Sayfa 3 / 20 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

ya senin yorumun için değil yanlış anlama caruscaya
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    sagol haber icin ama ben bu haberi verdim zaten benim verdigim kaynaktan haber

Nesil
    2006
    Yer
    Island

ali bilgin'in galatasaray'a pek faydası olacağını zannetmiyorum ama gene de hayırlı olsun

ali bilgin antalyasporda amr oynamıyor ki ... ortasahada çok yönlü bir oyuncu ... orta saha oyuncusu olmasına rağmen 3 golu bulunuyor ... 25 yaşında essen takımda oynarken son maçında bütün taraftarlar ali bilgini alkışlasın diye t.d aliyi oyundan alıcaktı ama taraftar izin vermedi ... antalyaspora gelmeden önce türkiyeden içinde trabzonunda olduğu bir kaç takım daha ali yi istiyordu ... antalyasporla 3 yıllık sözleşmesi var ama galiba 600 bin dolar getirirse serbest kalacağı maddesi var ... bence ali bilgin şu an ki futboluyla türkiye de her takımda rahatlıkla forma giyebilir ....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

carrusca turkcell süper lig in en kaliteli oyuncularından biridir şanssız olmasının nedeni ise arda filan değil tamamen gerets tir carrusca bu ligde her takımda rahatça oynayabilecekken gereksiz bir kapris yüzünden yedek oturmaktadır gerets gidene kadar başka bir takıma kiralansa hem ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterir hem de şanssızlığını( ! ) atlatmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    carrusca turkcell süper lig in en kaliteli oyuncularından biridir şanssız olmasının nedeni ise arda filan değil tamamen gerets tir carrusca bu ligde her takımda rahatça oynayabilecekken gereksiz bir kapris yüzünden yedek oturmaktadır gerets gidene kadar başka bir takıma kiralansa hem ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterir hem de şanssızlığını( ! ) atlatmış olur.
    Gerets konusu haric tüm söylediklerine katılıyorum.

Souness imzaladı iddası

İngiltere futbolunun nabzını tutan otoriteler, İskoç hocanın Galatasaraylı yöneticiler ile görüşüp anlaştığını ve ön protokol imzalandığını iddia etti.

Tek soru işareti

İngiliz basınının ardından, Ada futbolunda söz sahibi olan isimler de Graeme Souness’ın yeniden Galatasaray’ın başına geçeceğini ileri sürdü. İskoç hocaya yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle kısa bir süre önce görüşen tecrübeli çalıştırıcı, kendisine yapılan teklife sıcak baktığını söyledi.

Hatta tarafların önprotokol imzalayıp, beklemeye geçtiği kaydedildi. İddiaya göre, Souness’ın kafasındaki tek soru işareti, kulüpteki maddi sıkıntı.

Gerets bekleniyor

Newcastle’daki görevine son verildikten sonra birçok Avrupa kulubünden teklif alan Souness, bu talepleri reddetmişti. İngilizler’e göre bu hamlenin altında yatan neden, Souness’ın Galatasaray ile anlaşmış olması.

Tazminatından ötürü Gerets’i şimdilik göndermeyi göze alamayan Sarı-Kırmızılı yönetimin B planında, Souness’ı yeni sezonda getirmenin düşünüldüğü ifade edildi. Ancak Belçikalı istifa ederse, Souness zaman kaybetmeden İstanbul’a gelecek, Saunders de yardımcısı olacak.

Kaynak: Fanatik

12.12.2006

Quote Originally Posted by paco View Post
    Souness imzaladı iddası

İngiltere futbolunun nabzını tutan otoriteler, İskoç hocanın Galatasaraylı yöneticiler ile görüşüp anlaştığını ve ön protokol imzalandığını iddia etti.

Tek soru işareti

İngiliz basınının ardından, Ada futbolunda söz sahibi olan isimler de Graeme Souness’ın yeniden Galatasaray’ın başına geçeceğini ileri sürdü. İskoç hocaya yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle kısa bir süre önce görüşen tecrübeli çalıştırıcı, kendisine yapılan teklife sıcak baktığını söyledi.

Hatta tarafların önprotokol imzalayıp, beklemeye geçtiği kaydedildi. İddiaya göre, Souness’ın kafasındaki tek soru işareti, kulüpteki maddi sıkıntı.

Gerets bekleniyor

Newcastle’daki görevine son verildikten sonra birçok Avrupa kulubünden teklif alan Souness, bu talepleri reddetmişti. İngilizler’e göre bu hamlenin altında yatan neden, Souness’ın Galatasaray ile anlaşmış olması.

Tazminatından ötürü Gerets’i şimdilik göndermeyi göze alamayan Sarı-Kırmızılı yönetimin B planında, Souness’ı yeni sezonda getirmenin düşünüldüğü ifade edildi. Ancak Belçikalı istifa ederse, Souness zaman kaybetmeden İstanbul’a gelecek, Saunders de yardımcısı olacak.

