ya senin yorumun için değil yanlış anlama caruscaya![]()
ya senin yorumun için değil yanlış anlama caruscaya![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ali bilgin istanbulda,
http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=184701
ali bilgin'in galatasaray'a pek faydası olacağını zannetmiyorum ama gene de hayırlı olsun
ali bilgin antalyasporda amr oynamıyor ki ... ortasahada çok yönlü bir oyuncu ... orta saha oyuncusu olmasına rağmen 3 golu bulunuyor ... 25 yaşında essen takımda oynarken son maçında bütün taraftarlar ali bilgini alkışlasın diye t.d aliyi oyundan alıcaktı ama taraftar izin vermedi ... antalyaspora gelmeden önce türkiyeden içinde trabzonunda olduğu bir kaç takım daha ali yi istiyordu ... antalyasporla 3 yıllık sözleşmesi var ama galiba 600 bin dolar getirirse serbest kalacağı maddesi var ... bence ali bilgin şu an ki futboluyla türkiye de her takımda rahatlıkla forma giyebilir ....
carrusca turkcell süper lig in en kaliteli oyuncularından biridir şanssız olmasının nedeni ise arda filan değil tamamen gerets tir carrusca bu ligde her takımda rahatça oynayabilecekken gereksiz bir kapris yüzünden yedek oturmaktadır gerets gidene kadar başka bir takıma kiralansa hem ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterir hem de şanssızlığını( ! ) atlatmış olur.
Souness imzaladı iddası
İngiltere futbolunun nabzını tutan otoriteler, İskoç hocanın Galatasaraylı yöneticiler ile görüşüp anlaştığını ve ön protokol imzalandığını iddia etti.
Tek soru işareti
İngiliz basınının ardından, Ada futbolunda söz sahibi olan isimler de Graeme Souness’ın yeniden Galatasaray’ın başına geçeceğini ileri sürdü. İskoç hocaya yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle kısa bir süre önce görüşen tecrübeli çalıştırıcı, kendisine yapılan teklife sıcak baktığını söyledi.
Hatta tarafların önprotokol imzalayıp, beklemeye geçtiği kaydedildi. İddiaya göre, Souness’ın kafasındaki tek soru işareti, kulüpteki maddi sıkıntı.
Gerets bekleniyor
Newcastle’daki görevine son verildikten sonra birçok Avrupa kulubünden teklif alan Souness, bu talepleri reddetmişti. İngilizler’e göre bu hamlenin altında yatan neden, Souness’ın Galatasaray ile anlaşmış olması.
Tazminatından ötürü Gerets’i şimdilik göndermeyi göze alamayan Sarı-Kırmızılı yönetimin B planında, Souness’ı yeni sezonda getirmenin düşünüldüğü ifade edildi. Ancak Belçikalı istifa ederse, Souness zaman kaybetmeden İstanbul’a gelecek, Saunders de yardımcısı olacak.
Kaynak: Fanatik
12.12.2006
Ben bir Souness hastasıyım. Bilmiyorum neden.Kollektif futbol oynatıyor.İnşallah gelir.
fena bir hoca değil ama geretsden daha mı ii bilmem
adnan polat haberleri yalanladi gerets hic bir yere gitmiyor dedi
Her zamanki gibi Galatasaray'ın taşları yerinden oynatılmak isteniyor. Gerets sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacak.Galatasaray'lı arkadaşların medyaya yansıyan haberleri dikkate almamalarını öneriyorum...
Evet, Selman'ın dediği gibi Gerets sezon sonuna kadar Galatasaray'ın başındadır, hatta bunu Ö.Canaydın kendi ağızıyla söyledi..
ben valla souness in gelmesini çok isterdim adam tam bir iskoç parayı cebinden çıkacak gibi harcardı biz de ucuz ve genç oyuncular alırdık carruscayı da oynatırdı fenerbahçeyi de kadıköyde yenersek bayrağı alıp santraya![]()
fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamasın
[benim sorum] - ''carrusca neden oynatılmıyor ?''
[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- ''Carruscanın yerinde arda oynuyor ve süper performans sergiliyor. onu carrusca değil r.carlos bile kesemez.''
[karşılık olarak benim cevabım] - ''Peki Carrusca orta sahanın ortasında oynayamaz mı ? sol ayak diye sol açıkta mı oynaması gerekiyor ? Hagi de sol ayaktı ve orta sahanın ortasında beyin görevi görüyordu. ilic'i oynatacağımıza carruscayı orta sahanın ortasında oynatabilirz.''
[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- Verilecek cevap yoktur. mal gibi kalınmıştır.
{Anlayana...}
ayrıca bu sounness gelirse vay halimize o zaman
Souness'ı bir Fenerli olarak isterim, Geretz ile karşılaştırılır mı hiç![]()
gelde Luce'nin atasözlerini özleme şimdi..![]()
Kabze'yi isteriz
Trabzon, G.Saray'a "Alın Szymek'i verin Kabze'yi" haberi yolladı.
Karar Gerets'in
Yönetimin, takas önerisini teknik direktör Gerets'e ileteceği, son kararı Belçikalı hocanın vereceği bildirildi. Ancak Gerets'in Hasan Kabze'yi göndermeye sıcak bakmadığı gelen haberler arasında. G.Saray'ın Trabzonspor'a göndermeyi düşündüğü oyuncuları takas olarak önermesi bekleniyor.
Para İstemediler
Galatasaray'ın
orta sahaya transfer etmeyi düşündüğü Trabzonsporlu Szymkowiak için Karadeniz ekibinden takas önerisi geldi. Bordo-mavililerin, oyuncularını isteyen sarı-kırmızılı yönetime, "Karşılığında Hasan Kabze'yi bize verirseniz, Szymkowiak'ı alabilirsiniz" haberi yolladığı öğrenildiKabze'yi isteriz
Koşarak gelirim
Cimbom'un resmen istediği Ankarasporlu Wederson dün maçtan sonra "G.Saray'da oynamak beni mutlu eder" dedi.
F.BAHÇE DE TALİP
G.SARAY'IN, F.Bahçe'nin de istediği Ankarasporlu Wederson'a talip olduğu ortaya çıktı. Başkent ekibinin onursal başkanı Melih Gökçek, Brezilyalı oyuncuyu Canaydın'ın kendisinden istediğini açıkladı. Gökçek, "Bana kalırsa parayı veren alır ancak yönetim ne der bilemem" dedi.
KARAR KOCAMAN'IN
ANKARASPOR
Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar da teklifi doğrularken, fiyat konuşulmadığını belirtti. Gökçınar, "Konuyu hocamız Aykut Kocaman'a soracağız. 'Evet' derse onay vereceğiz" diye konuştu. Bu arada Ankaraspor- Trabzonspor maçından sonra Wederson, "Tabii ki G.Saray'da oynamak isterim" dedi.
kaynak: Fotomaç
Linderoth mu Tymoschuk mu...
Ön liberoya oyuncu arayan G.Saray’ın gündeminde İsveçli Linderoth ve S.Donetsk’li Tymoschuk var. Öncelik Linderoth’ta.
G.Saray ara transferde orta sahasını güçlendirmek isterken sezon başında ilgilendikleri İsveçli Tobias Linderoth’u yeniden listeye aldılar. Danimarka’nın Kopenhag takımında oynayan Linderoth, 27 yaşında ve ülkesinin milli takımında da oynuyor. Üç yıldır Kopenhag’da oynayan Linderoth bu süre içerisinde 73 maçta 3 gol attı. Ön liberoda kesici ve top dağıtıcı özelliği olan İsveçli’nin bonservisi 2.5 milyon Euro. Diğer bir aday ise tanıdık bir teknik direktörün öğrencisi. Lucescu’nun çalıştırdığı S.Donekts’in ön liberosu Anatoliy Tymoschuk da G.Saray’ın takibinde. 27 yaşındaki oyuncu futbola başladığından beri Shakthar’da. Oynadığı 226 maçta 32 gol attı. Fakat Tymoschuk’un maliyeti Linderoth’a göre çok daha pahalı. Tam 7 milyon Euro.
Ikisiside iyi oyuncu gelirse sevinirim