoruz ben denemedim çünkü hile beni bayar hele hele başkasının oyunu heten bayar

kardeş kılavuz dediğin ney?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hem hile sevmem diyorsun hem de hile klavuzuna baktım diyorsun. Genel kültür olsun diye mi baktın?

yok kardeş ben gta sanandreas şifrelerine bakim derken fm yi gördüm merak ettim alla alla diye şaşırdım fm n,in şifresi mi olur diye varmışl hatırladığım ilk 11

karma sırasıyla değil

1 maxvell
    2 adriano
    3 galetti
    4 ponzio
    5 kaka
    6 crespo
    7 shevchenko
    8 totti

bukaar hatırloıyorum bildiğim kadarıyla ya bu FM 2005 YADA FM 2006 için geçerli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yok kardeş ben gta sanandreas şifrelerine bakim derken fm yi gördüm merak ettim alla alla diye şaşırdım fm n,in şifresi mi olur diye varmışl hatırladığım ilk 11

karma sırasıyla değil

1 maxvell
    2 adriano
    3 galetti
    4 ponzio
    5 kaka
    6 crespo
    7 shevchenko
    8 totti

bukaar hatırloıyorum bildiğim kadarıyla ya bu FM 2005 YADA FM 2006 için geçerli
    kardeş 4 forvet var burda yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Öyle bir şeyin mümkün olacağını sanmıyorum. Çünkü bu oyuncular hiç mi formsuz olmayacak, hiç mi kart görmeyecekler? O zaman FM'nin gerçekçiliği nerde kaldı?

Bu oyunu oynayan varsa, yorum yazarsa sevinirim.

15. Default

ya beyler abest bişey soracağım biliyorum ama biri bana teknik terimleri yazabilir mi?? misal:set pieces???
    bide menagerin aldığı maaşın, stadyumun büyüklüğünün yada antreman sahasının genişliğinin ne önemi var? FM ustaları size soruyorum ders almayı bekleyen bir öğrenciniz var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    indiremiyorum oyunu aga ne iş giriorm siteye saçma sapan şeler soruyor nasıl indereceğim?????(konya sporu)

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by etemekin View Post
    ya beyler abest bişey soracağım biliyorum ama biri bana teknik terimleri yazabilirmi misal:set pieces???
    bide mangerin aldığı mağaşın, stadyumun büyüklüğünün yada antreman sahasının genişliğinin ne önemi var? FM ustaları size soruyorum ders almayı bekleyen bir öğrenciniz var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    indiremiyorum oyunu aga ne iş giriorm siteye saçma sapan şeler soruyor nasıl indereceğim?????
    Teknik terimleri, teknik yardım bölümüne sormalısın.

Oyunu indirebilmek için, açılan sayfada "Free" tuşuna bas ve yaklaşık 1 dk bekle. Sonra sayfanın ortasında 3 haneli bir kod çıkacak. Yanındaki kutuya bu 3 haneli kodu gir ve hemen yanındaki tuşa bas. Download işlemi başlayacaktır.

kendi save dosyamı nerden bulup koyucam_?

18. Default

arkadaşım eğer bir türk takımını dünyanın 1.si yapmak istersem bunu hilesiz yapmak isterim tabikide hileyle bu oyunda zevk alamassın

ya bu yabancı kontjenanını kaldırmayı nsl ayarlıorz?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

FM Modifier kullanabilirsin. Özür internet bağlantımdaki sorun nedeniyle bir süre giremedim.

hileye kesinlikle karsıyım emege saygı arklar

Mesaj Yetkileri