Kaynak: Fanatik

12.12.2006
    Ya bu souness geretsden iyi bir hoca degil yahu,galatasaraya ne basari kazandirmiski galatasaray onu yeniden istiyo.Sorun yönetim,bu yönetim gitmeden bu aciz yönetim istifa etmeden galatasaray in sorunlari tükenmeyecek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Ben bir Souness hastasıyım. Bilmiyorum neden.Kollektif futbol oynatıyor.İnşallah gelir.

fena bir hoca değil ama geretsden daha mı ii bilmem

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

adnan polat haberleri yalanladi gerets hic bir yere gitmiyor dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Her zamanki gibi Galatasaray'ın taşları yerinden oynatılmak isteniyor. Gerets sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacak.Galatasaray'lı arkadaşların medyaya yansıyan haberleri dikkate almamalarını öneriyorum...

Evet, Selman'ın dediği gibi Gerets sezon sonuna kadar Galatasaray'ın başındadır, hatta bunu Ö.Canaydın kendi ağızıyla söyledi..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Evet, Selman'ın dediği gibi Gerets sezon sonuna kadar Galatasaray'ın başındadır, hatta bunu Ö.Canaydın kendi ağızıyla söyledi..

hayırdır Eray, başkanın ağzından çıkan herşeye inanır mı oldun yoksa ? (gerçi GeretS kalacak ama bu cümlen olmamış yani )

resmi sitede ulubatlı olayını yalanladı..

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Doğruluğunu yanlışlığını bilemem haberin ama Özhan Canaydın güvenmiyorum. Zamanında da Fatih hoca ile geldim fatih hoca ile giderim demişti zaten... Ama malum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Zavazingo View Post
    Doğruluğunu yanlışlığını bilemem haberin ama Özhan Canaydın güvenmiyorum. Zamanında da Fatih hoca ile geldim fatih hoca ile giderim demişti zaten... Ama malum...
    Fatıh hocanın gıtmesı ıcın ozaman cok baskı oldu hatta taraftarlar bıle baskılar yaptı

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Fatıh hocanın gıtmesı ıcın ozaman cok baskı oldu hatta taraftarlar bıle baskılar yaptı
    ben baskı yoktu veya baskı olmadı demedim zaten. burada önemli olan baskı olup olmaması değil Canaydının sözünü tutmamasıdır. Ki daha tutmadığı bir sürü söz var... herneyse konuyu dağıtmayalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ben valla souness in gelmesini çok isterdim adam tam bir iskoç parayı cebinden çıkacak gibi harcardı biz de ucuz ve genç oyuncular alırdık carruscayı da oynatırdı fenerbahçeyi de kadıköyde yenersek bayrağı alıp santraya fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamasın

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    ben valla souness in gelmesini çok isterdim adam tam bir iskoç parayı cebinden çıkacak gibi harcardı biz de ucuz ve genç oyuncular alırdık carruscayı da oynatırdı fenerbahçeyi de kadıköyde yenersek bayrağı alıp santraya fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamasın
    souness gelmesini istemem cunku basarisi yok tek basarisi cimboma turkiye kupasini aldirdi kariyersiz adam bence

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

[benim sorum] - ''carrusca neden oynatılmıyor ?''

[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- ''Carruscanın yerinde arda oynuyor ve süper performans sergiliyor. onu carrusca değil r.carlos bile kesemez.''

[karşılık olarak benim cevabım] - ''Peki Carrusca orta sahanın ortasında oynayamaz mı ? sol ayak diye sol açıkta mı oynaması gerekiyor ? Hagi de sol ayaktı ve orta sahanın ortasında beyin görevi görüyordu. ilic'i oynatacağımıza carruscayı orta sahanın ortasında oynatabilirz.''

[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- Verilecek cevap yoktur. mal gibi kalınmıştır.

{Anlayana...}

ayrıca bu sounness gelirse vay halimize o zaman

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Souness'ı bir Fenerli olarak isterim, Geretz ile karşılaştırılır mı hiç

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Agger View Post
    [benim sorum] - ''carrusca neden oynatılmıyor ?''

[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- ''Carruscanın yerinde arda oynuyor ve süper performans sergiliyor. onu carrusca değil r.carlos bile kesemez.''

[karşılık olarak benim cevabım] - ''Peki Carrusca orta sahanın ortasında oynayamaz mı ? sol ayak diye sol açıkta mı oynaması gerekiyor ? Hagi de sol ayaktı ve orta sahanın ortasında beyin görevi görüyordu. ilic'i oynatacağımıza carruscayı orta sahanın ortasında oynatabilirz.''

[medyanın ve futbolu bildiğini sanan gerizekalıların cevabı]- Verilecek cevap yoktur. mal gibi kalınmıştır.

