Sayfa 1 / 20 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Galatasaray Transfer Haberleri

Arda Turan, İtalya ile yapılan özel maçta sergilediği performans sonrasında, Milan Kulübü tarafından 'öncelikli transfer listesi'ne alındı. Avrupa'dan bir teklif de, genç yaşta Fenerbahçe'nin kaptanları arasına giren Tuncay Şanlı'ya geldi.
    08.12.2006

İtalya maçında büyüledi
    Galatasaray'da flaş gelişme... Yönetimin geçtiğimiz günlerde 2010'a kadar anlaşma sağladığı ve aldığı ücrette hatırı sayılır bir iyileştirme yaptığı Arda Turan'a bir Avrupa devi daha talip oldu. Genç yıldız, İtalya ile yapılan özel maçta sergilediği performans sonrasında, Milan Kulübü tarafından 'öncelikli transfer listesi'ne alındı. Bu konuda Cim Bom'a henüz resmi bir teklif ulaşmadı, ancak İtalyanlar'ın bir süre önce Arda ile temasa geçtiği vurgulandı.

Son söz yönetimin...
    Şu an yaş ortalaması 30.1 olan Milan'ın gelecek sezondan itibaren gençleştirme operasyonu başlatacağı ve Arda'nın bu revizyonun en önemli taşlarından biri olacağı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi'nin kesinlikle satmayı düşünmediğini açıkladığı yıldız futbolcunun, Milano'dan gelen bu teklife bir hayli sıcak baktığı, ama son kararı idarecilere bıraktığı bildirildi. Arda'ya daha önce de İnter, Tottenham ve Newcastle United kanca atmıştı.
    Raşit ALTUN

Sezon sonu bekleniyor
    Avrupa'dan bir teklif de, genç yaşta Fenerbahçe'nin kaptanları arasına giren Tuncay Şanlı'ya geldi. Sarı-Lacivertli forma altında gerek Şampiyonlar Ligi gerekse UEFA Kupası'nda çok etkili maçlar çıkartan, Milli Takım'da görev aldığı karşılaşmalarda da form grafiğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yıldız futbolcuyu, Premier Lig takımlarından Everton istedi. İngiliz Kulübü'nün, resmi görüşmeler için sezon sonunu beklediği ifade ediliyor.

Ada kriterlerine uygun
    Ada ekibi yöneticilerinin, Tuncay Şanlı'nın menaceri Erdinç Şehit ile temas kurduğu ve genç futbolcunun düşünceleri konusunda fikir alışverişinde bulunduğu kaydedildi. Sezon bitiminde Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu, halen Sarı-Lacivertli yönetimle masaya oturmadı. Bu arada 38 kez A Milli formayı giyen ve 12 gole imzasını atan Şanlı, İngiltere Futbol Federasyonu'nun 'yeteri kadar milli olma' kriterine de uyuyor

kaynak:FANATIK

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Ali Bilgin G.Saray'da

Sarı kırmızılı takımın yeni gözdesi, "Galatasaray’ın teklif yaptığı doğrudur. Bunun dışında Beşiktaş da benimle ilgileniyor. Ama benim amacım futbolu Galatasaray’da sürdürmek" dedi.

Galatasaray’da üçüncü Özhan Canaydın dönemi özellikle stat projesi ve geleceğin takımını kurmakla ilgili projeler üretirken, genç yıldız adaylarıyla şimdiden temasa geçildi. İşlem de yapılmaya başlandı. Antalya Genel Direktörü Yılmaz Vural’ın Essen’de keşfettiği Ali Bilgin sağ kanattaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Büyük takımların gözdesi olan Bilgin için sarı kırmızılı yönetim harekete geçti.

Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in de dikkatinden kaçmayan bu oyuncu için menajer Doğan Ercan’a görev verildi. Ercan, Sezgin ile Ali Bilgin’i görüştürdü, yapılan görüşme sonrası genç yetenek önümüzdeki sezon için Galatasaray’a ’evet’ dedi.

Görüştüler anlaştılar

Ali Bilgin yeni sezonda sarı kırmızılı takımın formasını giyecek olmanın gururunu ve mutluluğunu şimdiden yaşadığını söyledi. Antalyaspor’un gözdesi şöyle konuştu:

"Türkiye’ye gelmeyi düşünmemiştim. Ama Yılmaz hoca Almanya’da yıpranacağımı söyleyince gelmeye karar verdim. İyi ki de gelmişim. Yılmaz hoca ile çalışmak benim için ayrı bir zevk oldu. Hem Antalya’yı hem de Türkiye’yi sevdirdi."

Gelecek için de hayallerinin olduğunu, başta büyük takımlarda forma giymek olduğunu sözlerine ekleyen Bilgin, "Galatasaray’ın teklif yaptığı doğrudur. Bunun dışında benimle Beşiktaş da ilgileniyor. Ama benim amacım futbolu Galatasaray’da sürdürmek olacak. Şu anda Antalya’da mutluyum. Seviliyor ve ilgi görüyorum. Sezon sonu hocam ve yönetimin bana izin vereceğini biliyorum.

O zamana kadar da Antalyaspor’u daha yukarılara çıkarmak zorundayız. Önce bu görevi tamamlamam lazım. Bugüne kadar bunları hayal edemiyordum. Şimdi hayallerim gerçek oluyor" dedi.

Kaynak: Hürriyet

haber dogruysa bizim icin iyi bir yedek futbolcu olur,zaten bu takimda as oynamasi cok zor.

hasan sas barcelonaya,alex man udye,diye bu uzayip gider.yalan haberler yapmayi ne kadar cok seviyolar bunlar yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

kaynağa bak, çay demle.
    böyle bir şey olamaz çünkü ne Fenerbahçe Tuncay'ı bırakır ne de Tuncay şu sezonlarda avrupaya gider
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

evet kesinlikle süper haber

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet as oynamasi zor ama hasan sas artik gs den kopmak uzere onun yerine alabilir iyisallah hbaer dogrudur zaten gs ilgilnedigini biliyordum ama bakalim ne olcak

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

gercekten galatasaraya yararli olabilecek bir oyuncu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

garanti dogrudur hemen kanalim

valla fena haber değil ama ne kadar doğru

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Del Piero_10 Misafir

Arda milana,tuncay evertona,bende Juventus'a

La Ali kesecem kulaklarından seni.Trabzonspor'lu adamın ne işi var Galatasaray'da!

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    kaynağa bak, çay demle.
    böyle bir şey olamaz çünkü ne Fenerbahçe Tuncay'ı bırakır ne de Tuncay şu sezonlarda avrupaya gider
    Bence Fenerbahçe'de bırakır,Tuncay'da gider.Haber doğru mu,yanlış bilmiyorum ama Tuncay'ın Fenerbahçe'den gitmesi meydana gelebilecek bir şey.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla hbaer dogru olmasada cokta abartılacak bır durumyok ortada ılerde neden olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    La Ali kesecem kulaklarından seni.Trabzonspor'lu adamın ne işi var Galatasaray'da!
    Ne trabzonlusu

Nesil
    2006

Aslında abatılacak bir olay yok alıştığımız haberler. Ama bu iki oyuncuda bu takımlarda oynıyabilecek seviye de belki Arda Milan değilde Palermo, Roma veya başka bir Seria A takımında oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bende başka bi yerde bjk'ye gidiyo die duymuştum

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Arda milana,tuncay evertona,bende Juventus'a
    Seni amigo olarak alabilirler Del Piero
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

tuncay, eğer avrupa'da iyi bir kulüp teklif ederse ayrilabilirim demişti. neden ayrilmasin ki? everton'da da iş yapar ama daha iyi bir kulübe gidebilir. milan ise arda'yi alirsa arda'yi oynatmaz, yedek birakir ve 1 sezon sonra da arda ayrilir ve başka takima gider (bence). 1 senesi harcanmiş olur kisacasi.. ayrica çok ön yargiliyiz. haber fanatik diye hemen yalan deniliyor, fakat fb'nin, gs'nin falan resmi sitesinde yazsa yalan denilecek mi?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

biz almayalım adama yazık olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler bu kimdir necidir ilk defa duydum ya:S

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

fm 2005te gördüğümden beri ilk hangi takımın bu adamı keşfedeceğini merak edioyordum.hem mali hem sportif yönden bir hayli katkıda bulunucak antalyaspora.hem de galatasaray yönetimi gibi kerizi de bulduklarına göre normal değerinin 2 katı gelir elde edebilirler.sözüm ali bilgine değil hala nereye transfer yapması gerektiğini bilmeyen yönetime..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    beyler bu kimdir necidir ilk defa duydum ya:S
    ilk defa mi duydun
    superligi demekki fazla takip etmiyon antalyada oynayan ortsaha oyuncusu yetenekli ve teknik biri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    inanmadığın bir haberi neden açıyorsun? cevap bekliyorum senden bunu daha öncedende yapmıştın
    Sunun icin yazdim haber olsun diye karari uyeler versin diye actim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Sunun icin yazdim haber olsun diye karari uyeler versin diye actim
    Yazacağımız yorumlarla bu haberin doğru ya da yalan olduğunu biz mi ispatlayacağız?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

owww fanatik yazdıysa kesin doğrudur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Yazacağımız yorumlarla bu haberin doğru ya da yalan olduğunu biz mi ispatlayacağız?
    o anlamda degil uyerler bilsin diye zaten bundan sonra konu acarsam agzimi acmicam

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    işte bu haberi yapanlarda aynı senin gibi düşünüyo haber olsun diye yazıyorlar sende haber olsun diye konu açıyorsun şimdi senin onlardan ne farkın var?
    en azindan yalan soyleyip milleti uyutmuyom

Neyse bundan sonra konu acinca veya haber koyunca siteye daha dıkatlı olucam ozellıkle ınanmıyorum dıye yorum kullanmıcam

Sayfa 1 / 20 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri