1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Hileli ve Çok Zevkli Bir Kayıtlı Oyun!!!

Hybrid View

1. Default

ya beyler abest bişey soracağım biliyorum ama biri bana teknik terimleri yazabilir mi?? misal:set pieces???
    bide menagerin aldığı maaşın, stadyumun büyüklüğünün yada antreman sahasının genişliğinin ne önemi var? FM ustaları size soruyorum ders almayı bekleyen bir öğrenciniz var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    indiremiyorum oyunu aga ne iş giriorm siteye saçma sapan şeler soruyor nasıl indereceğim?????(konya sporu)

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by etemekin View Post
    ya beyler abest bişey soracağım biliyorum ama biri bana teknik terimleri yazabilirmi misal:set pieces???
    bide mangerin aldığı mağaşın, stadyumun büyüklüğünün yada antreman sahasının genişliğinin ne önemi var? FM ustaları size soruyorum ders almayı bekleyen bir öğrenciniz var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    indiremiyorum oyunu aga ne iş giriorm siteye saçma sapan şeler soruyor nasıl indereceğim?????
    Teknik terimleri, teknik yardım bölümüne sormalısın.

Oyunu indirebilmek için, açılan sayfada "Free" tuşuna bas ve yaklaşık 1 dk bekle. Sonra sayfanın ortasında 3 haneli bir kod çıkacak. Yanındaki kutuya bu 3 haneli kodu gir ve hemen yanındaki tuşa bas. Download işlemi başlayacaktır.

Mesaj Yetkileri