{Anlayana...}

ayrıca bu sounness gelirse vay halimize o zaman
    değindiğin konu çok süper ama üslubunu düzelt derdini böyle anlatmak sana bişey kazandırmaz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

gelde Luce'nin atasözlerini özleme şimdi..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    gelde Luce'nin atasözlerini özleme şimdi..

Luce aşağılayıcı atasözler söylediği için kovuldu farkında mısın bilmem

seviyeyi korumayacaklar ise gelmesinler, önce genç nesile örnek olsunlar..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Luce aşağılayıcı atasözler söylediği için kovuldu farkında mısın bilmem

seviyeyi korumayacaklar ise gelmesinler, önce genç nesile örnek olsunlar..
    bende birileri farkında olsun diye sadece "atasözleri" kısmını koyu yazdım ama demekki tam şeettirememişim, mesajı yazarkenki amacımda onun gelip gelmemesi değil sadece bana göre söylediği atasözlerinin yerine cuk oturmasıdır

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    bende birileri farkında olsun diye sadece "atasözleri" kısmını koyu yazdım ama demekki tam şeettirememişim, mesajı yazarkenki amacımda onun gelip gelmemesi değil sadece bana göre söylediği atasözlerinin yerine cuk oturmasıdır
    kim, ne yerine oturmuş, bırak bunları şimdi..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    kim, ne yerine oturmuş, bırak bunları şimdi..
    tamam bıraktım..
    başka bırakmamı istediğin şeylerde varsa ö.m. kutum boş, sen yaz yolla ben bırakırım :S

Kabze'yi isteriz

Trabzon, G.Saray'a "Alın Szymek'i verin Kabze'yi" haberi yolladı.

Karar Gerets'in
    Yönetimin, takas önerisini teknik direktör Gerets'e ileteceği, son kararı Belçikalı hocanın vereceği bildirildi. Ancak Gerets'in Hasan Kabze'yi göndermeye sıcak bakmadığı gelen haberler arasında. G.Saray'ın Trabzonspor'a göndermeyi düşündüğü oyuncuları takas olarak önermesi bekleniyor.

Para İstemediler
    Galatasaray'ın
    orta sahaya transfer etmeyi düşündüğü Trabzonsporlu Szymkowiak için Karadeniz ekibinden takas önerisi geldi. Bordo-mavililerin, oyuncularını isteyen sarı-kırmızılı yönetime, "Karşılığında Hasan Kabze'yi bize verirseniz, Szymkowiak'ı alabilirsiniz" haberi yolladığı öğrenildiKabze'yi isteriz

Koşarak gelirim

Cimbom'un resmen istediği Ankarasporlu Wederson dün maçtan sonra "G.Saray'da oynamak beni mutlu eder" dedi.

F.BAHÇE DE TALİP
    G.SARAY'IN, F.Bahçe'nin de istediği Ankarasporlu Wederson'a talip olduğu ortaya çıktı. Başkent ekibinin onursal başkanı Melih Gökçek, Brezilyalı oyuncuyu Canaydın'ın kendisinden istediğini açıkladı. Gökçek, "Bana kalırsa parayı veren alır ancak yönetim ne der bilemem" dedi.

KARAR KOCAMAN'IN
    ANKARASPOR
    Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar da teklifi doğrularken, fiyat konuşulmadığını belirtti. Gökçınar, "Konuyu hocamız Aykut Kocaman'a soracağız. 'Evet' derse onay vereceğiz" diye konuştu. Bu arada Ankaraspor- Trabzonspor maçından sonra Wederson, "Tabii ki G.Saray'da oynamak isterim" dedi.

kaynak: Fotomaç

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Linderoth mu Tymoschuk mu...

Ön liberoya oyuncu arayan G.Saray’ın gündeminde İsveçli Linderoth ve S.Donetsk’li Tymoschuk var. Öncelik Linderoth’ta.
    G.Saray ara transferde orta sahasını güçlendirmek isterken sezon başında ilgilendikleri İsveçli Tobias Linderoth’u yeniden listeye aldılar. Danimarka’nın Kopenhag takımında oynayan Linderoth, 27 yaşında ve ülkesinin milli takımında da oynuyor. Üç yıldır Kopenhag’da oynayan Linderoth bu süre içerisinde 73 maçta 3 gol attı. Ön liberoda kesici ve top dağıtıcı özelliği olan İsveçli’nin bonservisi 2.5 milyon Euro. Diğer bir aday ise tanıdık bir teknik direktörün öğrencisi. Lucescu’nun çalıştırdığı S.Donekts’in ön liberosu Anatoliy Tymoschuk da G.Saray’ın takibinde. 27 yaşındaki oyuncu futbola başladığından beri Shakthar’da. Oynadığı 226 maçta 32 gol attı. Fakat Tymoschuk’un maliyeti Linderoth’a göre çok daha pahalı. Tam 7 milyon Euro.

Ikisiside iyi oyuncu gelirse sevinirim

Sayfa 3 / 20 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri